sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Tuiketta


Lokakuu on alkanut lämpimästi :) Aurinko on lämmittänyt ihmeellisen voimakkaasti vielä tähän aikaan vuodesta! Viikonlopuumme on mahtunut mukavia juhlia; hääjuhlaa ja synttärisankarin juhlistamista. Hääjuhlassa olimme Itäisessä suomessa. Pitkällä automatkalla sai laajan kuvan ruskan sävyssä kylpevistä lehtipuista ja ihastella kaikkea tätä syksyn kauneutta. Ajattelinkin että tämä viikonloppu lienee yksi kauneimmista ja lämpöisimmistä tämän syksyn viikonlopuista... Hääparin onnellisuus toki vaikutti myös viikonlopun kauneuteen :) Mutta toivottavasti tälläistä aurinkoa ja ruskan sävyjä olisi vielä pitkään :)

Olen viime aikoina löytänyt lisää kirppikseltä itselleni mieluisen värisiä vaatteita tähän syksyyn. Kuvien rusehtavanharmaaseen pellavahameeseen ihastuin heti ja samaten suklaanruskean sävyiseen villatakkiin jossa on pitsimäinen reunus. Kirpparihinnatkin aina miellyttävät, muutama euro per vaatekappale :)
Tänään illan suussa virittelin omenapuun oksille lyhtyjä. Siellä paloivat pitkälle iltaan syksyn pimeydessä.. Kynttilätuikkuja ja lyhtyjäkään ei tässä pimeydessä koskaan kai voi olla liikaa..!?!

Mieltälämmittävän tunnustuksen olen jokunen aika sitten saanut Toukokallion Sannalta, kiitän sinua kovin ja iloitsen :) Olen ollut jotenkin vaan aika huono ja aikaansaamaton jakamaan viime aikoina tunnustuksia eteenpäin... Uskon että ne kuuluvat täällä blogimaailmassa ehdottomasti niiin moneen blogiin ja haluaisin jakaa niitä teille kaikille!!!

Alkavalle lokakuulle, uuteen viikkoon voimaa, valoa ja lämpöä luoksenne <3

Ps. Yritin laittaa kuvat rinnakkain, mutta joku uusi systeemi ilmeisesti tähän kuvien laittamiseen on tullut (??) ja menevät alekkain...Samapa tuo!



20 kommenttia:

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Itäinen Suomi (etenkin häät, oih) sekä jonkun syntymäpäivät kuulostavat kovin tutulta ;) Me tosin kävimme itäisessä Suomessa jo viikko sitten, silloinkin ruska oli niin kaunista katseltavaa. Syntymäpäiviä taas juhlimme nyt viikonloppuna.

Lyhtykuvasi ovat kauniita. Ihailen aina kuviasi, osaat välittää niin herkkää ja läsnäolevaa tunnelmaa.

Iloa alkavaan viikkoon!

Kirsti kirjoitti...

Kaunis blogi, hienon harmaa tausta ja kauniit kuvat! Tekstit hyviä!
Ihana katsoa näitä lyhtykuvia. Ovat varmasti olleet luonnossa kauniita siellä omenapuissa riippuessaan! Hyvää lokakuuta, t. vierailija Kirsti

Kesäkukka kirjoitti...

Tripla-synttärit kuuluivat meidän ohjelmaan tänään :)

Kauniit värit noissa vaatteissa!

Ja ihanat nuo lyhdyt!

Mukavaa uutta viikkoa Sinulle!

Maaka kirjoitti...

Mukava lämmin sää on tosissaan ollut viikonloppuna, mukaaa nyt nyt aamulla oli niin lämmintä! Pitää koittaa nyt aamulla heti pestä ikkunoita niin iltapäivällä on mukava mennä ulos touhuamaan lasten kanssa.

Mä vielä saa odotella muuta vuoden ennekuin voi ripusta lyhtyjä omena puihin... muttä siitä haaveilen ja iloitsen toisten tunnelmakuvista!

Kauniit kirpparilöydöt olit tehnyt.

Mari kirjoitti...

Ihania kuvia sinulla!
Kauniit sävyt myös vaatteissasi, pidän itsekin murretuista ja maanläheisistä väreistä. Ovat rauhallisia. Kirpparit on aarreaittoja, paljon löytöjä olen itsekin tehnyt!

Ihanan kauniita syyspäiviä Sinulle!

Sussi kirjoitti...

Kauniita kuvia, ihana tunnelma.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

-T kirjoitti...

Lumiomena: Kiitos sinulle ilahduttavasta visiitistäsi :)
Ruskan keltaiset puut vasten kirkaan sinistä taivasta on syksyn kauneimpia näkyjä!!!

Kirsti: Kiitos!! Lämmintä lokakuun jatkoa sinulle myös!!!

