tiistai 19. tammikuuta 2010

T u u n a u s p u u h i a . . .
Tässä taannoin tuli rapsuteltua maalikerroksia vanhasta pöydästä joka "muutti" meille. Tullessaan pöytä oli viininpunainen. Sen alta seuraava maalikerros paljastui vihreäksi ...Ja sen vihreän alta seuraava kerros valkoista.
Aikani maaleja rapsutellessa löytyi myös keltaista väriä! Hauska oli löytää aina alta paljastuva uusi väri... Oli pöytä saanut aikojen kuluessa ylleen montaa eri sävyä!
Lopulta tuli rapsutettua kaikki maalit pois. Itseäni ei niinkään olisi haitannut vaikka jokunen jälki vanhoista maaleista olisi jäänytkin näkyville ja sitä ehdotinkin miekkosellein, mutta hän oli sitä mieltä että pöytä vaan puhtaaksi kaikesta maalista!


...Niinpä lopputulos oli tämän näköinen! Siellä täällä näkyy vaaleita kohtia, ovat ilmeisesti jonkin sorttista kittiä jolla on paikattu epätasaisuuksia ennen maalikerroksia. Nimenomaan nuo vaaleat kittikohdat jotka jäivät nyt näkyviin tekevät pöydästä "hauskan" :) Pöytä päätyi ekaluokkalaiselle kirjoituspöydäksi.

Ja siellä komeilee hänen uusi merirosvoaluksensa.

11 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Mulla on just samanlainen pöytä kuin lapsellasikin! Mulla pöytä on edelleen viininpunainen...täytyy olla just saman aikakauden pöytiä.

Pikkupiiku kirjoitti...

Kivan pöydän olet löytänyt. Tuollaiselle olisi varmasti käyttöä meilläkin...

Hauskaa loppuviikkoa!

Sussi kirjoitti...

Ihana pöytä! Nuo "väripaljastukset" ovat aina hauskoja vanhoja huonekaluja rapsuttaessa, näkee aina kunkin kauden muotivärit. Sama on vanhoja tapetteja poistaessa...

Anonyymi kirjoitti...

Pöytä on nyt vallan hyvä!
Onnittelut teidän tammikuisille sankareille!Minäkin juhlin muuten
tammikuussa ;)Juhlisanne olleet leipomukset okeinkin houkuttavat,nam!
Iloista viikon jatkoa sinulle!

Tytti kirjoitti...

Ostin joku vuosi sitten pihakirpparilta samankaltaisen pöydän,vihreä oli sekin.Raaputin maalit ja maalasin valkoiseksi lyhensin jalkoja ja nyt on olkkarin pöytänä.

pioni kirjoitti...

Ihana. Vastaavanlaisia olen meidänkin lapsille miettinyt kirjoituspöydiksi, ei vain ole vielä osunut kohdalle.

Pajupirttin Kaisa kirjoitti...

Minkälaisen urakan olet ottanut. Mutta kannattihan se. Tyylikäs.

Anonyymi kirjoitti...

27 :)

Kesäkukka kirjoitti...

Valtava urakka raapia noin monta maalikerrosta pois. Minulla on entisöinnissä menossa äitini kirjoituspöydän kunnostus. Tänään ei (hip hurraa) ollut enää vuorossa maalin raapimista, jota olin koko syksyn tehnyt. Tänään pääsin jo kokoamaan pöytää, se kun oli melko monena kappaleena...katsotaan tuleeko siitä kalua lainkaan.

Pöytäsi on upea!

kisu kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoistasi!

IHANA! Tykkäisin, jos meillekin muuttaisi tuollainen pöytä! Nuo maalin kapsutus projektit on toisaalta hauskoja, kun maalikerroksia ja värejä saattaa löytyä vaikka kuinka monta, mutta toisaalta ne ovat aika työläitäkin.

Tsemppia virkkauksiin. Varo vaan, oikein kun innostut niin koukkuun jäät ;0)

-kisu-

-T kirjoitti...

Yhteinen tervehdys :)
Pöytään olen kyllä nyt tyytyväinen, vaikka olisin ollut silloinkin tyytyväinen jos miekkosein ei niin perusteellisen innokkaasti olisi loppusilausta ja hiomista tehnyt pöydälle. Maalin jälkiä eri aikakausilta olisi voinut ihan hyvin jäädä sinne tänne... Mutta minkäs teet kun elät perusteellisen, järjestelmällisen miekkosen kanssa ;) Mutta oikein hyvä siis näinkin :)

Hyvää viikonloppua jokíkiselle teille!!!