keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Tälle päivälle sain kukkia pöydälleni :)
Minulle nämä ovat kevään ensimmäiset tulppaanit, toivon niiden kestävän pitkään... leikkasin uudet imupinnat varsiin ja laitoin kylmää vettä. Näin toivon pidentäväni niiden kestävyyttä. Nähtäväksi jää montako päivää kestäävät.

Samalla kuvia muualtakin kyökistämme...

keittiönpöydällä korissa omatekoisia
Sitä sanotaan että
ja taitaa tuo sanonta monessa kodissa pitää paikkansa.
Keittiössä vietetään paljon hetkiä yhdessä,
jaetaan tärkeimpiä kuulumisia ja
yhteinen leipä

...vielä hyllynpäältäkin kuvattua:

Muistona keittiössä muutaman vuoden takaiselta lomareissulta Italian auringon alta
on vieläkin tallessa tämä kuivahtanut
* Haaveilen ja toivon että joskus taas pääsisi
lomailemaan oliivipuiden alle... *


~~


Mukavaa aurinkoista viikon jatkoa
sinulle!!

8 kommenttia:

Tytti kirjoitti...

Heippa, mukavaa kun tulit vierailulle.En olekaan ennen käynyt sinun sivuillasi,kauniilta näyttää.Sitä minäkin toivon että pääsisin niiden oliivipuiden katveeseen,ja ehdottomasti Italiaan,kun nyt opiskelen sitä kieltäkin.Oikein mukavaa helmikuun loppupuolta.

Anonyymi kirjoitti...

Kauniisti olet välittänyt keittiön tunnelman kuvien kautta, ihan kuin olisin tullut vierailulle keittöönne:)

Kaunista Tuijan päivää teille "vihreän talon nalleille"! :)

-Riina

Jossu kirjoitti...

Eläviä kuvia, ihan kuin totta tosiaan olisi teidän keittiössä oikeasti käväissyt:)
Matkoilta on mukava kerätä kotiin muistoja: kiviä, oksia tms. Jos Italiaan matkaisin toisin myös itselleni tuollaisen oliivipuun oksan.

TeeKoo kirjoitti...

Buona sera Tytti!
Voi, Italiaan minäkin haluaisin. En ole muualla etelässä käynytkään kuin Italiassa pari kertaa ja mieli tekisi taasen... Pizzaa, pastaa, jäätelöä, ihastuttavia maisemia ja lämpöä...ai ai <3
Kiva kun kävit täällä ja tsemppiä italian kielen opiskeluun, sehän on jo hyvä alku reissulle!! :)

Riina: Kiva jos sait kuvista jotain irti! Milloinkas tulisit oikeasti keittiöömme?...Keittäisin mielelläni kupposet teetä :) :)
Kiitos nimpparionnitteluista! :)

Jossu: Tuon oksan tosiaan katkaisin muistoksi mukaani, eikä ole harmittanut ollenkaan! Se sopii mielestäni keittiöön kun kuvastaa oliiviöljyä jota tykkään käyttää ruoanlaitossa ja on lisäksi kaunis muisto. (Kivempi kuin ostetut tavaratuliaiset)
...Ja pannun laitan hellalle porisemaan jos tulet :)

Deborah kirjoitti...

Keittiösi on aivan varmasti kodin sydän, niin tunnelmalliselta se näyttää.:) Nuo edellisen postauksenkin kuvat on aivan ihania, niistä tuli oikein hyvälle tuulelle. Minäkin sain vasta äidiltäni tulppaaneita, mutta en tiedä miten onnistun aina hävittämään kukat nopeasti, en osaa hoitaa niitä ollenkaan. Mutta niin se on, että aidoissa kukissa on sitä jotain, ne tuovat kyllä viihtyisyyttä kotiin.

Mari kirjoitti...

Tulin heti vastavierailulle! Ihania kuvia ja haaveilen minäkin että joskus pääsisi sinne oliivipuiden alle ja tosiaan Italiaan... Siellä en ole ikinä käynyt.

tinttarus kirjoitti...

VAstavieraisille piipahdin. Oli mukavaa saada uusi visiteeraaja omaan blogiin:)
Tulppaanit maljakossa ovat semmoinen lupaus kevääntulosta. Itse ilahduin tänään töistä tullessa-mies oli ostanut kimpun niitä!
Voi, varmasti maittavat murot ja puurot itsetehdyistä keramiikkakulhoista! Lämpöä ja rakkautta huokuu kotinne sydän<3
Kevättä odotellessa ja unelmoiden oliivilehdoista....vaikka kyllä kotosuomen aurinkokin mukavasti meitä hellii:) PAljon mukavia hetkiä ja lämpöisiä aatoksia teille sinne vihreän talon väelle toivottelen! Ja varmasti saavun vieraisille uudelleenkin....

TeeKoo kirjoitti...

Deborah: Niin minäkin usein onnistun hävittämään kukat melko nopeasti. Olen kuullut että nuo mainitsemani konstit tepsisi tulppaaneihin, saas nyt nähdä... Mukavaa viikonloppua!

Mari: Kiva kun tulit tänne vastavierailulle! Haaveilu on kyllä kivaa :) Ja uskon että loma missä vaan voi olla aina mukavaa... Tervetuloa taasen :)

Tinttarus: Kiva kun tulit vastavieraisille. Tuo on totta että kotosuomen aurinko kun on viime päivinä näyttäytynyt ihanasti, niin voiko sen ihanampaa olla tähän vuoden aikaan! Sitä kun on niiiin jo kaivattu!! Tervetuloa taasen :)