perjantai 12. lokakuuta 2012

Lokakuu

Lokakuun aamut ovat kantaneet sisällään aavistuksen tulevasta kylmenevästä ajanjaksosta. Itse pitäisin mieluusti kiinni ajatukset lämpöisessä vuodenajassa, mutta on ollut ajatuksia herättävää kuunnella lasten suusta kuinka he odottavat lunta ja talvea. Se mahdollistaa heille paljon. Ihan havahduin tässä joku päivä taaksepäin kun kuuntelin lasten keskustelua kunpa tulisi jo talvi ja pääsisi lumilinnojen tekoon! Itselleni on paljon opittavaa lasten ajatuksista :) Toinen ajatuksia pysäyttänyt hetki itselleni oli kun näin koululaisen reppu selässä hiljaa hiipivän tutkimaan lähistön muurahaispesää josko siellä olisi vielä liikettä ja elämää... Tuo lasten tutkiva asenne luontoa kohtaan on ihailtavaa!

Pitkäksi venyi tauko täältä sitten viime postauksen. Päivät on pitäneet sisällään kiireisiä askelia. Joulu jo ajatuksissa. Kuvien teesiivilöitä on muutamia tullut kokeeksi tehtailtua. Irtoteen ystäviä ajatellen :)

Omppusato oli tänä vuonna antoisa. Oma puummekin tuotti ensi kertaa satoa mukavasti. Muutama omppu on vielä puussa sen ylimmillä oksilla.

Lokakuulle väriloistokkaita päiviä toivottelen, kaunista ruskaa vielä hetken verran! Ja kenties joidenkin teidän kanssa näemme tulevissa syksyn kädentaitotapahtumissa :)

-T


Huom! Blogipäivitykset jatkaa oloaan ja eloaan osoitteessa: www.ruukuntekijanpolku.blogspot.fi

18 kommenttia:

pioni kirjoitti...

Suloisia teesiivilöitä:)

Sussi kirjoitti...

Lapset ja koirat ilahtuvat aina lumen tulosta:) Itse en niinkään,D!

Kirsi kirjoitti...

Oi, kauniita teesiivilöitä! Kauniita loppusyksyn päiviä Sinullekin!

Lovviisa kirjoitti...

Oi mitä siivilöitä...Niin kaunis joululahaja ystävälleni, oiskohan mahollista ?:)

-T kirjoitti...

Pioni: Kiitos :)

Sussi: Totta, heistä on opittavaa :) Koetetaan ottaa talvi vastaan mielenkiintoisena haasteena ;)Kaunista ruskan aikaa nyt!

Mie ite: Kiitos:) Samoin sinulle, syksyä voi kestää vielä pitkältikin..

Lovviisa: Kiitos! Tokihan se on mahdollista :) Voit katsoa nettisivuiltani(www.tuias.fi) lisää tapahtumista joita kierrän, josko joku olisi sinua lähellä. Seuraavan kerran olen Lahdessa kätevä&tekevä messuilla marraskuun eka viikonloppu. Postituskin on ok, mutta postikulut tuo lisähintaa aika paljon...

vilukissi kirjoitti...

Kertakaikiaan ihania teesiivilöitä!Mun pitää käydän nyt Tuiasin sivuilla!

tinttarus kirjoitti...

Piipahdin tänne toivottamaan sinulle ja perheellesi oikein rauhaisaa Pyhäinpäivän viikonloppua♥
Iltaisin tekemässäsi kynttiläpidikkeessä jakaa lämpöä ja tunnelmaa ohut kynttilä. Silloin hymyilen suuntaasi ja lähetän matkaan jonkin lämpimän ajatuksen.
KAikkea hyvää sinulle kiireiden keskelle.

Anonyymi kirjoitti...

Hei ystäväin!

Olen tulossa Tampereen kädentaitomessuille ensi lauantaina, ainakin näillä näkymin, mikäli siis ei tule mitään yllättävää esteeksi...Joten näemme siis siellä?:) Missäpäin siis vaikutat, jotta löydän sinut?;)

Ihana nähdä!:)

Marge

-T kirjoitti...

