maanantai 12. lokakuuta 2009

Olen saanut tällaisen tunnustuksen Anne-mailta, Margelta ja Sannalta
Vaikka jokunen aika sitten päätin etten ota tunnustuksia vastaan, koska en osaa päättää kenelle niitä sitten jakelisin, niin laitan tämän nyt tähän sillä kolmelta suunnalta nyt tällä lailla on muistettu!

Seitsemän juttua samalla täytyisi listata itsestään.
Vaikeaksi menee mitä sitä oikein kertoisi.... Tässä jotain:

1. Olen aikanaan pelannut jalkapalloa aika monta vuotta. Lukion vikalla jätin tämän mieleisen harrastukseni. (Haaveena on löytää joskus mammafutisporukka ;))


2. Mieltymykseni on lähes kaikkeen käsillä tekemiseen. Kaikkeen ei vain aika riitä! Innostun huovutuskurssista (ja huovutusvillaa pursuaa yksi iso kaappini) olen käynyt pajukurssilla (ja pajuja olen kerännyt ison nipun varastoon ja siellä nekin odotteleevat!!), keramiikkaa teen ja savivarastoja täyttelen ja jossain välissä maalaan öljyväreilläkin kun vaan aikaa ja inspistä olisi/tulisi! TIEDÄN että minulla on epärealistiset ajatukset että ehdin ja kerkeän kaikkea tehdä!

3. Pyrin noudattamaan elämässä kultaista sääntöä. Kaiken minkä haluan itselleni tehtävän, pyrin tekemään muille.

4. Koen äitinä aika ajoin syyllisyyttää etten ole lasteni kanssa riittävästi/leiki heidän kanssaan/laula ja lue kirjoja heille niin paljon kun haluavat... Tiedän että tällaisenaan varmasti riitän, mutta, mutta...mikä se silti aika ajoin syyllistää!?!?


5. Karkkia, lähinnä suklaata (edes pieni määrä) on saatava päivittäin


6. Pyrin ja olen oppinut kotonaolovuosinani taloudellisesti käyttämään pieniä varojani. Kirppikset ovat niitä parhaita vaatekauppoja ja marttaliiton neuvot otan tosissani ja mielelläni vastaan :)


7. Pyrin etsimään asioista elämässä niiden hyvät puolet. Ajattelen että niissä synkissäkin pilvissä voi nähdä hopeiset reunukset.


Tässäpä haastetta eteenpäin ihan kelle vaan!! Huomaan että tätä on monessa blogissa ollut ja sinulla kellä ei ole, niin ota matkaasi, ole hyvä!

3 kommenttia:

sanna kirjoitti...

Mielenkiinnolla luin sinun "paljastuksia". On mukava löytää yhteisiä ajatuksia ja tekemisiä. Mä yritän vielä hyödyntää kotiäitinä ollessani siihen kuuluvaa vapautta...ehtii vielä aika hyvin tekemään kaikea kivaa ja nyt kun "vauva" on jo kahen vuoden, siltä saa tehtyäkin. Alkukesällä poika täyttää kolme...sittenköhän pitää alkaa töitä katteleen. Olenkin ottanut tämän talven tavoitteeksi saada järjesteltyä talon tavaroita järjestykseen ja saada vähän sisusteltuakin. Ihanaa alkanutta viikkoa! Lämpimin Terveisin Sanna

Teija kirjoitti...

Oikein kivat paljastukset. Samaistun moneen.

Sussi kirjoitti...

Moni paljastus oli minullekin tuttuja.