keskiviikko 4. helmikuuta 2009

P i e n i ä p a l o j a
v a a l e a n p u n a i s e s t a
maailmasta...

N a p s i n
nimittäin kuvia kodissamme.
Tässä tulee otoksia pikkuisen tyttösen huoneesta:

Lamppu on kirpputorilöytö(4e)
laskosverho löytyi aikanaan laura ashleyn alekorista (10e)


Nukkekirjahylly on itsetehty
made by husband

Pikku jakkara on sekin muutaman euron löytö.
Tästä vanhasta jakkarasta tykkään! Lieköhän vanha lypsyjakkara?

On tullut jotain myös ommeltua...
ja hengareita koristeltua


~~

4 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Kiitos käynnistäsi blogissani! :)
Innostuit sinäkin tekemään postausta pikkutytön huoneesta, meillä vain tyttö on jo 9-vuotias, pieni ja iso yht´aikaa, tuntuu ainakin äidistä siltä. Aika menee niin äkkiä. Joka ikä paras ikä, niinhän se kuitenkin on. Sinulla on kaunis blogi!
Hyvää loppuviikkoa!

TeeKoo kirjoitti...

Kiitos :)
Pikkutyttöjen jutut ovat täällä talossa melko uusi juttu... Poikain juttuja löytyy kolme kertaa enemmän!!! Siksi kai noita tyttömäisiä asioita välillä tulee ihasteltua ihmetellen, varsinkin kun eivät kauaa ole olleet esillä :)

Joka ikä paras ikä.(Vaikka joskus kieltämättä tuntuu että olisipa meidän uhmaikäinen jo isompi(!) tai murkkuikäinen pienempi..) Jokaisessa ikävaiheessa on kyllä hyvät puolensa (omassakin iässä ;)) Ja vain tämä hetkihän meille on annettu ja siinä hetkessä eläminen kera lasten lienee hyvää ellei parasta aikaa... :)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia taas! On tosi kiva päästä VIHDOIN käymään teillä.
Toi nukkekirjahylly on tosi kiva ja monikäyttöinen. Meillä nappulat ovat samassa huoneessa. Pojan ja tytön yhteiselämä sujuu melko hyvin vielä.. Pysyttelen sinisen, vihreän ja punaisen värien maailmassa!
susanna

TeeKoo kirjoitti...

Hei Susanna!
Kyllä minun mielestä silloin kun lapset ovat pieniä ja pieni ikäero, niin on hyvä heidän olla yhdessä! Samat kun on silloin leikit ja kaveri aina lähellä :)
Ehtiivät varmasti isompana olla eri huoneissa sitten kun alkaa kiinnostuksen kohteetkin olla erit. Meillä on tällä hetkellä (vielä) myös niin että isot koululaiset jakavat yhden huoneen ja tuntuu olevan "turvaa" ja seuraa toisesta tuossakin iässä...

On kyllä kiva kun kyläily vihdoin onnistuu! :)
Helmiä helmikuun päiviinne!