lauantai 26. syyskuuta 2009

O n n e t t a r e n J u t t u j a...


Tänä aamuna vihdoin koitti arvonahetki. Kaikkien arvontaan osallistujien nimet kirjoitin samankokoisille lapuille ja taitoin aivan samalla lailla. Sujautin jok`ikisen lippusen eilen kirppikseltä löytyneeseen pikkuiseen puiseen matkalaukkuun. Sekoitin ja pyöräyttelin laukkua ja sitten onnetar, pikkuinen Elli, asteli laukun kanssa kuistille, arvontapaikalle parempaan valoon kuvattavaksi :)

*
*

Onnetar istahti patiolle
ja otti laukkunsa vierelleen.
Avasi pikkuruisilla sormillaan pikkuruiset lukot
ja niin matkalaukku aukesi.
Sieltä hän valitsi yhden lappusen
ja
siinä luki...


"Mitähän siinä oikein lukee?"

*

*
*

*Katinkainen*

Katinkaisen lappusen hän valitsi! Onnea sinulle kovasti!!! Laitapa minulle osoitetietosi tuossa blogin reunassa näkyvään osoitteeseen, niin laitan nappilähetyksen lintukorun kera tulemaan :)

Kiitos teille kaikille muillekin osallistumisesta, minusta oli oikein hauska nähdä kun arpalippusia putoili "onnettaren matkalaukkuun" tasaiseen tahtiin :)
Ja muuten, jos olet kiinnostunut noista napeista tai lintukoruista niin muutamia vastaavanlaisia pikku paketteja minulla vielä löytyy ja syntyy toki lisää myös. Voit laittaa viestiä tuossa sivussa näkyvään postiosoitteeseen jos olet kiinnostunut. Tuollainen kahden satsi isompia sydämiä postikuluineen 4,50eur ja pienet sydämet (4kpl) postikuluineen sen samat 4,50eur. Muutoin ilman postikuluja 3,50/nappipaketti. Lintukoru 10eur/kpl (postitse 11eur).

~

Samalla tässä muutamia onnettaren juttuja hänen huoneestaan...


Jokunen aika sitten löysin siis jostain oman vanhan 70-luvulla käyttämäni bontson, jonka mummini minulle aikanaan teki. Käytin sitä lapsena sekä hartioilla että hameenakin(!!!), tykkäsin niin kovasti siinä roikkuvista pompuloista, joita ei enää harmikseni ollut tuossa tallella. Vastaavaa ihkua oranssia pörrölankaa ei ollut minulla, niin väsäsin keltaiset pompulat tähän tilalle.


Sängyn peitto on myös mummoni tekemä, samaten tuo (ylemmän kuvan) mollamaija. Räsymaton olen joskus häneltä saanut myös. Sen hän lienee aikanaan teettänyt minulle. Iso osa sisustuksessa siis bloginpitäjän vanhoja juttuja :) Nyt pikku-Ellin juttuina :)


Oikein väriloistokasta viikonlopun jatkoa tahoillenne !!!




15 kommenttia:

Tytti kirjoitti...

Onnittelut voittajalle,kivoja juttuja olet löytänyt kätköistä,ne on ihania tuollaiset vanhat ja jotka vielä mummi on tehnyt todella arvokkaita.
Mukavaa syyskuun viikonloppua<3

Anonyymi kirjoitti...

Söpöinen Elli kirjavassa bontsossaan :)
Onnea Katinkaiselle!

sanna kirjoitti...

Onnea voittajalle! Ihana bontso ja tilkkupeitto...kuin yhteen tarkoitettu, väritys on niin samanlainen. :)

Hanna kirjoitti...

Kauniin syksyisiä värejä =o) t:Hanna

MariaK kirjoitti...

Mumosi tekemä peitto ja Poncho on ihania! Aivan upeat värit! :)
Aurinkoista viikonloppua! :)

Pippuriliisa kirjoitti...

Onnea voittajalle. Varmaan suunnataan joku päivä taas sun aarrekauppaan ihastelemaan.

