sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Haastetta ja valkoista...Sain haasteen Hiljaa hyvä tulee blogista kertoa seitsemän asiaa itsestäni. Hmmm... tässäpäs siis joitain tässä iltahetkessä mieleen nousevia:

1. Tällä hetkellä odotan kovasti kevättä, tunnustaudun kevät/kesä ihmiseksi. Keväässä nautin siitä tiedosta että kaikki lämpö ja valoisa vuodenaika on edessä ja se tunne tuottaa iloa ja kiitollisuutta :)

2. Tunnustaudunpa samalla marjastajaksi. Kesällä on päästävä metsään jotta saa pakastimen täyteen marjoja. Säilön pakastaen, hilloten ja mehustaen. Pari viikkoa sitten loppui omat mehut ja nyt on siirrytty kaupantätien mehuihin. Lapset ovat olleet mielissään.. ;)

3.Minun on viikottain saatava toteuttaa jollain tasolla luovuutta ja siihen otan aikaa.

4.Tällä hetkellä lyhennetty työaika(30h/vko) sopii minulle, toivon kovasti että tällaista voisin jatkaa pidempäänkin. Se mahdollistaa osittain luovuuden (lähinnä keramiikan) toteuttamista.

5. En aiemmin osannut ajatella että minusta olisi omakotitaloasujaksi, sillä olin niin tottunut ja tykästynyt kerrostaloelämään. Tänä päivänä nautin tästä ja pikkuruisesta kasvimaastani.
6. Olen mennyt naimisiin 19 vuotiaana (samanikäinen oli silloin myös mieheni) ja siitä tulee tänä vuonna kuluneeksi 18 vuotta!!

7. Aikomuksissani on aloittaa juoksutreeni jossain vaiheessa kevättä, mutta onnistun aina ajattelemaan että ehkäpä ensi viikolla... taas, ehkäpä ensi viikolla ;)


Haaste lähteköön matkaan ken vaan tahtoo ja sille joka ei ole sitä vielä tehnyt!!! Monessa blogissa on ollut niitä mukava käydä lukemassa :)

Kuvissa yhdistävänä tekijänä valkoinen väri. Tämän päiväiseltä kävelyretkeltäni napsittuja kuvia sekä pöytäliinan muodonmuutos pöytätableteiksi. Taittelin reunat ja ompelin ne niin että kuhunkin tabletteiin tuli neljä kolosta ajatuksella että niihin voisi sujauttaa aterimia, servettejä tai pikku yllätyksiä ;)

Alkavaan viikkoonne valoa runsaasti<3

10 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Ihanat tunnustukset.
Tuo on tuttua tuo mitä kerroit juoksutreenien aloittamisesta. Itselläni on kävelylle lähtö samanlaista jahkailua:)
Kauniit tabletit!

tinttarus kirjoitti...

Voi, miten kaunista heleää valkoista kuvissasi hohtaa! Valo tulvi luokseni saakka:)Ihanat taskutabletit!

Valonsäteitä sinulle viikkoosi!

Sussi kirjoitti...

Ihanat kuvat!

Jos olet aloitteleva juoksija, niin treenit kannattaa aloittaa, kun ei ole enää kovin liukasta. Liukkaalla jännittää jalkoja, ja lihakset kipeytyvät helposti. Eikä liian rankkoja matkoja aluksi.

Olen itse juossut vuosikymmeniä kesät ja talvet ja kivaa on:)

Tansku kirjoitti...

Kaunis tunnustus♥,vähän samanlaisia asioita on täälläkin kuin minulla,Ihanat valkoiset kuvat,hohtavaa,suloista!Minä taas sauvakävelen jokapäivä,se piristää mieltä ja voi katella talvista luontoa,sielu lepää..
Mukavaa viikkoa sinulle

Mie ite kirjoitti...

Kiva, kun otit haasteen vastaan! Juoksuun kannustan, itse olen juoksennellut viimeiset viisi vuotta enemmän ja vähemmän. Nyt juoksukoulussa ja tavoitteena puolimaraton eka krt elämässäni :)! Mutta ladulla viihdyn tällä hetkellä paremmin kuin lenkkipolulla... kevättä odotellessa!

Minäkin olen osittaisella hoitovapaalla, 30h/vko, teen nelipäiväistä työviikkoa. Luxusta lähestulkoon!

pioni kirjoitti...

Juoksukautta täälläkin odotellaan, saas nähdä miten tänä vuonna käy. Viime vuonna taisi jäädä alle kymmeneen kertaan meikäläisen juoksut, josko nyt vähän parantais...

Ihanan näköistä salaattia!

kisu kirjoitti...

Ihanaa valkoisuutta kuvissasi. Mä jo kyllä toivoisin, että lunta ei nyt enempää tulisi ja saisi vaikka pikku hiljaa alkaa nuo aiemmin tulleet sulamaan. Kevättä jo odotan, vaikka talvikuukáudessa vielä ollaan.
Monta tunnustamaasi kohtaa kolahtaa minuun.

Mukavaa alkanutta helmikuuta!
-kisu-

-T kirjoitti...

Hanne: Niin, mikä siinä on ettei saa itseään niskasta kiinni ja lenkille... Mutta aikomus on! Sillä menen tässä vaiheessa eteenpäin ;)

tinttarus: Kiitos! Valo on se mikä antaa osaksi voimaa... Kevään kirkasta valoa niiin odottaa! Mukavia hetkiä viikkoosi:)

Sussi: Kiitos paljon vinkistä! Ehkäpä minulla on taas hyvä syy lykätä tuonnemmaksi lenkkeilyä. Liukkailla ei kannata aloittaa.. Olen myös kuullut tuon että juoksu voi olla niin kivaa että siitä nauttii..

Tansku: Sauvakävely olisikin hyvä juttu. Sauvat minultakin löytyisi siihen lajiin, se olisi hartioillekin hyväksi!! Kiitos muistutuksesta :)

Mie ite: Hatunnosto sulle! Puolimaraton on iso juttu..Waude sanon minä! Ja hiihto tekisi koko kropalle hyvää! Kauniita ulkoilupäiviä sulle :) Ja kiitos vielä haasteen heittämisestä :)

Pioni: Salaatti on pelkkää tomaattia ja mozzarellaa ja siemen-pähkinäsekoitusta + yrttejä. Yksinkertaista ja hyvää :) Tsemppiä lenkkeilyyn sulle myös :)

Kisu: Lumet saisi olla vielä hiihtoloman ajan ja sitten haihtua taivaan tuuliin, sopisi sellainen mulle myös ;) Heleää helmikuuta sinulle!!

vilukissi kirjoitti...

Minäkin aloitan liikunnan...joku päivä tai ainakin joskus. Huokaus. Kauniita kuvia. Hyvä idea tuo pöytäliinan uusi elämä!

-T kirjoitti...

Vilukissi: Ajatus on jo paljon ja niin se on että hyvin suunniteltuhan on jo puoliksi tehty ;)
Mukavaa tiistaita!!!