perjantai 10. heinäkuuta 2009

T ä L l ä * * V i i k O L L a...

Liljat ovat availleet hiljalleen nuppujaan.
Pionien kukinta-aika olisi myös nyt, mutta pihamme pienet pionipensaat ovat vasta yhden vuoden ikaisiä ja tekevät kukkaa sitten joskus... Toivottavasti jo ensi vuonna :) Sitten joskus kun kukkiivat niin luvassa olisi vaaleanpunaisia kukkasia. Mutta nämä liljat ihastuttavat nyt!
~

Tällä viikolla pihallamme on pilkottu polttopuita. Puuvarastoamme olemme täyttäneet saamillamme puilla. (Vaikka on kesä ja lämmin, niin niihin syksyn ja talven kylmiin on syytä näin "hyvällä säällä" varautua...)
~
Tällä viikolla on hoideltu pienen lapsen varpaassa olevaa märkärupea... Pienestä naarmusta tuo alkoi kun lapsen sandaali vielä hiersi haavaa lisää auki...

~
Tällä viikolla on tullut käytyä myös lautasliinaostoksilla :) Nuo beigesävyiset löysin ilokseni alennusmyynnistäTällä viikolla vietimme myös kihlapäiväämme. Aatella että siitä olisi muka 17 vuotta...Emme sentään ole tuossa kortissa näkyvässä kuvassa, vaikka nuoria olimmekin kihlautuessamme 18 vuotiaina :)
17 kommenttia:

riikka kirjoitti...

Oi... ONNITTELUT hienosta saavutuksesta! kyllä olisi pionien sopinut tuollaista tapahtumaa juhlistaa ;o)

kati kirjoitti...

Kauniita kuvia! Pionien kukintaa minäkin odotan innolla ensi vuonna saapuvaksi. Tänä vuonna meillä kukkivat vain tillipionit ihan kesän alussa.
Ja onnea kihlapäivästä! Minunkin piti oikein laskea omani ja hyvin samoissa mennään ja samanikäisiä ollaan ;)

Jossu kirjoitti...

Onnittelut kihlapäivästä! Niin ne vuodet vierii ja aika kuluu :)
Keittiöönne on ilmestynyt vaaleanpunaista, kauniita liinoja ja toivotaan että pionitkin jo ensi vuonna ovat kukassa. Ihastelin noita liljojakin. Meillä ei vielä ole yhtään nuppua edes raottunut.

Aiemmassa postauksessa oli kivat kalajutut ja onnellisen näköinen kalamies :)
Minäkin aina säälin niitä matoparkoja eikä paljon ole tullut kalastelua kun ei niitä järviä oikein ole.

Mukavaa viikonloppua koko perheelle!

vanamo kirjoitti...

Kauniita liljoja:) Onnellista kihlapaivaa!

kisu kirjoitti...

Kauniita kuviasi poikkesin ihastelemaan! Liljat ovat ihanat.
Onnea myös kihlapäivästä!
Mukavaa ja toivon mukaan aurinkoista heinäkuun jatkoa Vihreän talon väelle!
-kisu-

elina kirjoitti...

Onnea kihlajaispäivän johdosta. Piti oikein miettiä, milloin on itse mennyt kihloihin ja löytyihän se vanhoista muistilokeroista 28.2 1979.Mies ei muistanut millään, vaikka tuo päivä on hänen syntymäpäivänsä. Kysyin myös milloin ollaan tutustuttu ja sen hän muisti, uusi vuosi 76-77. 8.7 olikin sitten kolmekymmentä aviovuotta täynnä.
On kiva muistella päiviä ja vuosia, niinkään mukava ei ole huomata kuinka hajamieliseksi on tullut ja kuinka VANHAKSI!!!!
Pionien kukintaa minäkin odottelin, istutin viisi pionia penkkiin keväällä ja yksi punainen kukka avautui jo tänä kesänä.

Marge kirjoitti...

Kauniita kuvia jälleen!! Ihanasti olet naulakon somistanut!
Tuo kalajuttukin oli ihana!!
Ja ONNEA halauksen kera kihlajaispäivän johdosta näin jälkikäteen!!!!:)))Taidetaan mennä aikas lailla samoissa vuosissa...;)
Ihanaa sunnuntaita sinulle, ystäväin!!

pioni kirjoitti...

Ihananväriset liljat.
Ja onnea kihlapäivästänne!

Lennu kirjoitti...

Onnittelut!
Hauska kortti. Pionia en omista, mutta ihailen niiden upeaa kukintaa toisten blogeissa. Uskomattoman isoja kukintoja on näkynytkin.

Sussi kirjoitti...

kauniita kuvia jälleen!

Onnittelut kihlapäivästä!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia. Onnea pitkästä yhteisestä taipaleesta!

vilukissi kirjoitti...

Onnea kihlaparille!! Mä rakastan liljoja! Ruukut ovat vielä tyhjillään, mutta menen nyt kukkakauppaan katsomaan, mitä siihen isoon voisi laittaa! Työkaverinikin tykkäsi lujaa ruukuistaan! Menen lukemaan nyt kalajuttua....

tinttarus kirjoitti...

KAuniita nuo aukeavat liljat! Mikähän lajike....???
Onnea ja siunausta kihlapäivän johdosta ja paljon onnellisia rakkaudentäyteisiä yhteisiä vuosia lisää!!

Anonyymi kirjoitti...

juu pionit ovat aika hidas kasvuisia-pitää vaan malttaa odottaa.

onnittelut kihlapäivän johdosta!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut kihlapäivän johdosta:) Aivan ihania kuvia, onneksi pitkästä aikaa tuli kurkistettua tänne.. ..taidankin lähteä kuvaamaan omia piperryksiäni...

-Riina

TeeKoo kirjoitti...

Heippanen teille ihanaiset :)

Ja kiitos kovasti onnitteluista!!!

Meidän kihlapäivä oli näköjään sama kuin tuossa Elinalla hääpäivä :) eli 8.7.

Koko viime viikko hurahti taas sanoisinko että ihan korvessa!!! Keski-Suomessa mökkeilemässä ja puuhastelemassa luonnon lähellä kaikenmoista. Ja arvatkaas, ensimmäiset mustikat on myös kerätty ja mustikkamaidot syöty!!! Se on ihanaa se :) Sormenpäät on vieläkin ihan sinisinä noista marjoista!

Oli myös Tinttaruksella kysymys mitähän lajiketta ovat nuo liljani. Nuo ovat keväällä saadut syntymäpäivälahjaksi ja olivat valmiiksi ruukussa. Eli en tiedä tarkkaa lajiketta. Jännäsin minäkin tähän saakka millaisia ovat avautuessaan :)

minnamarika kirjoitti...

Hei!
Kiitos mukavasta kommentistasi! Tulin vastavierailulle, ja löysin ihanan blogin täynnä kauniita kuvia ja kädentöitä..Tulen vastakin!
Mukavaa kesänjatkoa sinulle