sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Puutarhassa
 

Kesä on tuonut tullessaan oleskelutilaa pihamaalle asti. Aikanaan pihamaata muokatessamme teimme pienet kiviportaat ylätasanteelle, jonne on istutettu omenapuita. Kaksi omppupuuta on jäljellä alkujaan istutetusta kolmesta, sillä myyrä taisi tuhota yhden omenapuun juuriston. Tuon yhden paikalla on nykyään trampoliini. Eilinen lämmin päivä kului ulkosalla pihatöitä tehden. Kitkemistä riitti ja riittää edelleen. Olin iloinen kun voikukkapellon alta paljastui kitkemisen jälkeen pieni mansikkamaa! Kuin palkinto tehdystä työstä ;)Tuli samalla esiin myös paljon mansikankukkia, jospa kaikki tuottaisivat myös marjoja!! Omppupuiden juurille levittyi kuoriketta ja pienen palan kivimuurista ja kiviportaista sain rikkaruohoista puhtaaksi ja askelmat esille.

Aamupalahetki tänä aamuna nautittiin pikkuisen tyttösen kanssa ulkosalla ennen sateen tuloa. Näitä hetkiä toivon kesäaamuilta enemmänkin. Teekupilleni löysin aluslautaset viikolla kirppikseltä parin euron kappalehintaan. Mustan ja valkoisen yhdistelmää lautasissa, sekä omaa tuotantoa lattemuki.


Juhannusviikko käynnistymässä, juhannusruusu on aukaissut ensimmäiset kukat talonseinää vasten ja sen lämmössä.
Vuoden valoisin viikko edessä, toivotaan sen olevan lämmin <3


5 kommenttia:

Hannah kirjoitti...

Puutarhailua täälläkin, leppoisaan tahtiin:) Onhan se palkitsevaa nähdä saman tein kättensä työn tulokset. Ja parhautta saada samalla nauttia kesämme vehreydestä ja kukoistuksesta, kasvun ihmeestä.

Ihanaista juhannusviikkoa!

Mirjami kirjoitti...

Täällä pallon toisella puolella vain haaveillaan valoisista kesäilloista, pimeä tulee jo viiden jälkeen. Nautiskelkaa!

Nuo tekemäsi asitiat ovat todella upeita! Kyllä kahvikin maistuu varmasti paljon paremmalta noin hienoista kupeista :)

Mukavaa juhannusta!

-T kirjoitti...

Hannah: Kiitos :) Tuo juuri että näkee heti työnsä tuloksen on joskus tarpeen!! Ihmeellistä on elää taas kauniin luonnon keskellä, hyvää juhannusta ja kesää sinullekin :)

Mirjami: Kiitos :)Valoisaa täällä tosiaan riittää, ihan huomaa että öisin ei meinaa mennä nukkumaankaan ja yöllä saattaa herätä valoisuuteen. Eilen onneksi asensimme pimennysverhon :)
Antoisia päiviä sinulle, voi hyvin!!!

tinttarus kirjoitti...

KAunista juhannusviikkoa sinulle ja perheellesi! Tänään sade kutsuu esiin uutta kasvua eilisen auringonpaisteen jälkeen. Minä nautin molemmista, sateesta ja paisteesta. Sitähän se elämäkin:)

Eilen mutustelimme jo omaa rucolaa salaatin kaverina. Kasvun voi melkein kuulla:)

Uusia aukeavia nuppuja mahtuu jokaiseen päivään!

Nautitaan kesästä!!

Ihanat nuo kiviaskelmat.

Mansikoita odotellessa, paljon valoisia ja iloisia kesähetkiä!

-T kirjoitti...

Tinttarus: Ihanaa oman maan rucolaa!!! Rucola on tullut omaksi lempparikseni, ostan sitä joka salaatti aterialle... Aivan ihanaa <3
Sadetta ja paistetta, tosiaan sitä tämä elämäkin on!!! niiden vuorottelua..
Voi hyvin, mukavaa juhannusta :)