lauantai 12. toukokuuta 2012


Kevään myötä..

Viileähkostä keväästä huolimatta kasvun voimaa ja luonnon heräämistä saa seurata! Puut ovat jo hiirenkorvilla ja pidemmälläkin.
Kuluneen viikon sain viettää loman merkeissä. Osittain myös mielenkiintoinenkin viikko takana, sillä monen monen vuoden jälkeen sain pienellä extemporeajatuksella ja toteutuksella vieraakseni kotiini vanhoja lukioaikaisia luokkakavereitani. 19 vuotta sitten kirjoitimme ylioppilaiksi. Mielenkiintoista nähdä ja tunnistaa tuttuja piirteitä, havaita uusia, jakaa teekupposen äärellä vuosien mittaan tapahtunutta kunkin elämässä ja sitä miten elämä on kuljettanut. 

Tänään on ollut viima ja koleus sääalassa. Hyvinkään kupeessa olin ulkoiluttamassa kevättapahtumassa ruukkujani ja sain katsella kuinka suomenliput liehuivat kovassa tuulessa kietoutuen ympäri lipputankoihin. Kaiken jälkeen oli ihana tunne kylmästä tärisevälle keholla palata kotiin lämpimälle lohisopalle ja saunanlauteille. Äitini apu lapsenvahtina oli tervetullutta, kalasoppakin maittoi sille tutulle mamman tekemälle :) 
Erään lehden lause on jäänyt mieleeni: tarinamme alkaa äidin sylistä. Äitienpäivän aattoon tähän lämpimiä ajatuksia toivottelen!!! Lempeitä sylejä ja jaksuja, tehtävä on arvokas <3 Kaikille äideille onnea!

-TPs: Ylinnä kuvassa itselleni uutukainen kesäkukka tämän päivän kevättapahtumasta; kesäharsoSen nuput ovat ihmeellisen pienet, nuppineulanpäätäkin pienemmät. Odotettavissa kuulema täyteen kukkaan puhkeava kukkanen:)


10 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

kesäharso on todella kaunis ja kestävä kesäkukka, minulla on ollut sitä usein.

Hyvää äitienpäivää!

-T kirjoitti...

Sussi: Hyvä tieto tuo kukan kestävyydestä, kiitos:) Lämmintä toukokuun aikaa!

Liisi kirjoitti...

I love this candle idea with flowers in the water, very nice.
Have a wonderful week! :)

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Vanhoja ystäviä on kiva nähdä ja aidossa ystävyydessä väliin jääneet vuodet eivät näy missään :)
Hieman koleaa on vielä mutta puiden vihertävä vaatetus saa katseen tähyämään jo kesään.
Hyvää alkanutta viikkoa sinne <3

pioni kirjoitti...

Välillä säätila on kyllä ollut sellainen, että on vaikuttanut enemmän syksyltä kuin keväältä. Tänään vihdoin illallakin oli niin lämmintä, ettei melkein malttanut tulla sisälle:)

-T kirjoitti...

Liisi: Thanks :) I have done those candle holders for Christmas, but are also suitable for spring :) Have a nice Weekend!!

Marie: Kiitos :) Olimme lukioaikana tiiviisti porukassa ja oli kiva nähdä heitä! ...vuosia välissä nyt monia, niiden läpikäyntiä nyt lähes nelikymppisinä. Viikonloppu tuo varmasti kesäasuun luonnon! Kaunista aikaa tämä kevät :)

Pioni: Toivotaan lämpenevää, onhan nyt jo ollutkin jossain päin Suomea hellettäkin! Ei kuitenkaan vielä täällä meillä, jospa pian :) Mukavaa viikonloppua!

pioni kirjoitti...

Piipahdapa blogissani:)

Giancarlo kirjoitti...

felice giornata...ciao

-T kirjoitti...

Pioni: kiitos! Nyt vihdoin vastattukin :)

Giancarlo: :) ciao

-T kirjoitti...

Pioni: kiitos! Nyt vihdoin vastattukin :)

Giancarlo: :) ciao