maanantai 29. kesäkuuta 2009


Lämmin tervehdys!
Viime päivien lämpö on ollut ihanaa! Sitä kun on kaivattu niin kovin. Vaikka ulkona tulee vietettyä päivät lähes aamusta iltaan, niin sisällämme tein parisen viikkoa sitten mielestäni virkistävän muutoksen. Keittiönpöytä siirtyi olkkarin puolelle ja sieltä pienempi pöytä keittiöömme.

Löysin myös kirpputorilta tuon kuvan sinertävän tuolin parisen viikkoa sitten. Tämä tuoli se oikestaan taisi innoittaa tuohon järjestyksen vaihtoon... Harmikseni tuoli onkin kyllä aika "kiikkuvaa" mallia ja tarvitsee pikaista tukevointia.

Kaikkein ihaninta on kuitenkin olleet ruokahetket u l k o s a l l a ! Varsinkin aamupalahetket, jolloin ei vielä ole paahtavan kuumaa. Sitä aamusta huomaa erilailla lintujenkin laulavan lähellä pihakoivussa ja toivottavan laulullaan hyvät huomenet...

Meillä pikku tyttönen muuten usein ennättää jo yöasussaan hiekkalaatikolle suoraan aamupalapöydästä. Se näissä kesäpäivissä on jollain lailla ihanaakin... Huolettomampi olo ja elo!!
Meilläpäin ei muuten ole järviä ihan lähistöllä, niin pihalle on laitettu pienen pieni uima-allas lapsille jossa voivat polskutella. Järven läheisyyteen jollain lailla näillä helteillä kuitenkin kaipaa (suomalaiseen mökkielämään) ja lähipäivinä onneksi sellaista oleskelua on myös hiukan tiedossa :)


Yksi psalmin kohta on ollut viime päivinä ajatuksissani. Siinä muistutetaan meitä siitä että: " Älä unhoita sitä hyvää mitä Herra on sinulle tehnyt!" Niin paljon ja helposti kaikki muut asiat ja murheetkin nousee pinnalle, mutta kuitenkin on paljon asioita mistä voi olla kiitollinen ja on aihetta kiittää!! Ja kiitoksen antaminen on tärkeää! Siitä tuossa kohdassa meitä muistutetaan...
Tahdoin tämän pienen ajatuksen tähän tämän postauksen loppuun laittaa.

Lämpimiä hetkiä tahoillenne!!!

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumanaln tietoon. Sillä Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen , varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Jeesuksessa Kristuksessa." Fil 4:6-7 Kiitos vieraanvaraisuudesta jälleen kerran.

vanamo kirjoitti...

Ihanan loydon olit tehnyt kirppikselta. Ja tuo yopaidassa kulkeminen, eiko ole ihanaa kun ei kesaisin haittaa, vaikka olisi yopaidassa koko paivan ( ainakaan jos asuu maalla).Vaihdetaan vain uusi yopaita illalla:)...

Kiitollisuus Herraa kohtaan on myos kuin salvaa "haavoihin". Kun ajattelee kiitosmielella sita, mita kaikkea hyvaa omassa elamassa on, niin pienet murheet usein vaistyvatkin. Mukavaa paivaa:).

Pajupirtti kirjoitti...

Ihania kesäpäiviä Vihreän talon väelle ja nauttikaa siitä pikkiriikkisestä uima-altaastakin.

malla kirjoitti...

olemme näköjään viettäneet juhannuksen samoissa merkeissä...me tosin mentiin jo keskiviikkona:)

vilukissi kirjoitti...

Okein hyvää ja antoisaa lomaa! Blogissani on ruukkusi kuvattuna!

Kutri kirjoitti...

Ihania kuvia ja viisaita ajatuksia! Ei tässä voi muuta kuin hymyillä ja nyökkäillä :-)

Sussi kirjoitti...

Ihanan valoisa ja rauhallinen tunnelma teillä keittiössä.

Viisaita ajatuksia kirjoitat.

Mukavia ja aurinkoisia kesäpäiviä!

Anonyymi kirjoitti...

hienoja kuvia ja somistuksia.
kesä on tosiaan ihanaa aikaa!

pioni kirjoitti...

Mukavia kesäpäiviä!

MariaK kirjoitti...

Voi miten kauniita kuvia jälleen!

Tuosta ajatuksestasi nousee mieleen vuosien takainen vihkipuheemme teksti: "Tämä on se päivä, jonka Herra teki. Iloitkaamme ja riemuitkaamme siitä." Että ajattelisi, että jokainen päivä on ilon ja riemun arvoinen, ei vain se juhlapäivä. Että Luojansa kunnaiksi eläisi jokaisen päivänsä iloiten. "...Oi jospa kuin lintunen päiväni vain, myös kiitäen alkaa mä voisin... ...Ei huomisen huolista huokaa, ja silti ei puutetta kärsi."

kisu kirjoitti...

