torstai 1. heinäkuuta 2010


Heinäkuulle tultiin ja huh hellettä!! Tulin huiskuttelemaan teille tähän kesäiset huiskutukset, sillä sisällä olo on nyt viileämpää :) Omia lomapäiviä odotan alkavaksi. Tässä kuussa, jes!!! Tosin meillä on pientä projektia koko lomaksi tiedossa, kerron siitä vaikka toiste. Kaikki pojat ovat tällä hetkellä seurakunnan leireillä, kotona siis hiljaisempaa... Vain osittain; onhan täällä vielä pikkuisin lapsista ja samalla se kovaäänisin ;)
Kesätamineita katsastaessani huomaan että suurin osa vaatteista alkaa vaatekaapissani olemaan kohta kirppislöytöjä! Olikin kuvattava viimeisimpiä kesälöytöjä :) Tuo paita katukirppislöytö eurolla. Ja kengät samaisesta katukirppisreissulta muutaman euron enemmän. Reinotossut nuorimmalle pojalle oli hauska löytö myös, olivat vielä käyttämättömät! Niistä tosin sitten pulitinkin sitten kympin.
 Naapuri taittoi pionipenkistään kukkasia minua varten :) Omaan puskaani on vihdoin tänä kesänä tulossa ensimmäien pionin kukkanen, mutta on vasta pienellä pallomaisella nupulla... Odotan vielä sen aukeamista. tuoksupielus on kukkanen joka on itselleni uusi tuttavuus ja jotenkin ihastuttava. Se viihtyy kuistilla ruukussa ja näyttää tuuheutuvan, tai siltä se ainakin vaikuttaa! Sen yksi oksa on taitettuna maljakkoon tuossa suolasirottimessa ylinnä.

Heleätä heinäkuuta ja voikaahan hyvin!!!

Ps: En  tajua miksi teksti meni tällaiseen eriväriseen laatikkoon... Oon varmaan sössinyt jotain mitä en tiedä!?!


12 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Ihana naapuri, kun toi pioneita :)

Kaunis paita ja vielä edullinenkin!

Minulla vielä yksi työpäivä, sitten neljä viikkoa lomaa! :)

Mukavia lomapäiviä Sinulle!

pioni kirjoitti...

Ihania kirpparilöytöjä ja hinnat vielä kohdallaan.

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Ihania löytöjä olet tehnyt ja miten kiva että pojat ovat leirillä kerryttämässä ihania kesämuistoja :)
Nyt onkin ollut lämpimiä päiviä työn tekoon. Minulla alkaa loma tämän viikon jälkeen. toivottavasti sinullakin pian loma koittaa <3 Loppu tsempit sinulle!
Jälleen niin kauniita kuvia!
Halauksin
Marie

vilukissi kirjoitti...

Olin tänään kirppiksellä ja ihastuin käsintehtyihin puupojaisiin kenkiin, joiden päällystä oli narua! En malttanut ostaa, olisin laittanut ne piirongin päälle. Olet niin mukavan siro, että varmaan saatkin monia hyviä vaatteita kirppikseltä!

MaMMeli kirjoitti...

Kauniita nuo pionit, omanikin alkaa juuri kukkimaan:)Seurakunnanleirit ovat tosi kivoja, siellä meidänkin muksut nuorempana aina olivat<3

-T kirjoitti...

Kesäkukka: Ilahduin suuresti tuollaisista pionikomeuksista! Ovat muutaman päivän pois pionipuskiensa ääreltä, niin ajatteli että toisille olisi kukkaloistosta enemmän iloa. Kivaa ja rentouttavaa lomaa sinulle!!

Pioni: Hinnat on kyllä kohdallaan, joskus vaan tulee sitten edullisuuden nimissä ostettua ehkä tarpeetontakin...

Marie: Heissan sinulle!!! Juu, kyllä leirit ovat kivoja ja hyviä lapsille ja samalla vanhemmille ;) Tänään pakkasin kamppeet ja lapset autoon ja hurautin leiripaikalle. Kasasimme kahden nuorimman pojan kanssa teltan heille yösijaksi. Pärjäävät varmaan ihan hyvin...minua varmaan jännittää enemmän kuin heitä!!
Rentouttavaa ja nautinnollista loman aika sinulle!!

Vilukissi: Siroudesta en oikein tiedä... No joo, ehkä vähäsen ;) Joskus olen kyllä ollut, (enää vain lyhyt) mutta pikkuhiljaa alkaa kiloja tulemaan..Tuntuu että vaatteet on alkaneet puristaa sopivasti joka kohdasta... Minkäs sitä tekee kun on herkkujen perään!! Mutta kirppiksiä on aina kiva kierrellä, kuulostaa kivoille bongaamasi kengät :)

Mammeli: Voi pionien ihanuus!!! Ekaa omaa pionia odotan minäkin ja varjelen sitä varmasti sitten niin ettei mikään potkupallo tai pikkulapsi sitä riko!!
Leireiltä jää mukavia muistoja ja tarpeellista matkaevästä myöhempiin hetkiin :)

Helena kirjoitti...

Onpa kaunis paita!

Ihanaa ja lämmintä heinäkuuta teillekkin :)

Marina kirjoitti...

Tosi onnistuneita ja lämminhenkisiä kuvia sinulla!
Teksti olisi voinut olla minun kirjoittamani. Pionit tuoksuu pöydällä edelleen ja uusia ajattelin käydä noukkimassa vielä tänään.
Omat vaatteeni alkavat olla myös kirppikseltä hankittuja ja ovatkin kyllä niitä lempivaatteitani! Reinotossut löysin minäkin kirppikseltä pikkuiselle miehelle jemmaan, vielä hitusen isot ovat, mutta kyllä pienetkin jalat kasvavat.... Joskus onnistaa!

Sussi kirjoitti...

kauniita löytöjä!

Pionit ovat ihania, minulla vain niiden kasvatus ei tunnu onnistuvan, keväällä tallasin itse ensin vahingossa se pikkuruisen taimen ja sitten kun se vähän siitä toipui, kyyhkyset talloivat sen...

-T kirjoitti...

Helena: Kiitos :) Helteinen lämpöaalto onkin tulossa viikonlopuksi, lämpöä ja valoa piisaa :)

Marina: Kiitos! Samat on siis sävelet siellä ja tällä :) Joskus käy niin kun lukee jonkun postausta että aivan samat kuviot kuin itsellä! Hauska tietää... Ja kyllä kirppislöydöillä voi vaatekaappinsa kätevästi täyttää ;)

Sussi: Minua harmitti viime kesänä kun pionin alku taittui! Nyt olen laittanyt yhden alun ympärille keppejä jottei kukaan talloisi sitä... Joka kesä vahvistuuvat ja kasvavat enemmän, jospa seuraava kesä toisi kukkasen tai montakin mukanaan :)

sanna kirjoitti...

Pionit ovat upeita! olen ihan mielissään kun minä sain naapurilta pioneja myös, juurakoita. Yksi nuppu näyttää olevan, ihme jos ei ole kauheesti kärsinyt siirrosta. On varmaan mukavaa nauttia välillä vähän rauhallisemmasta kodista. Meilläkin nyt on kolme vanhinta pois, joten huomaa kun on hiljaisempaa. :) Hyvää viikonloppua!

-T kirjoitti...

Sanna: Tuohan on kiva saada pionin juurakoita!!! Ja vielä saat kohta varmaan kauniisti kukkivan kukankin siihen:) Kasvien jakaminen on viisasta! Itse olen antanut perennoja myös eteenpäin, ja vastaavasti saanut paljon!! Siitä vaan kasvit tuuheutuvat!!