maanantai 22. kesäkuuta 2009

Juhannusruusu kukkii ajallaan
Kesä se verottaa täällä blogimaailmassa käyntejä, en ole päivittänyt enkä seikkailut täällä lähes ollenkaan pitkään aikaan. Kesällä on ihana tehdä kaikkea muuta! Nyt alkaa ilmatkin lämmetä...Jes!! Ainakin täksi viikoksi :)
Yrttikorini alkaa myös pikku hiljaa tuuhentua. Sinne on laitettu kasvamaan tilliä, basilikaa, timjamia ja pari herneen versoa, jossa muuten on jo kukkanen. Se tietää pian herneen palkoja :)


Juhannus meni Keuruulla juhannusjuhlilla torstaista sunnuntaihin. Sää oli välistä tosi kylmän tuntuista, mutta selvisimme koleasta säästä ;) Varasin mukaan muuten talvikengät, ja tunnustan... ne olivat käytössä!! (Suomen suvessa kaikki kelit on mahdollisia!!) Nyt onneksi on jo lämpenevää luvassa :)
Kerronpa että olin tässä myös yhtenä kesäkuun lauantaina torimyyjän hommaa kokeilemassa. Aivan ens kertalaisena, uutena untuvikkona! Jännitti hiukan ja sain tätini mukaan tuekseni ;) Kävin ulkoiluttamassa ruukkujani Hyvinkään torilla. Rekvisiitaksi laitoin ruukkuihin noita kukkasia. Ei ollut muuten kovin vilkasta, mutta muutama ruukku sai uuden kodin. Ihan mielenkiintoinen kokemus kokonaisuudessaan. Myyntikojuja oli ympärillä enemmän kuin tuo kuva antaa käsittää. Tuo kuva on aivan loppuhetkestä, ennenkuin pakkasin tavarani pois.

Tänään on kesän ensimmäisella mattopyykillä saanut olla ja pari mäntysuovan tuoksuista mattoa on nyt kuivumassa ulkosalla.

Tuntuupa ihan kesältä!!! :)

16 kommenttia:

Tytti kirjoitti...

Hei,kesältä tuntuu täälläkin ja mattopyykillä myös tänään,nyt ne saa hyvin kuiviksi.
Varmaan kiva kokemus tuo torimyyjäjä olo.Mukavaa viikonjatkoa

virva kirjoitti...

Haa,uusia kokemuksia! :)Mua ois kyllä houkuttanut sun ruukut! :) Mukavia kesäpäiviä sinne!

Anonyymi kirjoitti...

Olisinpa minä ollut tuollaisen aarrepöydän ääressä niin mukaan olisi lähtenyt useita tuotteitasi!Aivan ihania!

Sussi kirjoitti...

Meillä on juhannusruusu vielä nupuilla. Se on kyllä yksi ihanimmista ruusuista.

Hellettä luvassa, mukavia kesäpäiviä!

-kati- kirjoitti...

Lukusilla!

Mi kirjoitti...

meillä ollaan vasta menossa mattopyykille...hommaa olis kyllä niin paljon että ei edes kaikkea kerkeä.

Kutri kirjoitti...

Kyllä se on niin että mäntysuopa ja mattopyykki kuuluu kesään niin kuin nenä päähän!

Jossu kirjoitti...

Jos vielä menet torille myymään niin hihkaise, tuun sitten ostoksille!

Maaka kirjoitti...

Kesäterveiset :)

Teija kirjoitti...

Mattopyykille minäkin jo halajan, taitaa jäädä kyllä parin viikon päähän, kun loma alkaa.
Kivaa, että olet kokeillut myyntiä. Seuraavat kerrat menee jo rutiinilla :)

mimmuli kirjoitti...

Nuppuinen pensas täälä..pian aukeaa ruusut..ihanaa..Olisin kyllä ihanan pöydän luona shoppaillut minäkin=)

vilukissi kirjoitti...

Odotan innolla tulevia ruukkujani!!!

pioni kirjoitti...

Mattopyykki on kyllä kesäjuttu;)

TeeKoo kirjoitti...

Huh hellettä!!! Se on kesä nyt :)
Mattojen pesu on kyllä kesäistä puuhaa... Toissapäivänä otimme pienille pienet eväät mukaan matonpesupaikalle ja saimme muutaman maton pestyä lisää. Nyt kyllä kuivuuvat Tooosi hyvin!!

Tuo torimyyjänä olo oli kyllä ihan mukavaa, omia tekeleitä on varmaan vähän eri juttu yrittää myydä...(varsinkin enskertalaisena..) No, en tiedä!?! Mutta yksi kysymys jäi hauskasti torilta mieleeni kun eräs ihminen kysyi että: "Missäpäin nämä tuotteet valmistetaan?" Häkeltyneenä sopersin että autotallissani niitä väkerrän...

Vilukissi: Kiva kuulla!!! Minustakin on ihanaa :)

vilukissi kirjoitti...

Kiitos kiitos!! Oli aivan ihanaa tavata ja saada aivan ihania ruukkuja, lintuja, magneetteja savesta, tauluja, risutöitä! Ja pikku tyttönen, joka oli nähnyt aamulla kuolleen linnun ja linnun kohtalo vaivasi mieltä. Ruukut yms. ovat vielä autossa, koska reissu on vasta puolessa välissä. Meillä olisi riittänyt juttua vaikka kuinka; kahdella käsityöharrastajalla! Mukavaa viikonloppua!

TeeKoo kirjoitti...

Vilukissi: Kyllä, meillä olisi riittänyt juttua!! Voi, kunpa olisi ollutkin aikaa enemmän!!! Mutta ihana oli nähdä sinua, Kiitos käynnistäsi :) Kiitos myös lahjastasi! Avasin sen lähdettyäsi ja tykästyin kovasti! Aion sen antaa ohjeiden mukaan päästä hiukan ruostumaan...Niin kai sille kuulu käydä niin kaunistuu vaan kaunistumistaan :)

Oikein nautinnollisia lomapäiviä!!!