sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Lisää v i l l a i s t a . . .


Ihkuisen lörppäpipon tekaisi tätini mulle pyynnöstäni! Tykkään hirrrmuisesti uudesta villahatustani :) Harmaana varsinkin!! Hattua kiertää virkattu pitsireunus. Ohje ja malli löytyy muuten pari vuotta vanhasta Suuresta käsityölehdestä (10/07).

Harmaata mohairia tuli ostettua vielä lisää pari lankakerää sekä virkkuukoukku nro 8. Aloitin ketjusilmukoilla tekemään "pitsimäistä" kaulaliinaa lörppähatulleni seuralaiseksi. Saa nähdä mikä on lopputulos sillä ohje syntyy samalla kun varsinainen työ ;)

~
Viikko on taasen vierähtänyt ja meillä on nuorimmainen sairastunut nyt loppuviikosta vesirokkoon! Vaikuttaa siltä että tauti on melko lievänä iskenyt. Vain noin kolmisenkymmentä näppylää löytyy keholta eikä kuumetta ole oikeastaan ollut. Sama villi meno päällä hällä kaiken aikaa! Muistelen että kun isot lapsemme sen sairastivat aikanaan kymmenisen vuotta sitten, niin olivat kuumeessa ja näppylöitä oli tooosi paljon. Saa nähdä millaisena sen sairastaa ekaluokkalaisemme jolla ei ole vielä tautia ollut ja todennäköisesti lähiviikkoina sen saa...

Tällaista tänne tällä kertaa :)

Voikaa tahoillanne hyvin!!!

~

13 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Upea myssy ja tuo lanka on juuri hyvän väristä!
Toivottavasti vesirokko-potilaat pääsevät vähällä! Eikä jää arpia näppylöistä.

Anonyymi kirjoitti...

Siis aivan ihana myssykkä:) Eikä tule toista samanlaista kadulla vastaan. Tsemppiä vesirokkoloihin, mulla on vielä tuoreessa muistissa lasten vesirokot, ja onneksi se tulee vain kerran;)

-Riina, niipperi

Lennu kirjoitti...

Paranemisia rokkopotilaille!
Kaunis pipo!

MaMMeli kirjoitti...

Ihana myssy :) Pikaista paranemista rokkosille :)

virva kirjoitti...

Ihana myssy! Olisin minäkin iloinen tuosta! :) :)

Anonyymi kirjoitti...

Onpa sinun näköinen myssy, aivan ihana!
Pikaista paranemista pienelle potilaalle!

t. E&J

kisu kirjoitti...

Ihana! Meillä tytöt ovat tehneet myssy-tilauksia, mutta aika on nyt niin vähissä ollut, etten ole vielä ehtinyt niitä tarkemmin suunnitlella. Tuo kaulaliinan tekosi kuulostaa ihan minun tekemiseltä, ohje muokkautuu matkan varrella. Ei tule kahta samanlaista :o)

Mukavaa alkanutta viikkoa! Kiitos kauniista sanoistasi blogissani!
-kisu-

Rokkolaiselle pikaista paranemista!

Sussi kirjoitti...

Ihana myssy, väri on tosi kiva.

Toipumista rokkopotilaalle! Vesirokko on jäänyt mieleen kouluajoilta, suurin osa luokasta sai sen lähes yhtäaikaa.

Hanna kirjoitti...

Kiva pipo, eikä tainnut olla edes vaikea tehdä =o) t:hanna

vilukissi kirjoitti...

Hepskukkuu vaan! Olin tehnyt sen huivi/kaulurin...sen suunnittelu on vähän vielä vaiheessa. Varmaan ei kiristä päätä, piposi siis!? Mua inhottaa, jos pipo kiristää, riittää, kun pyhimyskehä tekee sitä. heh.

vanamo kirjoitti...

Meillä kaipailtiin aikoinaan kovastikkin vesirokkoa. Ei vain tarttunut, vaikka yritystäkin oli. Nyt olosuhteiden pakosta on kaikki rokotettu.

Aivan ihana myssy!!!

Marge kirjoitti...

Myssysi on IHQU!!:)
Siis i-ha-na!!
Kuvista päätellen sopii sinulle erinomaisesti...;)

Onneksi vesirokko meni lapsellasi noin kivasti ohi, inhottava tauti!

-T kirjoitti...

Heippanen tytskät!!!

Rokkopotilas toipunee, tosin rupia ja jälkiä vielä löytyy... Yritän nyt vahtia ettei hän raavi niitä!!

Myssyaikaankin on tultu :) Ja tuo nuoriso on kyllä kulkenut pipot päässä jo pitkän aikaa. Huvittuneena tässä jokin aika sitten katselin kun nuorilla on piot päässä, muttei takkia vaan t-paidat päällä ulkona. Kun minä olin nuori, oli muotia ettei hattua käytetty! Parempi kyllä tämä nykymuoti, kun pipo on päässä melkein kesälläkin ;)