sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Kevät kukkiaNarsissit ovat kyllä ehdottomasti keväisiä!! Ekat tämän kevään narsissit tuli jo hankittua nyt viikonloppuna. Valitsin nupulla olevia sillä ajatuksella jospa ne säästyisivät samalla pääsiäisen aikaan asti. Nähtäväksi jää...
Samalla reissulla bauhaussista meille kotiin muutti oliivipuu. Yksi lapsista kysyi heti että ei kai se tarkoita että sitten meille tulee siitä joskus omia oliiveja?!? Lapset eivät vielä meillä ole päässeet oliivien makuun, vaikka joskus olen sitkeästikin heille niitä tarjonnut.. Tuo oliivipuuni muuttanee kevään aikana sille sopivaan ruukkuun, kunhan sellainen jossain vaiheessa joskus sille valmistuu ;)
Tänään ilta-auringossa näitä kuvia napsin ja iloitsin yhä valoisammista ja pitenevistä iloista!

Valoisampaa viikkoa ite kullekin :)

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan keväisiä kuvia sinulla! Vai oliivipuu? Jos ei kotona ole oliiveille menekkiä niin voidaan tulla E:n kanssa käymään, ovat neidin suurinta herkkua...

Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle ja perheellesi!

J

Sussi kirjoitti...

Keväistä ja kaunista! Tuo valo näyttää ihanalta kuvissa.

minnamarika kirjoitti...

Ihana aurinkoinen postaus! Kevään odotus on nyt "parhaimmillaan"!!!

Mukavaa viikkoa sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Nuo astiasi ovat niin kauniita!
Mikä ilo että sulla on tuommoinen oma harrastus, mistä mitä ilmeisemmin todella nautit-ja jälki on niin kaunista!

Mimmuli kirjoitti...

Tikkuvene on kerrassaan ihastuttava! Ihania kuvia muutenkin=)

Taru kirjoitti...

Wautsi, oliivipuu! Italialainen henkäys saapui teidän keittiöön.
Kaunis kasvi ja kivan muotoinen.
Narsissit kuuluvat kevääseen, kunhan nyt päästäisiin näistä -17 asteen yöpakkasista vielä joskus eroon :P

PikkuBertta kirjoitti...

nyt on niin monessa blogissa ollut kevät kukkien kuvia,että huomenna on kyllä käytävä itsellekin ostamassa.Jospa se kevät tulis joutuisammin:)

Saara kirjoitti...

Ihania narsisseja!! :) Tuossa alempana oli postaus kirpparilöydöistä!! Ihania löytöjä oot kyllä tehnyt!! :))

kisu kirjoitti...

Ihania ovat narsissit, mutta astia/ruukku on kyllä ihan mielettömän ihana. Oletan, että itse olet sen tehnyt. Oliviipuu olisi kyllä kiva hankkia.
Mukavaa alkanutta viikkoa!
-kisu-

-T kirjoitti...

Kevät ja kukkaset sekä kesä ja kukkaset.. Kuinkas päin sitä sanotaankaan, no joka tapauksessa vihreät varret ja uudet puhkeavat kukkanuppuset ovat niin tervetulleita!! Oliviipuuta olen monesti miettinyt ja nyt kun siihen kaupassa törmäsin, niin mukaanhan se lähti ja tuollaiseksi isoksi kasviksi aika edullinenkin (11,95eur)
Juu, ruukku jossa narsissit ovat, on omaa tekelettäni. Ja sivupalkissani jossa kohta: "keramiikkaa" löytyy niitä lisää :)

Maaka kirjoitti...

Just totesin olivienon blogissa että mäkin haluan helmihyasintin ja täällä tuli vahvistusasialle sipulikukkanen täytyy saada :D

pioni kirjoitti...

Ihanan aurinkoisia kuvia.
Mullakin suunnitelmissa hankkia oliivipuu, jos satun joskus sellaseen törmäämään:)
Narsissit ovat kyllä kevään tuojia.a

LENNU kirjoitti...

Narsissit ja helmihyasintit ovat kevään airueet. Kauniit potit.

vilukissi kirjoitti...

Täällä ei myydä (liian pieni paikkakunta) tulppaaneja sipuleina, siis tommosina, mitä sä olit ostanut. Ostin narsisseja ja nehän jo kukkivatkin, eli ... se oli siinä. Vai on sulla oliivipuukin. (Minäkään en pidä oliiveista) Pitäisikin kuvata, miten anopinkielen ja anopinhampaan sekamuoto voi hyvin tekemässäsi isossa ruukussa!

Marge kirjoitti...

Kaunista ja keväistä!
Vaatiiko oliivipuu paljon eli kuinka helppohoitoinen se on?
Eikö olekin ihanaa, kun valon määrä on lisääntynyt:)
Hali, Marge

kati kirjoitti...

Oliivipuuta minäkin himoitsen. Kukkakuvia on aina ihana katsella, tulee niin hyvälle mielelle.

Maarit kirjoitti...

Ihanan muotoinen tuo oliivipuu, minullakin on tuollainen, mutta ei noin hauskasti leikelty. Sain kuin sainkin pidettyä sen talven yli, näin ainakin uskon ;). Ihania ja kauniita kuvia, tuli niin lämmin olo! Hyvää viikonloppua!

Laura kirjoitti...

Kevät kukkineen on kyllä ihana. :) Ja oliivipuukin myös! Meillä kyllä pikkumies (kuiden ohella) rakastaa oliiveja, oikein ollaan ihmetelty asiaa, joten satoa tekevä oliivipuu olis meille oikein tervetullut. ;) Ja tekemätönkin, on se niin kaunis.

-T kirjoitti...

Tervehdys teille!

Oliivipuun hoidosta ei ole meikätytöllä juurikaan ihmempää tietoa. Kuulema sen voisi kesällä vielä kuistille/parvekkeelle ja ajattelinkin myös niin tehdä. Myyjä sanoi tuota ostaessa että sen voi kastelujen välillä antaa ihan hyvin kuivahtaa sillä etelän maissakin ovat tottuneet sietämään kuivuutta. Toivon voivani pitää sitä näillä konsteilla elossa :)