sunnuntai 16. elokuuta 2009

S i n i s i ä m e k k o j a . . .
Kirppislöytönä mekko pikkuiselle ja toinen mekkolöytö alerekistä hiukan isommalle :) Nyt syksyn tullen voisi laittaa pitkähihaiset vain alle sekä paksummat sukkikset jalkaan.. Yhteensä parinkympin löydöt :)
Taas postaan näköjään meidän tyttöjen juttuja, niinkuin edellisessäkin meidän puuhasteluja... Mutta jotain siistimpää sentään multasormien jälkeen ;) ...Mukavista löydöistähän ei voi olla kertomatta:)
~
Yksi syksyn merkki on punertavat pihlajanmarjat! Niitä on nyt runsaammin kuin viime vuonna meillä pihapuissa. Mutta omenoita ei meille sitten tulekaan. Vain sen verran että jokaiselle lapselle omat yhdet omput. Sentään niinkin! ;) Olen kuullut että niin kai se menee että vuorovuosina tekevät pihlajanmarjat ja omenat satoa!?! Pihlajanmarjoja olen joskus muuten kuivattanutkin kimppuna, tummuuvat kyllä mutta kimppuna ihan kiva.


U
usi viikko on aluillaan,
mukavia syyskesän päiviä
ja
v ä r i l o i s t o a !!!
:)


15 kommenttia:

mammeli kirjoitti...

Ihanan utuinen tuo eka kuva ja kivoja löytöjä tytöille <3

Lennu kirjoitti...

Kivat mekot tyttösille ja mukava pitää niitä legginsien ja pitkähihaisen paidan kanssa. Minä ostin reissultamme yhden mekon ja kaksi tunikaa, joita aion pitää pitkähihaisten paitojen ja legginsien kanssa talvellakin. Monikäyttöiset niin kuin teidänkin ostot.

Kivaa alkanutta viikkoa!

pioni kirjoitti...

Meillekään ei tule tänä vuonna juurikaan omppuja:( Jospa sitten taas ensi syksynä.

MariaK kirjoitti...

Kauniita löytöjä, suloisia kuvia. Pihalajanmarjoista pidän myös. :)

Vekarus kirjoitti...

Kauniita mekkoja ja ihania kransseja!

Marge kirjoitti...

Niin kauniit kuvat, varsinkin tuo ensimäinen!!! Ja mukavat löydöt!:)

Sama juttu kuin teillä, ei paljoa omenoita, mutta pihlajanmarjoja kylläkin...Ihmettelin jo keväällä, kun kukkivat niin huonosti, että mikä meidän omenapuita vaivaa, kun muiden blogeissa ne kukkivat niiin komeasti...;D

Oikein mukavaa uutta viikkoa sinullekin, ystäväin!:)

Maaka kirjoitti...

Munkin mielesta kauniit kuvat ja tuo ensimmäinen varsinkin ja joku pieni sopeva neitikin siinä näkyy :)

Liivimekot on mukavia näin syksyn tulle, mullakin olisi tuolla sinistä pehmeää varkkua odottamassa että joku? tekis siitä mekon/mekkoja ;D

Sussi kirjoitti...

Kauniit mekot ja nuo kranssit ovat upeita.

Lomamatkalla huomasimme, että pihlajanmarjoja näkyy olevan paljon joka puolella Suomessa.

Pikkupiiku kirjoitti...

Meillä on viisi omenapuuta, kahdessa ihan kivasti omenoita,yhdessä hieman ja kaksi on ilman. Pihlajanmarjoja ei ole meidän kahdessa pihlajassa. Paikkakunnalla olen kyllä nähnyt ihan punaissena olevia pihlajia. Näyttää vaihtelevan suuresti.

piitis kirjoitti...

Kauniit liivimekot ja ovat varmasti mukavat pitää. Prinsessoille on aina mukava ostaa ihanuuksia:)
Naulakko ja kranssit on myös hyvänäköiset.
Pihlajanmarjahyytelöä vain tekemään jos ei omenasatoa tule.

Mukavaa alkanutta viikkoa!
^_^Piitis

vanamo kirjoitti...

Joo meillakin nakyy pihlajanmarjoja joka puolella. Mietin tassa kokeilisinko tehda niista hilloa, en vain tieda yhtaan reseptia. Googlestahan niita tietysti loytaa. Ovatko hyvia ohjeita, se on tietysti eri juttu. Juu ja omenoita ei tule sitten kymmenta enempaa(4 puuta yhteensa). Se on vain odoteltava ensi vuoteen ja toivottava:)))

kati kirjoitti...

Kivoja löytöjä tytöille. Meillekkään ei tule tänä syksynä omppuja, sillä kukinnan aikaan täällä oli toooosi kylmät yöt.

mammeli kirjoitti...

Mukava kun tulit lukijakseni :) Kyläillään, kun ehditään :)

vilukissi kirjoitti...

Teetkö pihlajanmarjahyytelöä? Olen ottanut sulle valokuviakin, en tajua, miten olen ollut niin väsyksissä markkinoiden jälkeen, että kuvat ovat vieläkin kamerassa! Mutta kyllätästä nyt varmaan minäkin pian piristyn. Olin kans kirppareilla viime lauantiana, yhtä sun toista jäi käsiini ja pikkuinen vanha lasten jakkara jäi vielä odottamaan...ostajaa. En malttanut ostaa. Aivan ihana olisi olut, samoin sellainen vanha pöytäkin...aaha

TeeKoo kirjoitti...

Heippanen teille yhteisesti! :)

Siis todellakin taitaa vaihdella ympäri suomea tuo omppu- ja pihlajanmarjasato teidän kaikkien viesteistä päätellen! Pihlajanmarjoista en ole koskaan tehnyt hyytelöä! Sillä kaikki muut hillot ja mehut täyttävät ääriään myöten pakastimen, jääkaapin ja pienen kellarin niin täyteen että ei yksinkertaisesti mahtuisi pihlajanmarjahyytelöä sitten mihinkään! Enkä myöskään tiedä minkä kanssa sitä sitten söisi?? Tai paremminkaan en ole tottunut syömään moista makua... Saattaa olla suurtakin herkkua jos vaan makuun pääsisi ;)

Tuosta omasta mekostani...kertoisinko, tai pikemmin kehtaisinko...No, ette arvaa mutta se on lastenvaatepuolelta löytö (älkää kertoko eteenpäin ;)), ja minulle passeli! Siksipä epäröinkin sen hankkimista mutta minkäs teet kun on sellainen lastenkokoa oleva ihminen ;)

Vilukissi: Vai on sulla mulle kuvia räpsittynä :) Mielenkiinto heti herää!! Voi että kun olisi ollut kiva käydä niillä markkinoilla, mutta tuo välimatka on niin pitkä... Toisaalta ei se ole mikään este vaan vain pelkkä hidaste!!! Ehkäpä toiste sinne tulla tupsahdan :)
Uskon että markkinoilla olo ja sen valmistelut väsyttävät! Eli ihan rauhassa ole, ei aina tarttekaan jaksaa kaikkea, joskus on ihmisen otettava huilia jotta jaksaa taas tulevia päiviä!!!