keskiviikko 16. kesäkuuta 2010
Kesäkuinen moikatus :)

Kesä on kääntänyt lehtensä valoisammille ja vehreimmille lehdille! Kukkivainen ympäristö on silmälle mieleen...Oikea ilonaihe :)
Meikätyttö vaan on viettänyt enimmäkseen silti hissukseen eloa. 
K ä d e t nimittäin tekivät tenän! Kyllä on ollut orpo olo elellä lähes kädetönnä... Lähes kaikkeen kun käsiään ihminen tarvitsee. Alunperin rasittuivat liiaksi, kunnes kipu voimistui koska en yksinkertaisesti osannut levätä ajoissa. Särkylääkkeitä olen syönyt kuukauden päivät enemmän kuin liikaa ja pari kortisonipiikkiäkin tuikattiin olkavarteen. Paranee -toivottavasti(!!) kuulema hissukseen... 
 ~
Leikkimökkiä on hiukkasen uudistettu. En olisikaan pystynyt näihin uudistuksiin, mutta onneksi isot veljet maalasivat pikkuisellemme mökin sisäseinille valoisampaa väriä pintaan. Myös tiskitason nikkaroivat (pyynnöstäni), ompelin siihen vain tuon kankaan ympärille. Mieheni sitten nikkaroi koko takaseinän matkalle istuintason. Se näytti liian paljaalta ilman istuintyynyjä, joten se sai päälleen vanhoista tilkuista tekastut tyynyt. Verhot on muuten vanhan kirpparilakanan (1eur) helma vain kahtia leikattu, jossa oli sopivasti pieni pitsi :)
Marketta-kukkanen on leikkimökin haltian oma valinta taannoiselta kukkakauppareissulta. Siitä vaan tahtoo lähteä kukkaosat pikkuisen ruoanlaittoon ja muihin keitoksiin ;)

Jatkan taukoilua... Ja käsien lepuuttelua -siltä osin kun pystyn. Voihan hyvin sinä siellä kuka lienetkin!! Kesäkuuhusi  
a u r i n k o a  ja lämpöä!!!

14 kommenttia:

pioni kirjoitti...

Meilläkin leikkimökki maalattu sisäpuolelta valkoiseksi viime viikolla. Oli siinä aikamoinen urakka, meni useampi tunti, mutta olen kyllä tyytyväinen. Sitten olis suunnitelmissa lasittaa "kuisti" ja kaataa etuseinä pois, askarrella siitä sellainen kiva kesähuone. Lapset kun eivät siellä ole enää vuosiin leikkineet.

Kauniilta näyttää teidän leikkimökkinne, kelpaa tehdä pienen omistajan siellä keitoksiaan:)

Helena kirjoitti...

Ihanalta näyttää teidän leikkimökki!

Paranemisia sinulle :)

Mimmimamma kirjoitti...

Hieno mökki!
Pikaista paranemista! :)

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Paranemisia. Itellä myös jotain kipuilua tullut tämän viikonaikana toiseen käteen ja särkylääkkeillä täälläki eletty, en vaan vieläkään tiedä mikä kädessä on.Täytyy kai lähteä lekurille,kun ei tahdo itekseenkään ohi mennä.

Leikkimökki on kivasti sisustettu.

PikkuBertta kirjoitti...

Tiedän tunteen,kun "raajarikkona"saa olla .Minä täällä melkeinpä jalattomana ja sitä ennen monta viikkoa kädettömänä.
Siis kun hirveesti ois tekemistä,mut ei pysty.Turhauttaa.

Paranemisiin!

Nautitaan kesästä!

Teija kirjoitti...

Voi harmi, lepuutahan nyt käpäliä ihan tosissaan! Ettei jäis mitään pysyvää haittaa.

Mökki on ihana, ja ihailtavasti talkoillen laitettu!

-T kirjoitti...

Pioni: Onpas näppärän kuuloinen idea teillä siellä! Laitanpa idean muhimaan myöhempiä aikoja varten :) Laitahan valmiista kesähuoneesta sitten kuvia!

Helena: Kiitos sinulle :)

Mimmimamma: Kiitokseni lähetän sinulle myös!