Tervehdys pitkästä aikaa!
Aurinkoa olen tänään kaivannut, on ollut helteisen jakson jälkeen niin tosi kylmän oloista.
Kauniilta näyttää kodissanne ja kauniin tuolin olet löytänyt.

Mukavaa kesän jatkoa Vihreään taloon!
-kisu-

Marge kirjoitti...

Heissan ystäväin pitkästä aikaa!

Kylläpä olit laittanut meille niin kauniita kuvia!! Tuo tuoli ja pöytä ovat aivan ihastuttavat yhdessä!!! Teillä on niin kaunis koti!!

Ja psalmiteksti oli asiaa!!! On paljon mistä kiittää!!

Ihanaa kesän jatkoa sinne Vihreään taloon!!

Halauksin, Marge

kati kirjoitti...

Kauniita kuvia ja tunnelmia! Mukavaa kesän jatkoa!

TeeKoo kirjoitti...

Heippanen kaikille! Eilen palasimme mökkireissulta ja heti aloin pyykkäämään.Ihmettelin heti että mikä kumma haisee 6-v poikamme shortseissa...Onko kakannut housuun, kun haju niin etovaa!! Taskuun kun kurkkasin, niin siellä oli viime alkuviikosta kerätty simpukka/kotilo! Ette arvaa mikä lemu, meinasin jo heittää koko housut roskiin...mutta ovat nyt ulkona likoomassa pesuvedessä, lähteeköhän haju ollenkaan!?? Voi noita pieniä lapsia, ain on taskut täynnä aarteita...

Anonyymi: Kiitos :) Oli ihana nähdä teitä!! Tulkaahan taasen...Sillä ihan ikävä tulee muuten!!!

Vanamo: Minustakin löytö oli ihana, toisin kuin miekkosen meinasi että tukevampi tuolin täytyisi olla! Kiitollisuus...Se on kyllä erittäin tärkeä ja siunaava seuralainen meille kaikille!!

Pajupirtti: Ihania kesäpäiviä sinne myös!!! Kesäistä lämpöä toivottelen!!

Malla: Kyllä, olemme samoilla juhlilla olleet:) Jospa ensi kerralla sattuisimme näkemään :)

Vilukissi: Kurkkasin heti eilen kun tulimme! Nauti sinäkin tästä kesäajasta siellä ystäväin :)

Kutri: Kiitos sinulle siellä sanoistasi! Hymy tarttuu ja hymyilen sinulle myös, niin se on!!

Sussi: Kiitos sinulle sanoistasi myös! Valoisa on nyt myös tämä kesäaika! Nautitaan tästä ajasta:)

Mi: Kesä kaikilla :) Ja toivotaan lämpöä lisääntyvää...

Pioni: Kiitos, samoin sinne!!

MariaK: Juuri noin!! Kiitos sinulle kun raapustit ajatuksesi meille jaettavaksi! Tuosta tuli mieleen eräs lasten laulu: "Lintu pieni oksallaan lauleleepi laulujaan, ei se tiedä ruoastaan, laulaa silti vaan..." Lämpimiä kesän päiviä!!!

Kisu: Piitkästä aikaa...Niin täällä tietsikalla käynnit on kyllä meikäläiselläkin harvenneet. Ihanaa kun tulit moikkaamaan! Kunhan kerkiän niin moikkaamaan myös tästä lähden blogimaailmaan :)
Kaunista päivänjatkoa!!!

Marge: Kiitos sinulle myös kommentistasi ja sanoistasi! Tuo Raamatun kohta on tosiaan siitä tärkeä että siinä kehoitetaan ettemme unohda sitä hyvää..!! Kesäpäiviisi lämpöä ja valoa :)

Kati: Kiitos! Kesäpäiviinne sinne myös valoa, lämpöä ja kauneutta :)

mimmuli kirjoitti...

Kauniisti puit sanoiksi kesän=) Olohuoneeseen siirtynyt pöytä on todella kiva..ja kaunis tuo tuolikin.

TeeKoo kirjoitti...

mimmuli: Kiitos! Tykästyin tuoliin, eikä ollut mielestäni paha hintakaan, 8e. No, on kyllä hiukan kiikkerä, ei niin tukeva! Jospa sitä vähän naputtelis sieltä täältä...
Olkoon tänään päiväsi aurinkoinen!!!