maanantai 17. tammikuuta 2011

Nappeja & nauhoja


Maanantai-morjens :)


Toivottavasti teillä on tahoillanne sujunut viikonloppu hyvin!
Maanantaissa ollaan taas ja uusi viikko uusine juttuineen  edessä..


Tuolien huputusprojektista jäi samettikangasta yli muutamiin tyynynpäällisiin. Kirppislöytöni, pikkuruisen nappilaatikon napit sommittelin toiseen tyynyyn. Aion ne siihen ommella. Toiseen tyynyyn nauhoja. Tyynynpäälliset ovat kotonamme kenties ne vaihtuvimmat kohteet. Niitä on niin helppo vaihdella, ja yleisilme muuttuu niiden kautta paljon.

Sää muuttui hurjasti viikonlopun aikana, nyt on keli aikalailla nollassa ja ulkosalla saa hyvän kuntosalitreenin lumitöitä tehdessä ;)

Talvisin terkuin -T :)

15 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Tosi kauniita.

Erityisesti ihailen noita keramiikkatöitäsi, harmi että asut niin kaukana enkä voi noita isompia maljakoita tms. teettää. Melkein innostuin lähtemään anopin mukaan keramiikkakursseille kansalaisopistoon, en ole tajunnutkaan miten kauniita esineitä siellä voisi tehdä.

tinttarus kirjoitti...

Ihania!!! Nuo napit on niin suloisia, tuli mieleen semmoiset vanhan ajan pikkutyttöjen sukkanauhat:)
ULkona olisi oivallinen keli lumirakenteluun.....jaksaisinkohan innostua lasten kanssa lyhtyjen tekoon palloja pyörittelemään...

Iloa ja valoisuutta viikkoosi!

taburetti kirjoitti...

Kauniilta näyttää...:)))
Ulkona kelit vaihtelee tällä hetkellä muutaman päivän säteellä ääripäästä toiseen...
Nyt on luonto täynnä kuin timantteja, ihanan näköistä...::)))
Lämmöllä Jaana

Sarppu kirjoitti...

Täällä on myös ihan plussan puolella ja keli sen mukainen. Napit ja nauhat ovat intohimoni ja niitä ei ole koskaan liikaa :)

-T kirjoitti...

Tiina: Kiitos! Kansalaisopiston keramiikkakurssilla itsekin olen alkujaan inspiroitunut syvemmin keramiikan tekoon. Ryhmässä tekeminen on mukavaa ja aika hurahti aina kuin siivillä.. Jos et anoppisi kanssa nyt mukaan lähtenyt, niin pyydäpä häneltä kimpale savea jota voit muovailla :) Keramiikkatyöt omaperäisyydessään ja materiaalina ovat kiehtovia :)

Tinttarus: Nuo napit ovat pikkuruinen aarre-löytö! Muistaakseni muutaman kymmenen senttiä niistä pulitin.. toisen roska on toisen aarre! Suloisia ovat :) Lumitöiden tekoon ajattelin taas myös lähteä, lumilyhdyt olisikin kivoja, kiitos muistutuksesta :)

Taburetti: Ihmeellinen oli kyllä viikonlopun säävaihtelut. Niiin kylmää ja nyt nollakeli! Talveen kuuluu niin monenoloista ja näköistä säätä, sen taas huomaa.

Sarppu: Nauhat lienee minulle myös intohimo, niitä ostelen vaikken aina tiedä mihin tarvitsenkaan. Vaikka pakettiin lahjanaruksi, ompeluksiin ja kortteihin, kransseihin... Kyllä niitä kohteita vaan löytyy eikä niitä siis kai voi olla liikaa ;)

Kirsikka kirjoitti...

Kaikki nappijutut ovat kivoja, Aina niitä vaikka missä ihailen, mutta ihmettelen miksen ole koskaan itse toteuttanut. Tyynyistäsi tuli/tulee kauniit.

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Aijaijai, ei saa laittaa noita pitsikuvia blogiin. Olen ihan pimahtanut niiden kauneuteen. Täällä meidän kulmalla kun on niin vähän noita liikkeitä josta saisi
kauniita pitsejä. Tääl ei oikeestaa ole yhtään paikkaa mistä löytäisi. Olenkin tilannut niitä nettipuodeista.
Kiva tyynynpäällinen nappeineen.
Kivaa viikkoa sinulle.
Kaisa

Piupau kirjoitti...

Ihania tyynyjä. Minustakin on ihan vaihdella tyynynjä, vaikka välillä tuntuu ettei mitään raski panna pois :)
Kumpa löytäisin tuollaisia puisia puolia, ovat niin kauniita.

sanna kirjoitti...

Pidän kuvaustyylistäsi! Ihania tyynyjä ja nauhoja. Vilkas, tapahtumarikas viikonloppu on takana ja paluu arkeen tuntuu kivalta. :)

Laura kirjoitti...

Vanhat napit...ahhh. Mä oon ihan hulluna nappeihin(kin) ja tästä talosta löysin pari purkkia vanhojan kaikenlaisia nappeja. Tykkään niistä ihan niissä purkeissakin ja joskus jopa on vaikeuksia käyttää niitä mihinkään kun en raaskis. Vähän pöhköä! :D

Mun sisko on keraamikko, itse aika vähän saven kanssa oon ollut tekemisissä. No, ehkä "keskivertosuomalaista" enemmän, mutta en kyllä osaa esim. dreijata silleen "oikeesti". :)

pioni kirjoitti...

Aivan ihania nappeja ja vielä omassa rasiassaan!

Meilläkin tyynynpäällisillä vaihdellaan värejä, harvakseltaan. Nyt tilasin turkoosia kangasta, mutta ajatusvirheen vuoksi siitä tulikin vain yksi päällinen. Ei haittaa, sopii noille muille kaveriksi:)

-T kirjoitti...

Kirsikka: Nappijutuista saa omanlaisiaan kivoja jutskia :)

Pajupirtin Kaisa: Kiitos! Nettipuodit ovat varmasti monen pelastus ja helpotus! Ovat niin vaivattomiakin :)

Piupau: Nuo puupuolat ovat keskisuomesta eräältä maaseudun kirppikseltä löytöni! Myivät niitä 1eur/kpl!!! Täälläpäin kerran näin yhden hinnan 5eur/kpl. Toivottavasti löydät myös ja edullisesti!!


SAnna: Kiitos sinulle :) Paluuta arkeen olen minäkin joskus odottanut vaikka nykyään aina kovasti odottaa sitä viikonloppua. Niin se on että vaihtelu on hyväksi! Mukavaa viikkoa :)

Laura: Nappeja en minäkään aina raaskisi käyttää, ymmärrän kyllä sinua :) Ai sulla on keraamikko-sisko! Dreijaus se onkin haastavaa ja kivaa puuhaa ja sitä vaan kannattaa ahkeraan harjoitella jos innostusta vaan riittää :) Jokatapauksessa kädet savessa on jo kivaa ja teraputtistakin puuhaa:)

-T kirjoitti...

Pioni: Eiköstä olekin kiva vaihdella uutta ilmettä! Turkoosi kuulostaa raikkaalle keväiselle tuulahdukselle :)

lumikissa kirjoitti...

Voi kun ihana blogi sinulla!
Taidan liittyä runsaaseen lukijaseuraasi :)
Tervetuloa tutustumaan blogiini, ja mukavaa loppuviikkoa.

-T kirjoitti...

lumikissa: Kiitos :) Lämpimästi tervetuloa mukaaan!