sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Oikein hyvää jo alkanutta uutta vuotta kaikille!!!

Vuosi on vaihtunut ja uusi vuosikymmenkin alkanut! Joulun aika meni nopeasti ja ihmeellistä on ollut jotenkin pirtsakat pakkaskelit jo joulun aikaan kestäen näihin päiviin saakka! Joulupukki meillä oli tänä vuonna hommannut lahjoja myös kirpputorilta! Ja vieläpä myös oikeasti mielisiä juttuja :) Nappasin tähän kuvaa yhdestä joululahjasta joka on ollut pikkuisellemme varsin mieleinen, nukkejen kerrossänky.

Nukkeja saa tänne nyt nukkumaan siskonpetiin vaikka kuinka monta ylä- ja alasänkyyn. Hiukan paljastuu tuon vaaleanpunaisen maalin alta keltaista väriä, muttei se häiritse ketään :) Sänky on ilmeisesti siis ollut aikanaan keltainen. Patjat tuohon sänkyyn on ommeltu niin ikään kirppikseltä löydetyistä tyynyliinoista joiden sisällä on vanulevyä.Vielä olisi ajatuksissa tehdä nukeille peittoja tähän sänkyyn virkatuista lappusista yhdistäen ne sitten peitoksi, mutta mutta...yksi iso mutta... en ole piiitkään aikaan virkannut!! Kenties tässä joku kerta opettelen niitä virkkauksen saloja ;)

**

Se oikea talvi on ja näyttää pysyvän luonamme vielä piiitkään!! Ulkona mittarin lukemat pysyvät aika tasaisesti samoissa lukemissa. Tänään muuten kävimme "ulkoilemassa" jäähallissa luistellen, siellähän on nyt lämpimämpää kuin ulkona ulkoilu ;)

Pirtsakoita pakkaspäiviä, punaisia poskia ja nenänpäitä!!!

9 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Ihanan näköinen nuken kerrossänky, oli varmasti mieluinen joululahja.

oikein mukavaa viikkoa!

Teija kirjoitti...

Suloinen sänky + leikkijä :) Ihanaa, ettei aina tarvii kaikkea ostaa uutena!

Mukavaa viikon alkua sinne :)

Taru kirjoitti...

Tuolla kerrossängyllä leikitään taatusti vielä pitkään. Ja joulupukki on ollut fiksu, kun on myös kirpputorilta löytänyt lapsille lahjoja! Siinä osoitus siitä, ettei kaikkea tarvitse joulunakaan hommailla marketin hyllyiltä.
Ja onpa siellä jo nuket sievästi ritirinnan <3

Marge kirjoitti...

Tosi suloinen! Kyllä, olen aivan samaa mieltä kannattaa kiertää myös kirpputoreja, varsinkin jos hakee vanhan tavaran tai kierrätyksen ystävälle lahjaa:)

Muuten, tuon edellien postauksen kranssisi on upea!!

Tänään oli vain vähän pakkasta, joten menin tytön kanssa läheiselle luonnonjäälle luistelemaan ja kyllä oli ihanaa! Maisema upea ja jää hyvä.

Samoin sinulle, ystäväin ihania talvisia, muistorikkaita hetkiä viikkoosi!

mimmuli kirjoitti...

Hips heips, laitoin sinulle sähköpostia.

kisu kirjoitti...

Ihana sänky! Ei muuta kuin koukku & lankaa käteen ja koukkuamaan, kun kerran on virkannut niin pian se homman juoni palautuu mieleen. Varmasti saat aikaiseksi sievän peiton.

Kiitos sinulle vierailuista blogissani ja aina niin kauniista sanoistasi. Olet blogi-ystävä isolla y:llä.

Talven kauneudesta on myös täällä nautittu. Kaikki on niin kauniin valkoista ja pakkastakin just sopivasti. Tätä on tilattu!

-kisu-

-T kirjoitti...

Sussi: Kiitos! Samoin sinne oikein hyvää loppu viikkoa...Viikonloppua kohden mennään :)

Teija: Niin, tässä vaiheessa lapset ei onneksi tajua mistä mitkäkin lahjat on hankittu.. Ja melkein muuten ovat kivempiakin kuin uudet kaupasta!! Ainakin minusta :) Hyvää loppuviikkoa :)

Taru: Niikuin sanoit niin kaikkea ei marketeista tartte todellakaan hankkia. Olemme aikaisemminkin hankkineet joululahjoja käytettynä, mm lasketteluvälineitä isommille lapsille elikkäs tällaisena kierrätystä kannattavana ei ollut eka kerta ;)

Marge: Kiitos :) Kransseja on ihana tehdä kun niitä voi tehdä oikeastaan mistä materiaaleista vaan vuodenaikojen mukaan!! Voi, ulkojäälle olisikin hyvä päästä ja lapsetkin viedä ulkojäälle!! Onneksi nyt pakkasetkin on hellittäneet niin ei ole liian kylmä!!

mimmuli: Kiitos, ilahduin!!

Kisu: Kiitos sinullekin sanoistasi :) Ja ehkäpä tosiaan rohkaistun ottamaan virkkuukoukun käteeni ja opetella ja kokeilla niitä virkkauksen saloja!

Anonyymi kirjoitti...

Olipas ihana sänky!

Vilautin jo kuvaa meidän nikkarille kun tuntuu olevan puutyöideoista puutetta.

Olisi aika näppärä ratkaisu nurkissa pyörivien nukkejen "kesyttämiseen" tuollainen kerrosversio. Jos vaikka tekisi kerroksia kattoon asti, niin mahtuis tulevatkin vauvat samaan sänkyyn. ;)

Mukavaa viikonloppua ja nähdään viikon päästä!

J & E

-T kirjoitti...

Heippa!!!

Joo, tuosta vaan nikkarillesi vinkkiä ja eikun nukeille sänkyä tekemään! Kattoa hipova malli olisikin mainio ;) Näille nykylapsille kun varmaan tuppaa tulemaankin vauvoja tiuhempaan tahtiin kuin silloin kun itse olimme vastaavassa iässä!!
Olin niin ilahtunut kun silmiini tuo nuken sänky joulun alla osui ja hintakin oli kohdillaan, 8 eur, ei paha!!

Viikon päästä tytöt sitten juhlahumussa ;) JA ÄIDIT MYÖS!!! ;)
Ai niin, meidän tyttönen on sitten tehnyt jo valmiiksi kampauksenkin!
Löysi nimittäin sakset... ja kaikki jo pitkäksi kasvaneet hiukset on leikattu sivuilta ja otsalla on ihan siilitukka!!! Vain takana on hiukan jäljellä pitkiä hiuksia. Tuli vaan sitten ilmoittamaan että: " Nyt olen hieno!!!" Meinas tämä mamma purskahtaa itkuun...