perjantai 29. tammikuuta 2010

V i i k o n l o p u n mietteissä...

Leipasinpa tässä murotaikinapohjaisen mustikkatortun viikonlopun kunniaksi. Kokeilumielessä sen pinnalle valutin lopuksi sulatettua valkosuklaata. Mustikan ja valkosuklaan yhteiselo passaa mielestäni oikein hyvin!

Viikonlopulle on aina jotenkin pieniä odotuksia,
ei oikeastaan mitään ihmeellisiä eikä sen erikoisempia kuin nautinnollista ja kiireetöntä aikaa... Sellaisia v-e-r-k-k-a-i-s-e-n rauhallisia aamuja (jospa pienimmätkin nukkuisivat arkiherätystäpidempään!), pidennettyjä aamupalahetkiä, hipsuttelua aamutakissa... Ehtisipä myös ulkoillakin kunnolla valoisan aikaan ja nauttia kaiken päätteeksi saunan lämmöstä... sillä onhan viikonloppu!
Mutta, mutta... Rästitöiden pino vaan tahtoo nostaa ahkerasti päätään (!!!) ja sitä pinoa olisi pienennettävä, sillä onhan nyt viikonloppu! Lapsia olisi myös kuskattava
harrastuksiinsa, kauppaostoksilla käytävä, ruokaakin koko pesueelle väännettävä, pyykkikonetta pyöritettävä... Koska on viikonloppu niin kaikkea touhua ja tekemistä riittäänee! Ihana vapaa viikonloppu :) Ihan oikeasti!!!
Mukavaa viikonloppua :)13 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Herkullisen näköistä piirakkaa :)

Pikkupiiku kirjoitti...

Juuri samanlaiset suunnitelmat viikonlopulle. Vapaa viikonloppu täynnä hirveästi kaikkea kotipuuhaa. Ihan normaalia arkea. Se on parasta.

pioni kirjoitti...

Tuota ideaa taidan käyttää seuraavassa mustikkapiirakassani.
Meilläkin viikonlopulle jo buukattu paljon tekemisiä. Huomenna pääsen ekaa kertaa rakusavikurssille, ihan uusi juttu mulle, odotan innolla.

Taru kirjoitti...

Herkullisen näköinen yhdistelmä piirakassa. Nam!
Kuulostaa tutulta viikonlopun vietolta : )

LENNU kirjoitti...

Onpa herkullisen näköistä piirakkaa.
Mukavaa rentouttavaa viikonloppua!

-T kirjoitti...

Heipparallaa yhteisesti:)

Kokeilkaa vaan rohkeasti tuota valkosuklaata! Meidän yksi pojista oli sitä mieltä että nyt tuli paras piiras mitä ikinä mustikasta on tullut.. Taisi suklaalla olla oma vaikutuksensa!!
Ihanaa viikonloppua teille yhteisesti naiset!! Leppoisaa oloa arkisten asioiden ja kotipuuhastelujen lomaan :) Sehän se on sitä parasta!

Pioni: Rakusavikurssi kuulostaa kivalle!! Uskon että tykkäät varmasti :) Itse kävin tänään ostamassa rakusavea sen 30 kg jos vaikka kevääksi ruukkuja tekisin tästä karkeammasta savesta:)

Anonyymi kirjoitti...

Olipa varmastikin hyvää piirakkaa,
näyttääkin siltä.
Ovat nuo sinun tekemät kipposi vain ihania :)
Mukavaa viikonloppua!

sanna kirjoitti...

Tuota täytyy kyllä joskus kokeilla...mustikkaa ja valkosuklaata. Nam, näyttää herkulliselta. Ihanaa viikonloppua teille!

Teija kirjoitti...

Mmm, nyt alko tehä mieli kaffetta ja piirakkaa :) Mustikka ja valkosuklaa, nams. Ainakin se Kalev- merkkinen mustikkainen valkosuklaalevy on ihan herkkua!

Mukavia ja rauhallisia viikonlopun päiviä!

Sussi kirjoitti...

Herkullisen näköistä piirakkaa!

Niin niin vapaat viikonloput tahtovat aina täyttyä nopeasti kaikesta ohjelmasta...

satujacobsen kirjoitti...

hei vaan.olen blogisi uusi lukija Norjasta.Asun täällä maaseudulla mieheni ja 5 lapseni kanssa.Olen kovin ihastunut kirjoitelmiisi ja kuviisi.Käsillä tekeminen,puutarhan hoito ja kotiaskareet lasten kanssa on minunkin ilojani.Kiitos että piristät minun arkeani..

kisu kirjoitti...

Ihanalta kuulostaa ja näyttää! Pitäisi kai munkin leipasta, se kuulostaa niin ihanalta...paljon kivemmalta kuin leipominen. Jos vaikka huomenna kun on vaapapäivä...

Mukavaa alkavaa helmikuuta!
-kisu-

-T kirjoitti...

Virva: Kiitos sanoistasi! Toki mieltä lämmittäviä sanoja!!! :)

Sanna: Kokeilepa ihmeessä, melkein yhden kokonaisen valkosuklaalevyn sai tuohon yhteen piirakkaan uppoamaan.

Teija: Kalev-merkin tiedän mutten ole sitä liiemmin syönyt. Kuulostaa hyvälle :)

Sussi: Onneksi on näitä vapaita päiviä arjen lomassa.. Nyt taasen uusi viikko alullaan, voimia sinulle uuteen viikkoosi!

Satujacobsen: Tervetuloa :) Kiitos sinulle sanoistasi ja mukavaa alkavaa uutta viikkoa sinne!!!

Kisu: Leipasu on kyllä mukavampaa kuin leipominen. Sitä sanaa on kivempi käyttääkin! Tulipa eilen meikäläisen vielä leipastua pullaa ja tänään vähän suklaamuffinsseja. Oikein herkkuviikonloppu ;) Kävi nimittäin vieraita meillä ja kaffepöytään oli hyvä syy leipasta pullat :) Englannin kielen taitoakin tuli muuten vieraiden kanssa treenattua, voi kunpa sitä kieltä osaisi oikein kunnolla!!!
Leppoisaa vapaapäivää sinulle :)