sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Tänä aamuna jotenkin sai kokea erityistä sunnuntaiaamun rauhaa hennon lumisateen muodossa :) Ne ensimmäiset lumisateet ovat aina erikoisia hetkiä! Lämmin jakso on auttamattomasti takana ja kylmät edessä!
Äitini kirppislöytö (15eur) minulle on tuo kuvan villatakki. Tykkään sen väreistä tosi paljon, ovat minun tyylisiäni värejä, vaikkakin harmaaseen olen myös tänä syksynä hurahtanut. Harmaan neuleen ja harmaan villakangastakin olen hankkinutkin syksyisiin päiviin. Mutta tämä neule tuo mieleeni voimakkaasti sykyä ja talveakin!
Neule lienee aika vanha... Mutta minulle uusi :)



Eilen olin Espoossa maalaismarkkinoilla ulkoiluttamassa ruukkujani. Päivä oli kylmä ja tuulinen vaikka villaista oli kolmin kerroin ylläni!!! Tuo paikallaan seisominen saa kuitenkin hytisemään, palelemaan ja nenän punaiseksi. Kylmän kokemuksen jälkeen tuntuu siltä etten taida enää hevillä lähteä ulkoilmamarkkinoille... Vaikka ihan mukavaa siellä muuten oli :)


Uuteen viikkoon lämpimiä hetkiä, villasukkia ja -paitoja
oikein runsaasti!!!


24 kommenttia:

pioni kirjoitti...

Tosi ihana löytö tuo villatakki. Kyllä tosiaan ulkona tulee kylmä, jos ei koko ajan tee jotain. Mutta sitten äkkiä sisälle juomaan jotain lämmintä ja kietomaan peitto ympärille.

Kesäkukka kirjoitti...

Kaunis neule!

Tilu kirjoitti...

Olemme poikien partion puitteissa olleet vanhan suurtorin joulumarkkinoilla parina vuotena myymässä glögiä ja puuroa. Vaikka välillä on tosi kylmäkin, niin tuollaisten markkinoiden tunnelma ja ihanat asiakkaat tekevät tilaisuudesta pienen palelun arvoisia.

Nyt nämä ensimmäiset kosteat kylmät tuntuvat kylläkin erityisen kalseilta ja tunkeutuvan luihin saakka. Sisälläkin tekee mieli laittaa villaista ylle.

PikkuBertta kirjoitti...

Kauniit värit on villatakissasi.Nuo oli muotia joskus 50-60-luvulla.Tuo on varmaan "nuorempi painos"

Kris kirjoitti...

Kaunis villatakki! Eilen olikin todella kylmä tuuli ja sai pukeutua oikein kunnolla.
toivottavasti sait jotakin myytyäkin siellä markkinoilla!

Sussi kirjoitti...

Kiva löytö tuo villatakki. Olin eilen sieniä etsimässä ja siinäkin tuli tosi kylmä vaikka olin liikkeellä. Sieniä kyllä löytyi.

vanamo kirjoitti...

Muistan tuon kuvioinnin villatakista. Minulla oli samasta revontulikuviosta lapsena villapaita, taisi olla myös koko sisarus- ja serkusparvella. Näyttää hyvältä. Kelpaisi minullekin. Kaunis ruukku tuossa eka kuvassa, onko se tekemäsi? Siis upea! Lämpöistä viikkoa sinulle.

Tytti kirjoitti...

Kaunis villatakki tulee ihan lapsuus mieleen kun äitini neuloi meille tuollaisia,yksi villapaita löytyy minulta vieläkin..

Teija kirjoitti...

Kaunis villuri, kelpaisi myös minulle. Ja nuo ruukut, olet taitava!

Hanna kirjoitti...

Ihania ruukkuja!!! t:Hanna =o)

-T kirjoitti...

Syksyinen tervehdys yhteisesti teille!!
Niin, miten sitä ei oikein osaa vielä pukeutua niin kuin kylmään yleensä pukeudutaan!?! Melkein saisi olla jo talvitakit päällä näillä keleillä! Sydäntalvellahan saattaa olla lämpötila samoissa lukemissa.. Ja silloin on talvitakit yllä!

Tuo villatakki on siis ilmeisesti aika "vanhaa mallia", kiva tietää että siinä on jotain tuttua menneiltä ajoilta :)

Vanamo: Kyllä tuo ekojen kuvien ruukku on uunistani tupsahtanut ja sen olen "savikoneella" veivannut :)
Kiva tottakai tietää jos se miellyttää silmää :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis ja ihanan lämpöisen näköinen villatakki! Ja nuo sun ruukut niin kauniita myös!Ja höh ku mää en oo taas tieny mistään maalaismarkkinoista mitään,määki oisin halunnu ruukkuostoksille!

Maaka kirjoitti...

Kaunis neuletakki :) Mä en pysty moisia pitämään, kutittaa...

Voi kuinka houkutteleva pöytäsulla oli markkinoilla! Sun työt on niin kauniita ja persoonallisia, erilaisia <3 <3

p.s Toivottavasti et vilustunut.

