sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Lämmikettä
 
 
 
 
Sorminäppäryyttä sunnuntaiaamuna :) Pikkuinen leipuriapurini auttoi mielellään karjalanpiiraiden teossa. Viikottainen riisipuuron keitto on astellut kuvioihin oikeastaan joulun jäljiltä. Siitä kun saa sitten karjalanpiirakoihin samalla hyvän täytteen.

Viikko on taas niin sanotusti pulkassa ja uusi aivan kynnyksellä. Kylmät ilmat ovat saaneet etsimään lisää vaatekerroksia ylle. Säärystimet pikku työlle valmistui näihin pakkaskeleihin. Kasvivärjätty lampaan villalanka on peräisin Elsan lempituoli -nimisestä paikasta. Liukuvärjättynä lanka on eläväpintaista väritykseltään. Kädessä siitä neulottaessa on tunne hinoisesta rasvaisesta pehmeydestä, mukava tunne. Kissankin saa helposti innostumaan kun langat ottaa esiin :) Nopealiikkeisenä tassullaan saa vikkelästi lankakerän kierimään...Kuvaankin ehti vilahtamaan ;)
Talvisin terkuin, -T

5 kommenttia:

pioni kirjoitti...

Neulominen tai kutominen, kuten meillä sanotaan, kuuluu talvipäiviin tai -iltoihin:) Mukavaa ajanvietettä ja samalla saa jotain tarpeellista aikaiseksi. Aivan ihanan näköistä lankaa olet "Elsalta" tilannut.
Mukavaa alkavaa talvista viikkoa!

Ilona kirjoitti...

Ihana lanka, täytyykin heti kurkata Elsan-puotiin. Suloisen herkulliset tunnelmat täällä.
Ilona

Sussi kirjoitti...

Ihastuttavia talvitunnelmia ja puuhia siellä.

Irmastiina kirjoitti...

Kauniinväristä lankaa...
ja karjalanpiirakat...suurta herkkuani.

-T kirjoitti...

Pioni: Neulominen on rentouttavaa. Neuloin aiemmin enemmän, olisi kiva jos tällekin harrastukselle löytyisi enempi aikaa. Inspiroivia viikonpäiviä :)

Ilona: :) Tuon putiikin nimi jäi mieleen erikoisuudellaan. Ostin lankaa naisten joulumessuilta. Mukavaa viikkoa sinulle:)

Sussi: Talvipuuhastelujen keskellä haaveilee samalla kesäisistä puuhista. Vuoden aikojen mukaan mennään :) Mukavaa alkanutta uutta viikkoa sinulle!

Irmastiina: Langan väri on ihmeellisen kaunista, luonnon antimista saatu väri paras :) Viikon jatkoja!!