maanantai 23. maaliskuuta 2009

K e v ä t a u r i n k o

...Tuntuu erityisen lämpimältä, kirkkaalta, voimakkaalta
Sisälle tuotuihin omenapuun oksiin on puhjennut lehtiä ja ilmestyipä pieni pupukin niiden lomaan kurkkimaan. Kiinnostavan askartelukirjan sain tuliaiseksi jokunen aika sitten ja sieltä löytyi tällaisen pupun teko-ohje. Tämän yhden pupusen tein jokunen aika sitten. Tämä vain on vielä hiukan keskeneräinen, sillä tarvitsisi vielä kiinnitysnarun ja ehkä hännäntypykän...
Löytyipä myös tänä aamuna näitä omppupuun oksia tutkiessani myös...
Ilahdun keväässä tästä valtavasta kasvunvoimasta jota lisääntyvä valo ja lämpö edistää!! Joka paikka herää pian eloon uskomattoman suurella vauhdilla ja voimalla... Kiitollisena saa olla eri vuodenajoista! Kevät maistuu taas erikoisen hyvälle :) Kyllä Taivaan Isä on hyvin suunnitellut tämän kaiken meitä ihmisiä varten!

15 kommenttia:

HHH kirjoitti...

Kevät on ihan parasta! Mä oon muuten perus-positiivinen, mutta vuodenaikojen suhteen kamala pessimisti. Siks kevät on kivointa aikaa, kun silloin kaikki ihana on vielä edessä. Kesällä sitä vaan koko ajan tuskailee, että kohta päivä lyhenee ja vedet kylmenee... ;)

riikka kirjoitti...

miten ihana postaus!

kevät on kyllä kaikkein paras vuodenaika, kun kaikki on vasta edessä. on lohdullista nähdä, kun kaikki mitä on pitkään toivonut alkaa konkreettisella tavalla tulla todeksi.

toi pupukin on niin <3

TeeKoo kirjoitti...

HHH ja Riikka: Keväässä on kyllä sitä jotain!!! Pimeän jakson jälkeen valo taas voittaa :) Ja just sitä tunnetta että kaikki kiva on edessäpäin! (Niinkuin lomassakin ainakin minusta tuntuu erikoisen kivalta se loman alku jolloin on tieto että on kaikki hyvä edessäpäin..)
Halaus teille "siskot"!!

Pajupirtti kirjoitti...

Voi että jo kukkia olet saanut omenapuun oksiisi. Uskomattomat voimat sinulla.
Leppoisaa viikkoa.

Tytti kirjoitti...

Ajatella että omenankukannuppu,ihmeellistä.
Ihanaa ja aurinkoista kevään odotusta <3<3<3<3

Tilu kirjoitti...

Kyllä kevät tosiaankin antaa uutta puhtia ja elinvoimaa meille pohjoisen pallonpuoliskon eläville.
Talven jäljiltä kalvakat ihmiset alkavat ikäänkuin suoristamaan ryhtejään ja laskemaan olkapäitään valon ja lämmön lisääntyessä. Hymykin ilmestyy kasvoille useammin kuin syksyn pimeydessä tai talven kylmyydessä.

"Kantriina" kirjoitti...

Kevät antaa kyllä voimia valollaan!
Niin luontoon kuin meihin ihmisiinkin. Tosi kauniita ovat omenapuun oksasi ja tuo kukannuppu.... en tiiä ihmetykseltäni edes mitään muuta sanoa kuin: i h a n a a! :)

Kiitän kauniista postauksestasi ja toivon mukavaa viikkoa!

-Kantriina-

P.s. Pupu on suloinen :)

Maaka kirjoitti...

Voi, meillä on viekin ne omenapuun taiment leikkaamatta, nyt oli sopivasti isäntä vieres joten muistin sanoa (mielestäni Taas) sillekin. Huomenna!

Mukavasti paistoi kevät aurinko kuvissasi. Ihania nuo omenapuun oksat ja TUO KUKKA ♥

Kevätpäiväntasauskin oli jo! Ihanan valoista aamuisin :)

Saisinkohan mä meidän 10v puhuttua ompelemaan meille tuollaisen pupun. Vois vaikka piirtää oman kaavan ja tehdä huovasta... Kaupasta kun ei tuollaisia ihania koristeitä löydä lainkaan

Jossu kirjoitti...

Valo oikein tulvii teille sisälle ja voi ihku miten ihanan herkkä on omenapuunkukka!!!

vilukissi kirjoitti...

mulla on uusi kamera, mutta en vain millään pysty kuvaamaan yhtä kauniisti kuin sinä, aivan kuin sulla olisi jotenkin eteerinen kamera tai ranskalainen....

minä en pidä keväästä, rakastan syysmyrskyjä ja vesisadetta, tuulen vinkunaa ikkunan välissä...

TeeKoo kirjoitti...

PAJUPIRTTI & TYTTI: Omenankukat ovat kyllä ihania, antavat lupauksen omenasadosta ;) Keväistä päivää teille!!

Tilu: Kivasti kirjoitit! Noin se kieltämättä menee! Keväistä päivää sinulle :)

Kantriina: Toitpa sanoillasi iloisen tuulahduksen!!! <3
Ihanaa kevätpäivää sinulle! :)

Maaka: Tuollainen pupu onnistuu varmasti tytöltäsi! Ovat just sopivan haastavia ja kivoja tehdäkin! Kaava on suht yksinkertainen ja voi tehdä mieleisen pupun.Huopa voisi käydä hyvin! Ei muuta kun pupuperhettä tekemään... ;)

Jossu:Kohtahan kukkii omppupuut jo ulkonakin...Ennemmin kuin huomaammekaan! (Ei välitetä viime yön lumesta ;))

Vilukissi: Näin me ollaan erilaisia :) ...Toiset kevätimmeisiä, toiset syksyimmeisiä. Kyllä minustakin syksyssä on oma viehätyksensä, tykkäsin viime syksynä kauniista ruskasta...

Anonyymi kirjoitti...

Ulkona sataa lunta. Eilenkin. Lähden kuitenkin tänään lasten kanssa iltapäivällä keräämään pajunkissoja! Kevät on nurkan takana :)
Kauniita kuvia ja ihmeellinen kukka,
susanna

MariaK kirjoitti...

Kuvasi tuovat mieleen pääsiäisen yhdeksän vuotta sitten: Toisen poikamme ristiäiset pienessä ja tunnelmallisessa kirkossa ja kummisedän laulaman "Ken on luonut sinitaivaan". Yksi elämäni kauneimmista hetkistä.

mari kirjoitti...

En voi kuin yhtyä muiden ihastuneisiin huokailuihin. Aivan mahtavaa että olet löytänyt omenankukan! Ja puputkin ovat söpöjä. Kaupat tuntuvat taas pursuavan toinen toistaan rumempaa pääsiäiskrääsää, joten pitäisi ehkä itsekin panostaa itse tehtyihin söpöilyihin.

TeeKoo kirjoitti...

Susanna: On kyllä kivaa ihmetellä puhkeavia kukkia ja lehtiä... Odotella lisääntyvää vehreyttä kaikkialle :) Huomasin alemmasta vastauksestasi että laitat asian harkintaan, Hyvä hyvä!!! :)

MariaK: Ihana kuulla kauniista muistostasi :) Uskon että laulu on jäänyt elävästi mieleen! Kaunista päivää sinulle tänään!!

Mari: En ole minäkään pääsiäiskrääsän ystävä. Oikeastaan pääsiäiseksi riittää pääsiäisruoho ja kukat..Niistä saa samalla kaivattua vihreyttä :)
Kaunista kevätpäivää sinulle :)