Lennu kirjoitti...

Kauniista neuleestasi tulee mieleeni lapsuusaika, silloin minulla oli tuollainen neule mutta kirjavanvärinen.
Villasukat ovat olleet minulla esillä jo pitkään...ja nyt on kaivettu talvitakki ja saappaatkin.

Maaka kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain...

vilukissi kirjoitti...

Kaunis villatakki! Ja olit tehnyt taas uuttakin!!! Komealta näytti, oliko kuva myyntipöydästäsi?

-T kirjoitti...

Heippanen syksyinen teille yhteinen!!!

Villatakit ja sukat on näille keleille kaivettava esiin. Haaveilen että saisin aikaiseksi tehdä itselleni sellaiset pitkävartiset palmikkokuvioiset villasukat!! Tosin viimeksi olen muistaakseni tehnyt koulussa yläasteella joskus 20 vuotta sitten ne "pakolliset" villasukat... Mutta eiköhän niitä ohjeita ole täällä netissäkin pilvin pimein...Mutta sitä aikaa ei oikein kaikkeen vaan liikene!

Vilukissi: Kyllä tuo kuva on myyntipöydästäni, tosin nappasin sen kiireessä ja ehkä liian läheltä. Mulla oli sellainen vanha perunalaatikko toisin päin tuossa pöydällä, jonka päällä oli muutamia ruukkuja. Se laatikko saa ihanaa vanhanajan fiilistä pöytään :)
Viikonjatkoja :)

Marge kirjoitti...

...Vai ulkoilutamaan ruukkuja...;DD
Sinun ruukkusi ovat niin kauniit, että uskon niihin monen ollen ihastuneen!:)) Ihanan vanhantyylisiä, tykkään niistä hirrrmuisesti:)

Ja tuo villatakki, ihana! Niin kauniit värit, pidän myös!:)

Oi, teillä on jo satanut ensilumi, meillä vielä odotellaan:) Tänään vasta kyllä putsasimme räystäät lehdistä ja havunneulasista, joten nyt saa talvi tulla....;D

Oikein ihanaa viikon jatkoa sinulle, ihana ystäväni!:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköinen villatakki, kirppikseltä voi kivoja löytöjä tehdä:) Itse olen kirppispöytää pitänyt kaksi viikkoa klaukkalassa ja nyt alkaa viikko konalassa, olen tietenkin hyviä löytöjä tehnyt ohimennen, mm. sukset Nealle:)Varmasti oli mukava espoossa markkinoilla ja myös minä eilen palellutin itseni puistossa seistessä ja vielä illakin vilu tuntui luissa ja ytimissä..;)

Mukavaa viikkoa, mulla aloitti opiskelija tänään, lapset ovat ihan ihastuneita tähän nuoreen neitokaiseen...

-Niipperi

kati kirjoitti...

Kauniin maanläheiset värit villatakissasi, hyvä löytö! Ja nuo sinun ruukkusi ovat kyllä niin kauniita.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo villatakkisi näyttää 100% villalta. Jos joskus kyllästyt siihen tai käytät ja kulutat nukkaiseksi, niin muista, ettet heitä pois vaan laitat pesukoneeseen ja teet nätin persustanlämmittimen!

tinttarus kirjoitti...

Täällä meillä vasta unelmoidaan ensilumen kauniista hetkestä...
Ihanat värit ihanassa villatakissa<3

-T kirjoitti...

Marge: Ihan liiaksi kehuja...Kiva toki kuulla että ruukkuni miellyttävät silmääsi ;)
Kyllä ensilumi käväisi täällä vieraisilla mutta se on jo monta päivää sitten sulanut... Uutta odotellessa toivottelen leppoisaa lepopäivää huomiselle!!

-Niipperi: Onpas sulla paljon kirppiskiertuetta edessä ja takana!!! Tuntuu että mä käyn kans enimmäkseen kirppiksillä kun jotain on mielessä hankkia ja aina tulee niin hyvä mieli kirppislöytöjä tehdessä :) Kohtahan teillä sitten Nea pääsee hiihtämään kunhan lunta sataisi :)
Tsemppiä opiskelijaneitokaisen kanssa!!!

Kati: Värit ovat kyllä passelit ja mieleiset tuossa takissa! Maanläheiset värit uppoo ja oikeastaan ainoastaan myös sopivat mulle!! Kiitos sanoistasi :)

Vilukissi: Kiitos vinkistä!!! Tuo taitaa tosiaan olla 100% villaa.
Sulla on uusi kuva(!!!), oletko itse tehnyt tuon kuvan huivin?

Tinttarus: Ensilumi täällä on tullut ja mennyt menojaan!!! Sitä uutta odotellaan tulevaksi ja toivottavasti myös pysyväksi. Tänään on haravoitu pihaa lehdistä ja nyt saisi lunta hyvinkin tulla :)

Mari kirjoitti...

Kaunis ja lämpimän näköinen villatakki! Ruukkusi ovat kauniita...