Vilukissi: Heissan sinulle :) Syksy on jo luntakin tuonut mukanaan. Täällä alkaa vuoden vilkkain kausi olla käsillä, kun messut ja markkinat edessä. Sinulla kädentaitajalla lienee myös? Tsemppiä syksyysi!!

Tinttarus: Kiitos lämpimistä ajatuksistasi!! Mieltä lämmittävää ja ilahduttavaa <3 Täällä päivät täyttyvät jo vilkkailla askelilla ja dreija pyörittää ahkerasti kynttilänjalkojakin... Pian saa joulu tulla ja sen rauhaa ja levollisia päiviä jo odottaa, lomaa! Valoa ja lämpöä syksyysi!!

Marge: Heissan! Paikkani on C-hallissa numero 818. En tiedä miten numerot ovat siellä näkyvillä, mutta löytänet jos etsit valkoista keramiikkaa :) Tule vaan rohkeasi moikkaamaan, jännää:)

Anonyymi kirjoitti...

Enköhän sinut löydä...;)
Kuule, haittaako sinua jos tuon kanssani myös Mammelin jutustelemaan? Hän pitää blogia KIvimäen elämää, http://mammelisisustus.blogspot.fi/
On jännää;)

-T kirjoitti...

Heissan:

Oikein lämpimästi tervetuloa!! Jännää on aina nähdä blogituttuja :)

Anonyymi kirjoitti...

Oli ihana nähdä, vaikkakin vain pikaisesti, sillä asiakkaita sait kivasti luoksesi:) Mukavaa saada puolin sun toisin kasvot ihmisille, joita kokee blogimaailman kautta ystävikseen:)
Poikasi oli niin suloinen ja reipas, kun auttoi äitiään.
Keramiikkasi on hurmaavaa ja toivotankin yrityksellesi menestystä tulevaisuuteen!
Käyn edelleen täällä välillä piipahtamassa:)
Muistahan sitten myös levätä rankan myyntiviikonlopun jälkeen!
Lämmin halaus, Marge

MaMMeli kirjoitti...

Hei, oli mukava tavata sinut ihan kasvotusten messuilla:)Toivottavasti nautit messupäivistä vaikka varmasti oli rankkaakin. Ihanaa Joulun odotusta <3

Leedu kirjoitti...

Hauskaa kohtaaminen niin tutun ihmisen kanssa, niin odottamattomassa paikassa. Nyt tietää mistä astioita saa jos jotain ei ole "tiedät kyllä missä". Voimia tuleville messuille ja terveisiä Mikalle ja pojille.

-T kirjoitti...

Heissan Marge, Mammeli ja Leedu!! Mukava oli saada kasvot teille joita en ollut aiemmin nähnyt... Kaikki tämän vuoden myyntitapahtumat ovat nyt vihdoin takana, joululoma edessä. Meinasin tännekin tehdä päivityksen mutta blogini on ilmeisesti tullut tiensä päähän kun tuli ilmoitus että on "täynnä".. En tiedä aloittaako uutta blogia vaiko ei.... Toisaalta ja toisaalta...
Mutta oikein hyvää ja siunattua joulun aikaa teille jokaiselle<3 kiitos vielä kun kävitte piristämässä messuilla ja moikkaamassa:)

Anonyymi kirjoitti...

Hey there! Somеone in my Facebook group shareԁ this websіte ωith us so I came to give it a look.
I'm definitely enjoying the information. I'm bοokmarκing and will be tweetіng
this tο my followeгs! Wondеrful blog and brilliant style and
design.

Also visit my blog pоѕt ... http://www.amour-poemes.com/Userinfo.php?Uid=4771

vilukissi kirjoitti...

Missä sä olet?

-T kirjoitti...

Heissan!
Aika on vierähtänyt ja pitkäksi venähti tämä tauko! Nyt kuitenkin kun tänne ei onnistu enää tämä päivittäminen, niin tein uuden blogin osoitteessa: www.ruukuntekijanpolku.blogspot.fi. Toivottavasti pystymme sieltä käsin jatkossa pitämään yhtä ja keskustelemaan täällä blogimaailmassa :) Oikein lämpöisin kevätterkuin T