sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Olenpa viimeaikoina kierrellyt enemmän kuin aiemmin tutustumassa eri blogeihin.
Kuljeskellut täällä ja paljon olen löytänyt kivoja sivuja! Olenpa yllättänyt itsenikin kun olen rohkeasti kommentin muodossa jättänyt jälkeni joihinkin paikkoihin... Tupsahdinpa tässä joku päivä sitten kiertelyreissullani paikkaan, jossa järjestetään myös arpajaiset. Innostuin osallistumaan kauniin arpajaisvoiton tähden... :) Jos kiinnostaa, niin käykääpä muutkin kokeilemassa onneanne puhdaspuuvillaan ja ruutuikkunaan

**
Viikonloppu on ollut suojasäätä.
Joka säällä on omat hyvät puolensa...

Ainakin
lumiukkoja syntyy tällä kelillä!
Pitkästä aikaa pihallemme ilmestyi...

Tässä kuvassa tekijä
halaa valmista tekelettä

**
Pikkuneitimme sunnuntaiaamuna
pukeutunut parhaimpiin,
oma käsilaukku kaulalla**

6 kommenttia:

riikka kirjoitti...

ihania kuvia lapsiperheen arjesta! ja pyhästä :o) toivottavasti saadaan pitää lunta vielä vähän aikaa edes...

Taina kirjoitti...

Mä kopioin Tuija ton musajutun meille kanssa, toivottavasti et pahaa tykkää :)

TeeKoo kirjoitti...

Riikka: Tässähän olisi yksi vastakohata -ehdotus kuvakokoelmiisi: arki ja pyhä :)

Minusta on hyvä että arki ja pyhä vielä erottuvat toisistaan...Arkena sitä kaipaa ja odottaa malttamattomana lepopäivää ja lepopäivän iltana toisinaan jo toivon että arkirytmi koittaisi! Vaihtelu tuo virkistystä tässäkin asiassa! Kiva kun poikkesit :)

Taina: En tietenkään pahaa tykkää!! Eihän tuo minun keksintöni alkujaan edes ole... Paljastan sulle että minäkin kopsasin ton musajutskan ystäväni Jossun blogista (enkä ole hälle vielä kertonut ;))
Kävinkin jo kuuntelemassa sun valintoja... Olit löytänyt Imperialsiakin!!! Tykkään siitä kovasti... Saatan kopioida sen sulta... ;)

mimmuli kirjoitti...

Olen minäkin ihmetelyt miten ihania blogeja onkaan olemassa, ja sitä miten lahjakkaita ihania naisia taivaaniskällä onkaan. Oikein siunattua viikonalkua=)))


T. Mimmuli

riikka kirjoitti...

kiitos tk!

harmi että se vastakohta-teema meni jo. ideana on, että rinkiläiset antavat kukin vuorollaan viikon teeman

yhdyn ihan täysillä tuohon mimmulin kommenttiin :o)

voimia (tarvitseville) alkaneelle viikolle!

TeeKoo kirjoitti...

Mimmuli: Kiitos! :)
Nämä blogijutut tosiaan voi olla yksi väylä "luomisvimmaan" luoda jotain kaunista kera ajankohtaisten ajatusten ja kuulumisien... Jokaisen blogin takana on omanlaisensa elämä ja tarinansa. Erilaisuus on rikkautta. On ollut mukava kierrellä ja ihmetellä...

Riikka: Jospa jatkossa vielä tulisi sinne tuo vastakohta-aihe... ;) No joo, vaikkei tulisi teille sinne rinkiläisten keskuuteen, niin toivon että tuo vastakohta tässä maailmassa vielä "säilyisi", sillä uskon sen olevan ihan tarpeen meille kaikille... Vuoroin lepoa ja työtä... :)