maanantai 3. syyskuuta 2012

Syksyn tuomaa


Kesätuulet lienevät jäänet jo taakse. Oikeastaan kesän lämpöä jäin kaipaamaan tältä kesältä, pieni haikeus ja toive seuraakin siitä nyt syksyn aikaan. Jospa syksy olisi nyt lämmin!! 

Tämä blogimaailma on myös jäänyt vähemmälle ajalle. Kahden työn välillä sukkuloiminen on ollut niin voimia kuluttavaa, ettei aika yksinkertaisesti riitä kaikkeen. Edes niihin tärkeimpiin asioihin joita pitää arvojärjestyksessään etusijalla. Tällaisista tilanteista olen ollut harmissani. Syksyn kynnyksellä nyt tilanteeseeni olen onneksi saanut helpotuksen. Pieni tauko päätyöstäni astui tänään voimaan ja satsaan nyt työkuvioissa siihen mikä on ollut sivutyöni. Ajatuksena samalla elää ja toimia lähempänä perhettäni ja lapsia. Tunnen että aika tuntuu hyvältä yksinkertaistaa tätä elämänmenoa. Uusien kuvioiden myötä olen uudistanut myös nettisivuni, täällä voi käydä niitä kurkkaamassa. Suuri kiitos sivujen toteuttajalle. Hauska asia että niiden tekijä löytyi lähipiiristä, ensin kun tuli etsittyä kauempaa...

Satoa on taas luonnosta kerätty. Syksy tarjoaa niin paljon antimiaan! Sadon keräämisestä tuli mieleen että kesällä muuten sain olla ensimmäistä kertaa elämässäni lakkasuolla. Samaisella suolla karpaloiden pienet raakileet puskivat sammalmättäistä. Odotan tältä vuodenajalta ehdottomasti myös sienimetsään pääsyä ja puolukkaämpäreiden täyttämistä. Kasvimaalla pellavan kasvattamisen helppous yllätti viime vuonna positiivisesti ja taas tänä vuonna. Yksi kauneimmista kukkakimpuista on yksinkertainen pellavanippu. Kuivuessaan yhä kaunistuu.
 
Toivottavasti sinun syksysi pitää sisällään lämpöisiä ja antoisia hetkiä:)

-T


16 kommenttia:

Hannah kirjoitti...

Syksyn lämpöä ja lempeyttä sinulle toivotan. Niin kauniit nettisivusi, ja kaunista käden jälkesi - olet taitava!

Voi hyvin♥

Annas röda stol kirjoitti...

Fine ceramics and fine pictures.

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Upeat nettisivut.

Kiva tietää, että pellava on helppo kasvatettava. Se on niin kaunis kuivuttuaan:)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Syksyn lämpöä toivotan, myös sinulle!

Sussi kirjoitti...

Hyvää syksyä sinulle!

pioni kirjoitti...

Lämpöisiä syyspäiviä sinulle!
Sinulle löytyy tunnustus blogistani.

pioni kirjoitti...

Lämpöisiä syyspäiviä sinulle!
Sinulle löytyy tunnustus blogistani.

tinttarus kirjoitti...

Pellavaa ensi vuonna laitetaan Riihipirtilläkin, niin kaunista yksinkertaisuudessaan enkä osannut ajatella, että helppoa olisi!

KAunista uusilla sivuillasi. Iltaisin sytytän pimenevään syksyyn pienen kynttilän sinulta ostamaani kynttiläpidikkeeseen. Se kuljettaa usein ajatuksissani sinua. Ehkäpä syystuuli kertoo kuiskien terveisiä:)

Astiasi ovat tavattoman kauniita! Kupposista yhä haaveilen syvien puurokippojen kaveriksi. Ehkäpä joulumarkkinoilla...???

Vaan nyt nautitaan syksystä vielä!

Voi hyvin. Täällä viipyy ikävä selkäkipu. Silti mieli on täynnä luottamusta.

Olkoon uusi täynnä valoa!

Anonyymi kirjoitti...