Miia: Kiitos! Kuulostaa samalta sinun oireet kuin mitä itsellä. Rasituksesta johtuva kipuilu voi tulla mistä vaan yksinkertaisistakin jutuista. Itsekään en ihan tarkkaan tiedä mistä minulle tuli, mutta töissä varmaan rasittui... Kehoitan sinua menemään lääkäriin ja myös lepuuttamaan kättä! Itse en ajoissa mennyt... Ja paraneminen on vienyt kauan.
Toivon hyvää vointia!!

PikkuBertta: Niinpä! Turhauttavaa ja harmittavaa! Tällaiset yllätykset eivät ole kivoja...Sitäkun oli suunnitellut tekevänsä jotain aivan muuta kun levätä laakereilla. Joutenoloon en minäkään ole tottunut, on ollukint taito sulkea silmät monilta suunnitelluilta asioilta ja tekemisiltä. Joskus meitä kai laitetaan ilmeisesti köpöttelemään hitaimmin askelin... Paranmisterkut sinne!

Kiitos: Kyllä olen nyt yrittänyt lepäillä. Paremmalta jo tuntuuvat mutta eivät ole täysin kunnossa. Sairasloma on ohi ja töihinkin palasin. Ystävälliset työkaverit ovat huomaavaisia ja jeesaavat jos tarviin apua. Ja kotihommat ovat nyt nakitettu pääasiassa kaikille muille ;) Mökistä tuli kyllä kiva, valoisampi :)

Sussi kirjoitti...

Pikaista paranemista!

Leikkimökki näyttää tosi kauniilta ja kivalta.

vilukissi kirjoitti...

Istuin joskus vuonna viisi tyttöjen leikkimökissä lukemassa lehtiä ... itselläni ei ollut koskaan lapsena leikkimökkiä. Rakastan leikkimökkejä! Kaunista kesäkuuta sullekin ja pesueellesi!!!

vilukissi kirjoitti...

Olen joskus käynyt läpi samaa...mulla auttoi, kun kävin kansanparantajalla, joka laittoi nätisti kolme niskanikamaa paikalleen! Ja monen viikon sairasloma jäi sille tielle! Jos olet kesällä veljesi luona, niin anna kansanparant nimen. Asustelee veljesi paikkakunnalla!

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Ihana tulit tekemään postauksen !
Harmi tuo käsien särky ja kortisoonipiikkikään ei ole kiva. Itse käyn myös välillä ottamassa olkapäähäni. Toivottavasti lepo auttaa pian !
Kaunista niin kaunista olette porukalla saaneet aikaiseksi siellä :)
Hyvää kesän jatkoa Sinulle <3

Elisa kirjoitti...

Aivan ihania kuvia! Lepuuttelehan käsiäsi kunnolla ;)

Kirsikka kirjoitti...

Oi että on hurmaava leikkimökki! Tuollainen meillekin kiitos :) TOivottaavsti kätesi paranee pian, on todella ikävää olla kädetön kun on tottunut touhuilemaan.

-T kirjoitti...

Sussi: Kiitos! Alkaakin käsi jo hiljalleen tuntua paremmalta...

Vilukissi: Kiitos!! Sama juttu ettei itsellänikään ole ollut lapsena leikkimökkiä...Innolla laitan nyt kuin omaani ;) Käsivaivani on hiljalleen helpottamassa...Luulen nyt että lepo on ollut hyväksi.

Marie: Kiitos! Joo, en näköjään osaa olla täysin irti täältä blogimaailmasta, vaikka alkuun niin ajattelin... Postaan vaan vähän harvemmin ja silloin kun tulee inspis :)
Nuo kortisonit ei kyllä ole kivoja, mutta taitaavat joskus olla paikallaan..

Elisa: Kiitos :) Yritetty on, mutta en tiedä onko ihan kunnolla... Täyslepoa ei perheen äidillä varmaankaan juuri ole, mutta ihan kivasti ovat kaikki auttaneet niin että suurimmat rasitukset ovat ainakin jääneet:)

Kirsikka: Niinpä, varsinkin kun on tottunut touhuamaan, on tosi vaikeaa olla paikallaan. Kiitos sanoistasi!! :)