Kesäkukka: Juhlahumua sielläkin, onnea sinne myös!!! :) Nuo värit ovat minulle mieluisia:)

Maaka: Ikkunanpesussa minulla kävi pieni tuuri kun mieheni korjasi yhden tutun autoa niin kiitokseksi tämä tuttu pesi meillä ikkunoita :) Mutta totta, hyvät on ikkunanapesukelit nyt!!!

Marina: Kiitos! Murretut sävyt ovat itsellenikin mieluisia ja koen niissä oloni kotoisaksi! Kirpparireissut ovat jänniä siitäkin kun koskaan ei tiedä mitä kivaa aina löytääkään...

Sussi: Kiitos! Tunnelmallista lokakuun alkua sinulle :)

pioni kirjoitti...

Syyshäät kuulostavat aivan ihanilta, varsinkin tuollaisessa aurinkoisessa säässä.
Meille tullut ensi viikonlopuksi jo kahdet synttärikutsut:) Ja markkinoillakin pitäisi pistäytyä.

Joo, bloggerissa on tehty jotain uudistuksia. Minä en saanut normaalisti ladattua omalta koneelta eilen enkä tänäänkään kuvia ollenkaan, lataa ja lataa vain...:(

-T kirjoitti...

Pioni: juhlahumuja siis näyttää piisaavan monella!!! Kaunista aikaa tämä syksy viettää juhlaa :)
Minäkin eilen kauan aikaa sain ladata ja ladata kuvia...meinasin luovuttaakin... Mikä lie näitä masinoita toisinaan vaivaa!?!

taburetti kirjoitti...

Taidankin olla ensi visiitillä viehättävässä blogissasi!
Saanen tallentaa blogisi blogiluettelooni sivuilleni??

Kynttilä lyhdyt puissa ovat ihastuttavia näin syksyn pimeydessä, ne tuovat valon pilkahduksia pimeisiin iltoihin.

Mukavaa uutta alkanutta viikkoa sinulle!!
Jaana

SariHanne kirjoitti...

Ihanan tunnelmallisia kuvia :)

-T kirjoitti...

Taburetti: Kiitos mieltälämmittävistä sanoistasi :) Ja tottahan toki saat laittaa linkin blogiluetteloon :)

Sari: Kiitos :)

Marie Elisabeth kirjoitti...

Ihanat tuikkutunnelmat siellä! Kauniita kuvia.
Nyt ollaan saatu nauttia kauniista ja kuulasta syksystä. Säätiedote taustalla ilmoittaa että kaunis kuulaus vielä jatkuu :)
Juhlat katkaisevat arjen kivasti ja reissustahan on aina kiva palata kotia :)
Halaus sinulle viikkoosi!

Akvis kirjoitti...

Täällä on niin niin niin kauniita kuvia! Kiitos elämyksestä!

-T kirjoitti...

Marie: Kyllä, ihmeellisen ja erikoisen kauniista syksyn ajasta ollaan saatu nauttia :) Otan halauksen vastaan :)

Akvamarin: Kiitos sanoistasi, ilahduin! Sinulla on todella todella kauniita kuvia myöskin ja korujuttuja :)

vilukissi kirjoitti...

Ihastuin heti villatakkisi pitsireunukseen! Luulin ensin, että olit tikutellut jonkin torkkupeiton pitseineen. Sulla on kaunis blogi, se on totta, se on tyylikäs! Sanoisin, että blogisi on näköisesi! Oikein mukavaa loppuviikkoa!

-T kirjoitti...

Vilukissi: Kiitos ihana sinä sanoistasi :) ...Ja jälleen mukavasta visiitistäsi täällä :)
Tuo villanuttuni on kirppislöytöni, se on jännästi tehty yhdestä neliömäisestä kappaleesta ja pitsireunus sitä kiertämässä on hauska!

sanna kirjoitti...

Lämpimästä säästä minäkin olen iloinnut! Lenkkeily on ollut oikein mukavaa. Ymmärrän ettei aina saa heti tunnustuksia laitettua ja on siinäkin oma hommansa kun pitää miettiä kelle laittaa. Tärkein on ajatus, ei se että olisi pakko jatkaa ja laittaa niitä eteenpäin! Hyvää sunnuntaita! <3 P.S.Nyt jo vähän viileämmässä säässä jatketaan...

-T kirjoitti...

Sanna: Ajatus tosiaan on tärkeintä!! Säätyyppi muuttuu! Lunta on kuulema luvassa tälle viikolle, saa nähdä.. Tokaluokkalainen taisi ikkunasta tänä aamuna jo kurkistaa siihen malliin josko se olisi viime yönä jo satanut :)

Taina kirjoitti...

Todella kauniita kuvia ja lyhdyt,miten hienoja,meillä täällä ulkona olevat kynttilälyhdyt,miten antavat valoa pimeisiin talvi iltoihin,rauhoittavaa,katseen vangitsijoita:D.Mukavaa iltapäivän jatkoa sinulle!