maanantai 27. huhtikuuta 2009

Haastetta & Tunnustusta

Vanha kenkäni..

Idyllin Marialta sain haasteen kertoa itsestäni yksityiskohtia. Kuvasin tähän oman vanhan kenkäni tuohon yläpuolelle, sen toinen pari onkin jonnekin aikojen myötä kadonnut... Tuolla tallustimella olen tallustanut ja lapsen maailmaa aikanaan kulkenut. Siellä lapsuudessa se jonkinlainen pohja on osittain muovautunut millainen olen tänään.
Mietin mitä kertoisin ja tässä tulee muutama juttu:


-Olen 158cm pitkä. Siis aikas lyhyt!
- Minulla on vihreät silmät ja pitkät hiukset jotka saa nopskaa väännettyä sykkyrälle. Ei kulu aikaa liiaksi hiusten laittoon ;)
- Tykkään kovasti teestä. Kaikki käy: Vihreä, musta, valkoinen, rooibos jne... Ei mitään sokeria eikä maitoa sekaan, vaan sellaisenaan paras! Monta kuppia tulee päivän mittaan juotua teetä. Aamulla ensimmäiseksi, illalla viimeiseksi. Viimeaikoina olen jopa lounaalla ruokajuomana juonut teetä!

- Minulla on vähän väliä "monta rautaa tulessa". Tunnustan olevani sellainen joka paikan höylä.. Innostun niin monesta jutusta!! Kesken saattaa olla monta juttua (savitöitä, risutöitä, kasvimaapuuhastelut, kotityöt, ruoanlaitto... tekis silti mieli ommella ja askarrella ja pika pikaa väliin täällä netissä... ja lisää vaan haalin juttuja!
- Olen jossain määrin perfektionisti
-Kun yksin olon hetki koittaa esim autolla ajaessa tai kotona, niin käännän stereoiden nupit kaakkoon ja fiilistelen musiikin mukana! Enpä ole kuullut joskus puhelimen soittoa kun musiikkia kuuntelen tällä tavoin "rauhassa"! Ja musiikki jota mielelläni kuuntelen on hengellinen musiikki, jossa hyvä melodia ja sanat.
-Suklaata täytyy olla lähes aina kaapissa (tykkään tummasta suklaasta!) ja teen kanssa se onkin ihana yhdistelmä :)

Savityöni ja kenkäni...

Tehtävänä on haastaa mukaan henkilöitä kertomaan itsestään. Kaikki jotka vaan haluatte, napatkaa tästä ihmeessä haaste matkaan! Haastan erikseen Virvan, Tinttaruksen, Kaisan

~~


Sain Jossulta tällaisen nallukan jokunen aika sitten. Kiitän sinua hurjasti!! :)
Aina yhtä hankalaa miettiä minne lähetän tätä eteenpäin... Kaikki kun ansaitsette tämän nallukan! Sen voi täältä mukaansa kainaloon kaapata, ken tahtoo! Erikseen vielä mainitsen
Riikan ja Vilukissin. Tulkaapa ainakin te hakemaan nallet kainaloon!!



13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja tunnustuksia :)
Vai haastelit minua,no miepä otan sen haasteen vastaan.. :)
Onnea ansaitusta tunnustuksesta!

Jossu kirjoitti...

Kiva lukea sun laittamat tuntomerkit!

Täytyy tunnustaa etten ole pitkään aikaan juonut teetä, kun nykyään tulee juotua kahvia. Mutta hyvin haudutettu tee sokerilla, se on hyvää. Voisinpa vaikka tänä iltana nauttia kupposen.
Ja suklaata tietty!

Deborah kirjoitti...

Olipa mukava lueskella mitä kertoilit itsestäsi.:) Sitähän täällä blogimaailmassakin luo jonkinlaisen oman mielikuvan ihmisistä.

Edelliset postaukset oli myös mukavaa luettavaa. Samaa meilläkin mies ihmettelee, että miksi pitää olla vaihtamassa huonekalujen paikkaa.;) Nyt kohta voisi taas olla käsillä se aika, että pitää saada vähän uutta ilmettä.

Iloista alkanutta viikkoa sinulle!

Anne-Mai kirjoitti...

Oletkos maistanut punapensasteetä? On eka kerralla kummallisen makuista, mutta pari kertaa juotuani en voi lopettaa :) Eli se on nyt ihana iltajuoma, rauhoittaa kuulemma kaiken lisäksi.
Linkittäisin mieluusti tämän rauhan blogistasi omaani :)
Siunauksin,
Anne-Mai

vilukissi kirjoitti...

