sunnuntai 19. helmikuuta 2012


Lunta saadaan lisää. Orientoituminen ulkoiluun vaatii pienoisen ponnistuksen, sillä se on aloitettava lumikolaa ja -lapiota käyttäen. Päivälle eväät ovat hyvällä mallilla; pullataikina kohoamassa ja leivinuunissa kypsyy hernekeitto. 


Helmililjat alkavat kukkia. Valkoiset näköjään ehtivät ennen sinisiä kukkia aukeamaan. Keltaiset pikkunarsissin kukat aukesivat myös viikolla. Kevään kukissa on niin jo lupaus keväästä että nautin näistä kukista todella paljon!  Vaikka lunta pyryttää, niin tieto lämpöisemmästä kevään ajasta piristää. Kuvan kaapin sijaintia kodissamme pohdin. Yöpöytänä se on toiminut, mutta sille haluaisin kehitellä uuden paikan ja tehtävän.

Nuorimmaisemme touhua olen tämän aamun ihmetyksellä seuraillut, touhuaa niin mahdottoman paljon! Aikaansaava niin hyvässä kuin pahassa;) Parasta kohta jalkautua ulos ennenkuin lisää sotkua ja imuroitavaa syntyy.. Kynsilakan laittaminen on muuten yksi lempipuuhiaan. Toiseen käteen toista väriä, toiseen toista, varpaita unohtamatta ;)

Mukavaa laskiaissunnuntaita <3

11 kommenttia:

Tytti kirjoitti...

mukavaa laskiassunnuntaita,leivoin eilen myös laskiaispullia ja tänään niitä sitten täyttelin ,kyllä oli hyviä..
Lunta on jo yli "omantarpeen"toivottavasti ei tule enää lisää...

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Vaikka ulkona tupruttaa lunta hieman liikaa jo kaltaiseni talven ystävän makuun, niin mieli alkaa olla keväinen. Valon lisääntyminen ja sinun ihanat helmililjakuvasi sen tekevät.

Hymyilyttää tuo sinun touhukas kuopuksesi siellä. Meillä 4- ja 6-vuotiaat pitävät elämän välillä hyvinkin "aktiivisena", mutta hyvä niin. <3

Ihanaa laskiaissunnuntaita!

selma kirjoitti...

Lumihommiin lähdettävä myös! Kotitöistä mieluisimpia mulle:)Ihania kuvia!

Sussi kirjoitti...

Radiossa juuri sanoivat, että lumitöitä on tiedossa koko viikoksi...

Ihania, herkkiä kuvia!

Tiina kirjoitti...

Niin kauniita kuvia että mieli lerpää niitä katsellessa!! Uskomattoman nätti tuo kaappi tms. ja mikä lie tuo viherkasvi ylimmässä kuvassa? Juuri tuollaista olen etsiskellyt muttei tiedä millä nimellä niitä kyselisi.

Tiina kirjoitti...

lepää ;)

-T kirjoitti...

Tytti: Lumitöiden ääreltä tervehdys! Täälläkin sitä ihan hirmuisesti riittää! Toivottavasti vähän jo laantuisi lumen tulo! Ihania herkkuja kevättalvella nuo hillo-kermapullat ;)

Katja Lumiomena: Jep, touhua ja tilanteita riittää.. Joskus ihan liiaksikin ;) Nuorimmaisellamme on lisäksi kova ääni ja tahto. Aktiivisena pysyminen kuulostaa siis tutulta :) Mukavaa viikon jatkoa!

Selma: Lumihommat käy punttisalitreenistä, sillä mielellä ne on otettava. Just tulin lumihommista, tunti vierähti sukkelaan :) Mukavaa viikon jatkoa!

Sussi: Ihanko tosi? Kiitos tiedosta! No, tietääpähän millä vapaahetket täyttää. Jospa patti tuossa käsivarressa kasvais ;)

Tiina: :) Kukkasen nimi on lankaköynnös. Herkkä, kaunis kukka :) Toivottavasti löydät jostain omasi. Itse ostin sen isosta kukkakaupasta (Tuusulan kukkatalo) mutta uskon niitä löytyvän ihan vaikka Prismoistakin joissa on hyvä kukkavalikoima (muistaakseni joskus olen nähnyt lähi Prismassamme) Viikkoosi valoa :)

Titti kirjoitti...

Ihania kuvia!♥
Minä tykkään talvesta, -juuri tällaisesta kun on kunnolla lunta,
MUTTA nyt alkaa jo riittää!!!
On varmaan juhannus ennekuin kaikki on sulanut! ;)
Mukavaa laskiais-tiistaita!

-T kirjoitti...

Titti: Lunta on todella paljon ja parhaillaan lisää satelee. Mietin samoin että pitkään menee ennenkuin kaikki on sulanut. Mutta toivotaan että mukavasti yllätymme keväällä lumen sulamisen suhteen! Mukavaa tiistaita sinulle :)

Tiina kirjoitti...

kiitos valaisusta! Tämä kulkee silmät auki ja kyselee jatkossa asiantuntevana lankaköynnöstä.. ;)

coco kirjoitti...

love your world.

would you be interested in seed giveaway?