perjantai 28. toukokuuta 2010


Monta päivää perätysten on vettä loikotellut. Olen nimittäin yrittänyt viikolla joinain iltoina käydä pienellä lenkillä, mutten olekaan lähtenyt ulos vesisateeseen. Aika on sitten vierähtänyt iltaisin ompelusten parissa, tilkkutäkkejä olen tehtaillut ja jotain muutakin kesäistä. Tänään huomasin sateelta pienen tauon ja samantien päätin lähteä kevyelle hölkälle.. En pitkälle päässyt kun ensimmäiset sadepisarat taas alkoivat, hölköttelin silti kielonkeruupaikalle. Sade yltyikin yht´äkkiä rankkasateeksi, joten kielokimppu kädessä juoksin kotiin. Olin aaiiivan läpimärkä kotiin päästyäni!! Piitkään aikaan en olekaan kokenut sateella täysin kastumista, hiukkasen tuntui ristiriitaisia tunteita... Kotiin päästyäni enimmäkseen hymyilytti! 
Niin, olen aloittanut mammafudiksen ja siksi yritän hölkkäilyillä kohottaa huonoa kuntoani. Nyt harkkapeliin -vaikka vettä sataa...

Oikein mukavaa viikonloppua toivottelen!!!

Ps. Kuvissa maisemaa lenkkipolun varrelta. Kynttilänpidike on rautaharakoiden ihkulainen rautalankateos. Kielon tuoksu on ihmeellisen voimakasta, tykkään hirrmusti:)

8 kommenttia:

pioni kirjoitti...

Kyllä noissa maisemissa kelpaa lenkkeillä.

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Kukapa ei noilla poluilla jolkottelisi?
Voi kuin on kauniit kielot tuossa lasipurkissa.Ei aina tarvitse olla maljakossa.
Noita linkkukorkkilasipulloja olen etsiskellyt. Tunnelma kynttilänpidikkeineen on mahtava. Kaunista!
Iloisia lenkkejä ja sade loppuu nyt!

-T kirjoitti...

Pioni: Lähiympäristö voi kyllä yllättää kauneudellaan; nyt kun puihin on lehdet puhjenneet ja vihreys vallannut niin kauniilta moni seutu näyttää :)

Pajupirtin Kaisa: Tunnustan etten omista liiemmin maljakoita, siksi tulee käytettyä maljakkoina vanhoja lasipurkkeja. Tuo lasipullo on taannoinen kirppislöytö (sitäkin olen kukkamaljakkona käyttänyt, sopiva sellaisen pienen kimpun maljakko)
Lenkkeily on ihan uusi juttu meikätytölle, toiveissa olisi kohottaa rapistunutta kuntoa!

Sussi kirjoitti...

Minulla kävi viikolla samoin kun olin lenkillä, vesikuuro kasteli täysin.

Ihania kuvia, kielo on niin kauniin herkkä.

sanna kirjoitti...

Pitää käydä itsekin katsomassa joko täällä kielo kukkii. Tuoksu on siinä niin kaunis! Mulla on pihassa kieloa, mutta se ei vaan kuki?? En tiiä mitä sille tekisin, vai pitääkö vaan odottaa vuosia ennen kuin alkaa kukkimaan.
Onnea uuteen harrastukseen! Mä talven flunssan jälkeen aloittelen juoksuharrastustani uudestaan ja eilen ilokseni jaksoin jo juosta puolet lenkistäni. Hengitystekniikkaa vaan avuksi, niin hyvin jaksaa juosta. Hyvää sunnuntaita!

Miia kirjoitti...

Ihanan raikkaita kuvia. Tuoksu tulee tänne asti. Kielot, kesäsade, sateen kostuttama vihreä nurmikko. Ihanaa. Mammafutis kuulostaa myös hauskalta puuhalta! Olen enemmän sellainen liikkuja, että pelailisin jotain kivaa. Lenkille tai jumppatunnille minua ei oikein tahdo saada.

kisu kirjoitti...

Kauniit kuvat!
Tsemppiä kunnonkohotukseen, mulla kans vähän samat fiilikset...siis kesävaatteiden sovittelu sai aikaan kuntoilu-innostuksen. Mä olen erityisen huono lähtemään sateella tai yleensäkään huonolla kelillä lenkille, keksin kyllä sata tekosyytä...
Mukavia toukokuun viimeisiä päiviä!
-kisu-

-T kirjoitti...

sussi: Olet siis myös kokenut suihkussa juoksemisen ;)

Sanna: Olen saanut myös pihalleni kieloja kasvamaan, mutteivät liiemmin myöskään kuki! En tiedä vaatiiko ne monta vuotta kukkiakseen, niinkuin pionit.. Kiitos tsemppauksesta, sitä tarviin!!!

Miia: Kiva jos tuoksuivat kielot sinne asti, niiden tuoksu onkin runsaan voimakasta :) Minä tyttö olen nyt innostunut tuosta fudiksesta, olen kyllä pienenäkin ollut ja nyt uudestaan löytänyt tuon lajin! Mutta kuntoni on vaan surkea.

Kisu: Tsemppauksia meikäläinen tarttee tuohon lenkkeilyyn!!! Kiitos :) Se ei olekaan ollut niin helppoa miltä näyttää kun joku toinen juoksee.. kesänpäiviä raikkaita toivotellen, -T