Kiitos nallukasta, nappaan sen kainalooni muistoksi! Kun me sun kanssa avaamme oven, niin se avautuu ylhäältä saakka, senteistämme huolimatta tai juuri niiden puuttumisesta huolimatta! Hyvä me. Tuo keramiikkaruukku...toivon todella, että asiat menevät eteenpäin! Olet lahjakas!

TeeKoo kirjoitti...

Virva: Kiva kun nappaat haasteen! :) Tulen mielelläni lukemaan mitä laitat!

Jossu: Tunnistitko mua edes noista tuntomerkeistä?
Haudutettu tee on hyvää<3 ..Sain joku aika sitten siihen tarkoitetun pannun :)

Deborah: Ihana "nähdä" sinua!! Olit pikkuisella blogitauolla..
Niin, sitä luo jonkinlaisen kuvan täällä toisistamme... Menikö sulla mielikuva tämän talon tätylistä nyt ihan uusiks?
Ihanaista viikkoa!

Anne-Mai: Viimeksi eilen illalla join punapensasteetä, vaniljalla maustettua Rooibosta! Tykkään siitä myös tooosi paljon :) Raskausaikana kolmisen vuotta sitten sitä maistoin ja jotenkin tykästyin..join sitten koko sen ajan melkeinpä teen sijaan tuota punapensasteetä, kun siinä vielä mainittiin että: "hyvää odottaville äideille" (mainoksen uhri ;))
Toki saat linkittää! Tulen käymään blogissasi :)

Vilukissi: Niin, hyvä me! Joskus sitä on kyllä kaivannut sen muutaman lisäsentin lisää pituuteen..Mutta oikeestaan olen ihan tyytyväinen tämän mittaisena!! Ja niin kivasti sanottu että ovi meille avautuu ylhäältä saakka :) Otan myös toivotuksesi vastaan :))

Sussi kirjoitti...

Olipa mukava lukea tuntomerkkejäsi.

Olen myös kova teen juoja, ruokajuomanakin.

T. Sussi

TeeKoo kirjoitti...

Sussi: Hauska kuulla että on muitakin jotka ruokajuomana voivat nauttia teetä :))
Kaunista tätä päivää!

tinttarus kirjoitti...

Hymysuin kiitän ja nappaan haasteen kainalooni.....olen ollut liiiiiiiian kauan pois blogistanian kujilta. Ollut mukamas niiiiiiiiin kiirus. No, nytpä on aika tarttua kameraan, mietintämyssyyn itseään tutkaillen ja naputella postaus haasteen tiimoilta. KIITOS!!
Mukavaa aurinkoisen arkipäivän jatkoa.
ps. Oli monta yhtäläisyyttä itseni kanssa noissa sinun jutuissasi....mm. pituutemme prikulleen sama:) Ja musiikkiautojuttu AIVAN just noin minunkin kohdalla:)

Deborah kirjoitti...

Hih, no ei oikeastaan mennyt uusiksi. Mutta ehkä tästä sai nyt sellaisen käsityksen, että olet aika säpäkkä, jotenkin olin luonut sellaisen mielikuvan tosi rauhallisesta persoonasta.:)

TeeKoo kirjoitti...

Tinttarus: Kiva kun nappaat haasteen! Mielelläni sen tulen lukemaan :) Ja tuosta musiikinkuuntelusta...Ei se ole aina se nuoriso jota syyttää kun musiikki autossa pauhaa... ;))

Deborah: Jos itseäni vielä analysoin, niin rauhallisuutta pikkuisen löytyy, mutta tuota säpäkkyyttä myös! Touhotan juttuja päivät pitkät, kuitenkin pyrin että rauhallinen fiilis "säilyis"...jos se nyt koskaan lapsikatraan keskellä on mahdollista.. ;)

riikka kirjoitti...

KIITOS tunnustuksesta! sain vihdoin kirjoitettua... nallukka ei vain suostunut tällä kertaa millään tavoin lähteä mukaani. hyvät viikonloput!

TeeKoo kirjoitti...

Riikka: Voi tuota mokomaa jukuripäistä nallenkuvaa, mites se nyt ei suostunut tulemaan!?! Otapa se sitten kainaloosi, tuokoon se sinne sinulle mieltä hyvää ja lämmittävää monin verroin! Sinulle myös se ehdottomasti kuuluu!!!