torstai 18. joulukuuta 2008

Paimenen osaa sai eskarilaisemme esittää eilen illalla omassa joulujuhlassaan. Lasten esittämät joulunäytelmät ovat suloisia. Niitä seuraa mielellään ja erityisellä herkkyydellä! Pienet ihmiset tärkeissä rooleissaan osaavat olla suloisia ja hoitaa mallikkaasti hommansa.
**
Tämän talon väellä melkein jokaisella on ollut pientä sairastelua. Toivottavasti jouluna ollaan jo kunnossa. Pientä yskää on pienillä ja vuosisadan ankarin kurkkukipu on iskenyt isäntään. Minä suren kun hän suree kurkkuaan. Markuksella on puolestaan hoidettu etuhampaan juuristoa tällä viikolla jo kolmena päivänä. Nyt vasta noin kolme vuotta sitten katkennut eturautahammas on juuristostaan alkanut oireilla... Kohta jo suremme tuon hampaan kohtaloa ellei kaikkea mätää saada juuristosta pois! Kaksi antibioottia ei ole vielä tehonnut täysin. Mutta onneksi pahin kipu on jo pois. Poika on ollut oikeasti kipeä tästä hammasongelmasta!
**

Joulu on jo ovella! Sen tuntee ilmassa olevasta jännityksestä. Piparin tuoksusta, kynttilöistä... Joululauluista, kauniisti laitetuista kodeista. Joulu saa pian jo tulla!
Jouluun sisältyy paljon yllätyksellisyyttä, iloa antamisesta ja saamisesta! Sitä iloitsee erityisellä tavalla jo miettiessään mielessään miten voisi ilahduttaa toisia... Antamisen ilo ei ole turhaa puhetta!
Mieli hiljentyy ottamaan joulusanomaa vastaan, omistamaan sitä kohdalleen.


Olkoon joulunaikasi onnellinen!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Otat niin kivoja kuvia yksityiskohdista!
Meilläkin tuo sama yskä ja räkätauti vaivannut kaikkia. Nyt jo menossa ohi onneksi. Toivotaan, että saatte jouluna olla kaikki terveinä.
-Susanna-