Tuija, onpa mahdottoman iloinen kuuluminen: teet sen siis nyt vihdoin! Omaa sisäistä ääntä kannattaa kuunnella. Tsemppiä siis syksyysi! Pidän peukkuja, että kakkostyöstäsi todella tulee kohta oikeasti ykköstyösi - sinä ja iki-ihanat kättentyösi ovat ansainneet sen:). Aurinkoa syksyysi! Tv. Minna Järvenpäästä

-T kirjoitti...

Hannah: Kiitos! Voi hyvin sinä siellä<3 Lämpöä syksyn päiviisi!

Annas rödä stol: Thanks a lot! Have a nice day and autumn time :)

Hanne:joo, kannattaa kokeilla pellavan kasvattamista, todella ihanan yksinkertaisen helppoa ja totta, kaunista <3

Irmastiina: Kiitos ja samoin <3

Sussi: Kuten myös sinne!! Kiitos:)

Pioni: Arvostan tunnustustasi jonka haluat antaa!! Kiitos paljon, lämmittä mieltäni :)
Oikein lämpöisiä ajatuksia sinulle ja kaunista syksyn aikaa <3

tinttarus: Laitapa ihmeessä pellavan simeniä kasvaman ensi vuonna, iisiä iisimpää ja varmasi yllätyt!!! Toivottavasti selkäsi on parempi ja tervehtynyt?!? Halaus sinulle! Vien hiljaisen pyynnön selkäsi tervehtymisestä ylöspäin <3
Turun seudulle en ole ajatuksiani tänä vuonna suuntaamassa, mutta ilmoitan jos omat suunnitelmani muuttuvat ja sinne päin olenkin tulossa. Jos jotain kuppeja toiveissa sinulla on, niin matkahuollon kautta ei kovin tyyriiksi muuten tule. Siitä olen saanut ihan hyvää kokemusta. Tietysti olisi ihana nähdä taas :)
Lämmintä syksyn aikaa sinne!!

Minna: Kiitos sinulle myötäelämisestä ja sanoistasi! Ihanaa ja ihmeen tärkeää on saada rohkaisevia sanoja, kiitos :) Nyt tunnen että aika oli oikea jäädä tekemään tätä, ihan kaikella lailla. Olen nauttinut kun näen lapsianikin nyt enemmän. Se jos mikä on tärkeää.
Voi hyvin sinä siellä ja tsemppiä sinulle syksyysi :)

Marie Elisabeth kirjoitti...

Kaikella on aikansa. Onne alkaneeseen uuteen aikaan. Paljon luovia ja iloisia hetkiä tiellesi!
Täälläkin odottelen metsään pääsyä...saa nähdä ehdinkö jalaltani, toivossa on hyvä elää :)

Kaunista syksyä sinulle ja perheellesi!

-T kirjoitti...

Marie: Kiitos! Uuden alku alkoi väsynein askelin. Nyt jo helpottaa, kun ei tarvitse sännätä työstä toiseen. Aika aikaansa kutakin, ehkäpä tätäkin, nähtäväksi ja koettavaksi jää.. mutta hyvä on ettei elämää eteenpäin tiedäkään.
Toivottavasti jalkasi tulee kuntoon ja pääset tutkimaan vielä syksyistä luontoa!! ja jospa myös kaffekupposen äärelle vielä tänä syksynä ennättäisimme :)
Voi hyvin <3

Anonyymi kirjoitti...

Sivusi ovat upeat! Keramiikkasi on hyvin kaunista, tykkään kovasti!!♥
(Oli kiva nähdä myös kuvasi;))
Missäs Tampereen jälleenmyyjä on...;)
Oikein mukavaa syksyä sinulle, ystäväin ja tsemppiä yrittäjyyteesi!!♥
Marge

-T kirjoitti...

Marge: Kiva kun piipahdit!! Näemmekö Tampereella marraskuussa kun olen tulossa sinne kädentaitomessuille? Etkös niillä main asu? Lämpöä ja lepoa syksyysi, kaunista ruskan väriä <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Se olisi ihanaa! Jos vain mahdollista, niin tulen sinne:)Palataan asiaan lähempänä:)Pysytään terveinä ja nautitaan syksyn ruskasta!
♥:lla Marge

-T kirjoitti...

Marge: Oi että, Se olisi tosi kiva juttu! Hauskaa olisi nähdä sinua, kyllä:) Oikein ihanaa syksyn aikaa<3