maanantai 30. marraskuuta 2009


Joulukuu on aivan kynnyksellä.
Tonttumuori täällä ompeli pikkuisilleen oikein piiitkävartiset sukat joulukalentereiksi. Hyödynsipä niihin yhden lapsosen rikkinäisistä sammareista takataskutkin ja ommella hurautti ne sukan varsiin yllätystaskuiksi.
Kaikenniinmoista puuhaa sitä tontut puuhasteleevatkin näin joulun alla!!!
Täytti sitten tuo tonttumuori nuo sukat pikkuisilla yllätyspaketeilla. Salassa niitä paketoi iltaisin kun toiset jo olivat untenmailla. Tykkää nimittäin itse kovasti yllätyksistä ;) Kolme poikamaista sinistä sukkaa ja tyttöselle esiliinan taskuun sujahtanee joka päivälle oma yllätyksensä.
Huomenna se jo alkaa... Odottaa toki tonttuäiti lapsosten iloitsevan ja tykkäävän, sehän se paras palkka tuosta vaivasta on!!!

Ihanan yllätyksellistä joulukuuta :)15 kommenttia:

Kris kirjoitti...

Ihmeellinen se tonttuäiti!
Ihanasti kirjoitettu :)
Hyvää joulukuun alkua sinullekin!
Kristina

Pajupirtti kirjoitti...

Hip Hei, se tulee. Jes, iloista joulukuuta tonttulapsille ja muorille. Teillä alkaa jo olemaan tunnelma katossa.
Kaisa

Sussi kirjoitti...

Voi miten kivalta kuulostaa:)

Hyvää joulukuun alkua

sanna kirjoitti...

Hauska tonttuäiti, kun keksi noin hyvän kalenteri-idean. Ihanaa jouluista tunnelmaa kirjoituksessasi! Ihanaa joulukuun alkua!

Taru kirjoitti...

Hyvää joulukuun alkua myös itsellesi ja aivan ihana idea ja kauniisti toteutettu. Lapsilla on paljon jännää tiedossa ; )

-T kirjoitti...

Heippanen :)
Tuolla tonttuäiteellä oli kova pohtiminen joulukalenterin pikku yllätyksissä, sillä isot pojat ovat keksineet juuri nyt joulun alla ruveta karkkilakkoon!!! Tällaista "päähänpistosta" lapsilla ei ole ennen ollutkaan, mutta saavat karkkilakkoilusta pienen pienen palkan sitten jouluna.
Tonttuäiti puolestaan itse yllättyi kun sai pari omatekoista joulukalenteria itselleen... Ovat sellaisia ihania oikeita lasten piirtämiä kuvakalentereita :)

Teija kirjoitti...

Kauniit sukat! Ja idylliseltä näyttää myös tuo navettapuoti alempana, kiva että oot saanut keraiikkaasi myyntiin noin ihanaan paikkaan!

vanamo kirjoitti...

Yllätykset (kivat sellaiset) ilahduttavat pientä ja suurta. Kivoja joulusukkasia;)

vilukissi kirjoitti...

Olipas ihanan näköistä! Kirjoituksistasi ja kuvistasi huokuu rauhallisuus ja rauha! Vai on teilläkin joulupuoti, ja vielä navetassa! Olin kanssa 3 pv meidän omassa töissä mutta tänään on pakko mennää työtöihinkin, huokaus. Oletko sinä itse myymässä?

-T kirjoitti...

Heippati hei yhteinen!

Yritin noista sukista tehdä oikein poikamaiset ja onneksi kangasjämistäni löytyikin sopivia värejä ja yhden pojan vanhat sammaritkin; tuli hyödynnettyä vähän kaikkea.. Pojat ovat kuitenkin ehdottomasti enemmän kiinnostuneita mitä niiden sisällä on! Ja kyllä, kivat yllärit on kivoja :))

Meitä on lykästänyt kun tuo navettapuoti on tuossa melko lähellä :) En ole itse siellä myymässä vaan sen talon asukkaat. Heillä on siellä itsellään paljon omia tuotteitaan myynnissä. Ovat oikein taiteellisia ihmisiä ja erittäin näppäräkätistä väkeä ;)

Mi kirjoitti...

hienoja ompeluita...ihailen myös tuota jalallista savi vatia...pitääkin ajella jokupäivä lahteen kurkkaamaan koko liikettä...jos vaikka joululahjaksi tuollaisen hankkisi. eikös se ole niin että pitää itte ostaa itselleen lahjat niin saa mieleiset ;D

-T kirjoitti...

Mi: Heippanen sinulle :)
Se Lahden liike on kiva pikku käsityöläisten putiikki, täynnä erilaisia juttuja... Hauska kuulla että sinne aiot poiketa!
Niinpä, itselleen kun ostaa niin onpahan takuuvarma tyytyväisyys ;)

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää!!!

Marge kirjoitti...

Ihana tonttuäiti se siellä hääräilee!!;))
OIKEIN IHANAA JOULUNALUSAIKAA sinulle ja koko perheellesi, ystäväin!!:))

kati kirjoitti...

Ihana kalenteri-idea, taskut ja kaikki! Suloista.

-T kirjoitti...

Heissan teille Marge ja Kati!!
Tontut ne toden totta häärii kaikenmoista, puuhailevat välistä outoja ja kummallisiakin juttuja ja asioita... Mutta kenties ne ovat enimmäkseen iloisia ja hauskoja juttuja :) Niinkuin uskon sielläkin luonanne tapahtuvan!!!