perjantai 5. joulukuuta 2008

Vanhoja kauniita hylättyjä kuppeja olen kirppikseltä löytänyt ja ne ovat saaneet nyt uuden käyttötarkoituksen kahvikuppikynttilöinä. Steariinin ja parafiinin valmissekoitusta sulattelin ja kaadoin kupit täyteen kuumaa massaa ...ikäänkuin olisi kahvia kuppeihin kaadellut :) Kynttiläseokseen lisäsin hiukan piparkakkumaustetta siinä toivossa että niitä poltettaessa voisi ilmassa olla piparintuoksua :) (Näytti kuitenkin mausteet vain valuvan pohjalle eikä levittyvän tasaisesti)

Pieninkin tuikku liekissään
on tehtävässä tärkeässään;
tuikkuna tuikkimassa,
valkeutta tuomassa.


Yhdenkin tuikun kirkkaudessa on voima;
se kirkkaana loistaa!

Se pimeyttä poistaa!

Pimeään maahan,
pimeään aikaan.

Valo lohdun luo,
se luoksesi tuo
sanomaa ilon,
sanomaa lohdun.
Siunattua rauhaa sisällään kantaa,
suunnatonta iloa antaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Ihania kahvikupposia :)
Kiva, että matkanne meni hyvin. Täälläkin voi aistia joulun tuomaa jännitystä. Noomi nyt ei vielä ymmärrä vielä paljoa, mutta aistii varmasti jo kovasti!
Iloista joulun odotusta teille,
susanna

TeeKoo kirjoitti...

Heippa :) Pikkuiset aistii varmasti paljon joulunajasta myös sellaisia asioita joita ei itse tule ajatelleeksikaan... Viime vuonna meidän Elli-tytölle oli mieluista esim lahjapakettien nauhat!!
Matka meni muuten kyllä kivasti, mutta Elkku-poika oksenteli yhtenä päivänä :( Mahatauti iski keskellä Berliinin yhtä ostoskeskusta ja liukuportaissa! Meinasi olla huumori silloin tipotiessään...

Nautinnollista joulunodotusta sinne!