maanantai 20. heinäkuuta 2009


Kesäinen tuulahdus !


Yhteistä lomaa on täällä vietetty ja kesää eletty. Pienetkin hetket pois omista kotonurkista tekee kyllä hyvää ja aina se on niin ihanaa palata taas omaan kotiin. Keski-Suomessa olemme olleet taas viime viikon järven rannalla puuhastellen kaikenmoista ja voisiko sanoa että myös ihan keskellä metsää ja korpea olimme ja elimme. Ensimmäiset mustikat on kerätty ja näyttää siltä että hyvä mustikkavuosi näyttäisi ainakin keski-Suomen seutuvilla olevan.

Puuhastelun alla Keski-Suomessa oli laiturin ja tien tekoa kesämökkitontillemme. Muuta ei
sinne tänä kesänä ole suunnitteilla (paitsi jos jostain löytyisi vaikka pieni tynnyrisauna... *haaveilee*) ehkä sitten panostamme tulevina vuosina tähän projektiin enemmän ja pikku hiljaa... Mutta tuolta laituriltahan pääsee jo onkimaan ja uimaan ja se tuntuu ihmeen mukavalta!
Nuo kuvat tuossa yllä ovat sitten jo kotipihaltamme eilen auringon paistaessa napsittuja.Täytyihän näitä kokeilla. Nimittäin sulatettuun suklaaseen kastettuja mansikoita. Kokeilin valkosuklaisia ja ihan "oikealla" suklaalla. Olen yleensä kyllä oikein tumman suklaan ystävä, mutta kyllä täytyy sanoa että mansikoiden kanssa tuo valkosuklaa on ehdottomasti parempi. Ei kauaa nuo mansikat noissa astioissa olleet!!!
Kokeilemisen ja suosittelemisen
arvoinen juttu!

Posted by Picasa

10 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Voi, mitä herkkuja! Tulee ihan vesi kielelle! Täytyy varmaan kokeilla myös tuota suklaa-dippiä.

Vekarus kirjoitti...

Voi, mitä kesäkuvia, tulee ihan se kesäfiilis, vaikka täällä vähän väliä ripsiikin!

Jossu kirjoitti...

Nam, mitä mansikoita suklaalla. Täytyy varmaan hakea se kolmas laatikollinen mansikoita jotta voi kokeilla noita suklaa kuorrutuksia.

Ellillä on kesämieli ihan selvästi ja kesäinen lookki mekossaan. Suloinen tyttö!

mimmuli kirjoitti...

Ihania kesäkuvia!! Suklaa ja mansikat..nami..pitänee koittaa..

Marge kirjoitti...

Oi ei!, nyt kyllä täytyy saada maistaa tuollaisia mansikoita...;D
Aivan mahtavia nuo kuvasikin, kesäisen raikkaita, värit niin ihanat ja tyttösi on niin suloinen ja sievä!!!
Kuule, niin se menee pikkuhiljaa tehdään kesäpaikassa remonttia, sama täällä! Ei ne voi nopeasti tullakaan, kun vapaa-ajalla tehdään ja kesäisin, talvella voi jotain kotiin tuoda ja puuhastella, mutta isot jutut odottaa aina kesää ja vapaata, hiljaa hyvää tulee:))

Kris kirjoitti...

Moi!
Pakko kokella toi manskkajuttu heti huomenna... tulee han vesi kielelle :)

TeeKoo kirjoitti...

Yhteinen tervehdys teille!!! Ihanaa on nähdä teidän täällä käyneen :)

Noista mansikoista vielä että toisten blogeissa kierrellessä olen nähnyt tuollaisia mansikkasuklaajuttuja, joten itsenikin oli ihan pakko kokeilla... Kyllä suosittelen varsinkin siis valkosuklaisia tekemään!! Lienee mielestäni ehkä paras tapa hyödyntää valkosuklaata ;)

Tuosta Elli-tyttösen kesälookista: Hän kirmaili pihalla eilen ennen kyläreissulle lähtöä ja siksipä hälle tuli laitettua vähän siistinpää mekkoa ylle.

Täällä on tänään vettä sadellut. Huomiselle olisi toiveissa taas aurinkoa...

Maaka kirjoitti...

Jostain syystä mulla jää näitä postauksia välistä.

Voi kun ihana tuo kuva onnellisesta kalamiehestä saaliineen :)))

Kauniita kuvia muutkin tietankin.

Pitääpäs nyt kokeilla tuota valkosuklaata ja mansikoita kun ostettiin Emman kanssa tuikkusuklaafondue. :)

Myöhästyneet kihlapäiväonnittelut! Kyllä tulee tuosta ekasta kappaleesta oma kihloihin meno mieleen ja seurusteluaika :)

Sussi kirjoitti...

Ihanan kesäisiä kuvia... Tässä jo niin odottelee kesälomaa...

TeeKoo kirjoitti...

Maaka: tuikkusuklaafondye kuulostaa ihanalta. Siinä sitten vain marjoja ja hedelmiä dippailemaan :) Ja kiitos onnitteluista myös :)

Sussi: Kiitos siulle myös sanoistasi ja oikein hyvää ja leppoisaa lomaa!! ...Johan se on jo varmasti aikakin kesälomalle ;)