Mä muistan ton bontson!!! Tais siis olla käytössä vielä 80-luvulla! :)

Marge kirjoitti...

Onnittelut onnekkaalle voittajalle!:)

Voi, kun tuli oma poncho mieleen. Se oli kans tuollainen pieni poncho, tummempi vain väreiltään. Sain sen kummeiltani. Pidin sitä kans välillä hameena, se kun pyöri niiiiin ihanasti;D

Tyttösi huone on ihana, kodikas!!!
Ihastelin noita kuvia kauan:))

Maaka kirjoitti...

Kaunista on mummosi käsillään saanut aikaan. Katoin heti sitä mollamaijaakin. Ihanat syksyiset värit. Mullakin oli pienenä pontso, sellainen huopamainen valkomusta.

Meiltä löytyy pöytä samaasävyä kuin neitokaisen sänky. Niin ja hieno kirppari löytö! Kelpais mullekin vallan mainiosti :)

Onnea arvonnan voittajalle!

vanamo kirjoitti...

Suloinen bontso.Minullakin oli lapsena, äidin tekemä, johonkin on vain hävinnyt, hamillista. onnittelut voittajalle:)

-T kirjoitti...

Heippati hei teille yhteinen!

Tulimme hetki sitten siuntiosta pieneltä viikonloppulomalta (ilman kersoja!!!), tekee kyllä terää päästä välillä huiskeesta ja hulinasta rentoutumaan ja lataamaan akkuja :)

Hauskaa kuulla että teillä muillakin on ollut aikanaan bontsoja käytössä. Lieneevät taas tulossa enenemissä määrin "muotiin" :) Värit ovat tuossa bontsossa todella voimakkaan oranssit ja punaiset ja sopivat siten kyllä näihin syksyn väriloistokkaisiin päiviin!!


Pippuriliisa: Voi hyvin olla että olen käyttänyt tuota botsoa vielä 80-luvullakin!!?! Se on kuulunut lemppareihini :) Pitäisin sitä varmaan vieläkin ellen olisi kasvanut siitä ulos, hih ;) Ja iloisesti toivotan tervetulleeksi jos olette aatoksissa tulla käymään!!! :)

Lennu kirjoitti...

Onnea voittajalle!
Ihana tuo vanha bontsosi. Tosi kauniit syksyn värit siinä. Aarteita ovat mummisi käsityöt.

*Katinkainen* kirjoitti...

Voittajakin viimein viipottaa viikonlopun kiireiltään paikalle onnestansa hehkuttelemaan!!!=O)
*hehkuu ja hehkuu*
Hymyilen hymyilemästä päästyäni ja muiskautan Ellille,tuolle oivalliselle pieni ja näppärä sormiselle onnettarelle
muiskun nenänpäähän!!<3
Sinä se mitä parhain pimu olet,kun juuri minun lapun kapsäkistä kaivoit!!
Laitan osoitetietoja sähköiseen postiin tulemaan....Ja ryhdyn voittoa mukavaista keltaiseen taloon odottelemaan!!!=O)
JIPPII!!!!

-T kirjoitti...

Lennu: Kyllä, aarteita rakkaita ovat nuo mummini tekemät käsityöt!!

Katinkainen: Onnea vielä sinulle!! :) Kiva että ilahduit ja iloitset! Minäkin iloitsen täällä, on varmasti kiva voittaa ja minusta on kiva tämä pieni paketti lähettää matkaan :) Elli-tyttönenkin näytti tykkäävän onnettaren roolista ja tosiaan oli nopea valitessaan arvontalappusen.

Ihania hetkiä syksyn päiviinne!

vilukissi kirjoitti...

Olipas nätisti tehty tarina mukavine kuvineen!

Valmistaudun Seinäjoen käsityömessuille: otan mukaani lintukorusi ja magneettisi! Palaamme nappikauppoihin! Mukavaa viikkoa!

-T kirjoitti...

Vilukissi: Oikeinpa oikein mukavaista viikkoa sinullekin ja hyvää myyntiä ja menestystä markkinoille runsain mitoin!!! Hauska kuulla että lintuni ja magneettini pääsevät mukaan :)