sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Hyvää pääsiäisen aikaa!Hyvää pääsiäisen aikaa ite kullekin niin pitkäperjantain kuin ylösnousemusjuhlan sovitussanoman myötä!!
~

Tämä tietsikan äärellä oleskelu on meikäläiseltä jäänyt taas aivan taka-alalle! Päivät ja viikot jotenkin vaan vaihtuvat arjen pyörityksen keskellä meilkeinpä huomaamatta. Myös ruukkutehtailua harrastin ahkerasti maaliskuun puolella niin että nyt hengähdystauko on ollut kaikesta ylimääräisestä paikallaan!

Kevät on tullut ja sen uutta puskevaa voimaa taas ihmettellen aistii! Huomasin viikolla nuuskivani ilmaa ja toteavan; kevät on!
Keväällä on omanlaisensa tuoksu, oletko huomannut? Odotan ojanpientareille ensimmäisiä keltaisia leskenlehtiä ja ekoja fillarointihetkiä! Silloin on kevät jo kunnolla tullut!!!

Kuvista vielä sen verran että tuo pikkuruinen villainen"late" tuossa yhdessä kuvassa on pääsiäismarkkinoilta Hämeenlinnasta palmusunnuntain aikoihin hankittu. Olin siellä itsekin ruukkujeni kera ja vieruskaverillani oli tuollaisia suloisia villaisia ison lammaslauman verran. Meille siitä lammasfarmista muutti yksi pikkuruinen yksilö. Nyt se on kyllä jo päässyt pääsiäiseksi ruoholaitumelle tipujen joukkoon :)

9 kommenttia:

Eena kirjoitti...

Kauniin keväisiä kuvia! Helmililjat ovat niin ihania, kuten myös tuo ensimmäisen kuvan ruukku.

Mukavia pyhien jatkoja.

Pajupirttin Kaisa kirjoitti...

Ruukkusi ja muut keramiikkatyöt on tosi kivannäköisiä. Asuisitpa pikkasen lähempänä olisi hauska päästä kurssille.
Torstaina ostin ihka ekan helmililjani. Voi kuin sitä vaalinkaan.
Iloista pääsiäissunnuntaita sinulle.
Kaisa

tinttarus kirjoitti...

Ihania kuvia!!Helmililjat ovat niin kevääntuovia:)
Riemullista pääsiäissunnuntaita!!

MaMMeli kirjoitti...

Suloinen lammas:)Mukavaa pääsiäisen aikaa toivottelee yksi lammas höperö:)

Marge kirjoitti...

Kauniita, raikkaita kuvia!
Kyllä, KEVÄT ON TÄÄLLÄ!!! JEE!!! Minäkin tunnen sen tuoksun, ja olen jo fillaroinutkin;) Minulle kurjet ovat tärkeitä kevään airueita ja niitä näin torstaina, voi sitä aamun hetkeä, oli todella juhlallinen olo!!! En muista koska olisin viimeksi näin kevättä kaivannut!
Keväisiä päiviä sinulle ystäväin ja iloista toista pääsiäispäivää!!

vilukissi kirjoitti...

Mukavaa pääsiäisen loppuaikaa ja tulevaa leskenlehtiaikaa! Olet oikeassa, keväällä on tuoksunsa. En yhtään ihmettele, että tietsikka-aikaa on vaikea löytää arki vie mehuja ihmisestä ja sullakin monta rautaa tulessa.

sariw kirjoitti...

Kauniit nuo ruukut ! Ja aivan ihanat kuvat : )
Hyvää pääsiäisen aikaa sinullekin !

sanna kirjoitti...

Aina vaan ihastelen ruukkujasi! Ovat niin kauniita. :) Yksi aamu kun tulin makuuhuoneesta tupaan, ajattelin: Nyt tuoksuu ihan selvästi kevät! Olen huomannut keväällä olevan oma tuoksu. :) Ihanan piristävää ja helpottavaa. Hyvää alkavaa viikkoa!

-T kirjoitti...

Kiitos toivotuksistanne ja viesteistänne! Ja toivottelen uuteen viikkoon iloa ja valoa enenemissä määrin :)