maanantai 20. huhtikuuta 2009

Innostuin kotosalla järjestyksen vaihtamisesta. Itseäni usein virkistää kun saa laittaa huonekalut uuteen järjestykseen ja vaihtaa edes pikkuisen niiden paikkaa:)

Tosin nyt tehtiin isompia muutoksia kun olkkariin tuli toinen sohva vierashuoneestamme sekä vanha kirjoituspöytä. Mieheni kylläkin ihmettelee toisinaan suurta innostustani vaihtaa järjestystä...Nytkin tokaisi että eihän siitä ole edes kahta vuotta kun viimeksi vaihdettiin!!! Hän kun voisi aina pitää huonekalut samassa paikassa... Mutta lopulta lienee kuitenkin tyytyväinen ja voinee ihan hyvin myös uudessa järjestyksessä ;)
Vanhaan ikkunan pokaan laitoin väkertämäni koivunoksakranssin. Kranssin tein tarkoituksella niin että muutamat oksat sojottavat miten sattuu!
Pienet keramiikkasydämet sai ikkunanpoka kylkeensä myös roikkumaan.
Kaunista uutta keväistä viikon alkua!!!


12 kommenttia:

Hannukka kirjoitti...

Oletkos kaksonen horoskoopissa? Isäni manasi lapsuudenkodissa huoneiden vaihtamista kerrosten välillä... Nyt väliaikaisasunto niin pieni että mahdollisuutta vaihtoihin ei todellakaan ole :D

TeeKoo kirjoitti...

Hannukka: Kiitänpä heti vierailustasi täällä, ilo saada uusi visiteeraaja:)
Niin, miehille ei ilmeisesti ole niin mieluista puuhaa tuo järjestysten vaihtelu...!!

Ps.En ole kaksonen, horoskooppijuttuja en seuraile ollenkaan.

kisu kirjoitti...

Sitä järjestyksenvaihto kaipuuta on ollut liikkeellä ;0)Ymmärrän oikein hyvin vaihtelun virkistävän vaikutuksen. Olen laskeskellut, että minä olen kotona enemmän kuin mieheni ja siten tuijotan samoja nurkkia enemmän ja kyllästynkin siksi ennemmin! Hyvä perustelu, eikö?
Ihana kranssi, juuri täydellinen kun oksat hiukan sojottelevat!
Mukavaa alkanutta viikkoa!
-kisu-

Riitta-Maria kirjoitti...

Vaihtelu virkistää! Kyllä meilläkin huonekalut saa kyytiä silloin tällöin:)
Hyvää viikon jatkoa!

Tytti kirjoitti...

Sama juttu täällä, voisin niitä vaihdella vaikka kuinka usein mutta mieheni ei oikein ymmärrä,sanoi että ei ikinä tiedä mistä laatikosta hakee ja missä päin on koko lipasto?
Onneksi se ei ole vakavaa.
Mukavaa keväistä viikkoa..

Jossu kirjoitti...

Vaihtelu virkistää :)

Täällä vaan mietin että mitäs sinne työhuoneeseen jäi tai tuli kun sieltä hävisi sohva ja työpöytä?

Ihana kranssi. Oksat täytyy varmaan olla aika pitkiä jotta saa ne sojottamaan. Mun risut oli sellaisia aika lyhyitä, niistä ei ilisi onnistunut tuollainen ???

TeeKoo kirjoitti...

Heippanen yhteinen teille kaikille!!! :)
Kiva kuulla että muillakin vaihdellaan ja järkätään jutut uusiksi!! Olen itsekin ajatellut niinkuin Kisu että enemmän minä täällä kotosalla näitä seiniä kattelen.. ;)
Jossu kyseli mitä sohvan ja työpöydän tilalla... Sellainen vanha ompeluskonepöytä toimii nyt tietsikkapöytänä ja yks lipasto olkkarista vaihtoi sohvan kans paikkaansa. Vaihteeksi ainakin nyt näin.. :)
Ja tosiaan tuohon kranssiin sellaiset oikein pitkät oksat on siihen hyviä! (Mulla olis Jossu tossa ulkosalla iso kasa sellasia, jos tarviit ;))

Minttu kirjoitti...

Heippa,

Mukavaa ja virkistävää on vaihdella vähän järjestystä varsinkin näin keväällä, kun muutenkin on kova halu sisustella vähän siellä ja täällä... ;) Kaunis ikkunanpoka ja ihana kranssi sekä suloiset sydämet! :) Iloista alkanutta viikkoa toivottelen! <3

Terveisin Minttu

Lennu kirjoitti...

Ihanaa olisikin vaihdella huonekaluja, mutta meillä on vanha talo, jossa kapea olkkari (vain kaksi mahdollisuutta sohvalle ja se on vaihdettu jo 8 vuoden aikana monasti ees taas) ja ruokailuhuonekin on sellainen, että oviaukot ja ikkuna sanelevat ikuisuusjärjestyksen huokauksia huokauksia...kateellinen niille, jotka voivat kärräillä kaluja ympäriinsä.
Ikkunanpoka risukranssineen ja sydämineen on ihana.
Terkuin Lennu!

Sussi kirjoitti...

Vaihtelu piristää!

Ihana ikkunanpoka ja kranssi.

Mukavaa tiistaita

T. Sussi

virva kirjoitti...

Mäkin vaihtelen järjestystä tuon tuostakin :) Sehän se on kivaa saada sillain vähän uutta ilmettä kotiin :)
Juu ne miehet ei nyt ehkä aina sitä tajua.. ;D
Mukavaa viikkoa teille :)

TeeKoo kirjoitti...

Heippanen yhteinen teille! Kiitän vierailuistanne kera kommenttien :)