sunnuntai 25. huhtikuuta 2010Eilen kävimme Lapsimessuilla. Pienoismalliosasto oli enemmän meidän muksujen mieleen, lähinnä niistä radio-ohjattavat laitteet kuten autot ja laivat.. Ainut mitä ostin (vaaleansinisen hattaran ja lennokkikirjan lisäksi) oli nämä värikkäät muffinsivuoat tältä kivalta osastolta.
Siitä kiva juttu nämä messut että ekaluokkalaisemme sai oivan inspiraation ja rakentelee nyt omanlaistaan lennokkia huoneessaan...mistäs muusta kuin taas hammastikuista ja paperista!

Niin, ja....


...vihdoinkin sain myös tänä viikonloppuna virkkauspeiton nukensänkyyn valmiiksi. Eihän siinä mennyt kuin vähän yli kolme kuukautta ja nämä (vaivaiset) 20 kpl virkkausneliöitä! Että näin huima tahti meikäläisellä!!! Ja lisäksi kun katson nyt peittoa niin vähän lyhyehköksihän se jäi...mutta onneksi pikkuisemme näyttää käyttävän sitä myös nuken rattaissa jonne näyttää olevan sopivampi. Ja kyllähän leikeissä tuntuu menevän peitto kuin peitto, olkoon minkä kokoinen vaan :)
Suunnittelin jo heti uutta virkkausjuttua, vaikka laukkua :) Saa nähdä saanko aikaiseksi... Jospa sellaisen pienen version pikkuiselle edes.

Ens viikolla onkin jo vappu, kerrankin kunnolla ajoissa meillä on simaa tulossa :)
Oikein hyvää keväistä uutta vihreyttä ja viikkoa!!

6 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Mulla on vähän sama tahti oman neliöpeittoni kanssa :) No, tosin se on vaan mökkikäsityö ja saa valmistua vaikka 10 vuodenkin päästä vasta, hih!

Suloisia kuvia lastenhuoneesta ja muffinivuoat on söpöjä myös.

Maaka kirjoitti...

Suloinen neliöpeitto! 'Niinhän se on ettei kukaan kysy kuinka kauan vaan kuka teki. :D

Herkullisia muffinsivuokia sinäkin löysit, saman kaupan antimia mullakin on tuolla hyllyssää odottamassa, koska ehtii ja malttaa niistä leipoa :D

pioni kirjoitti...

Mulla sitruunat ostettu, mutta pitäis vähän jatkaa hommaa että sitä simaa valmistuisi;)
Virkkasin viime kesänä vastaavista paloista laukun, sellaisen pienen, molemmille puolille 9 palasta, tykkään.

-T kirjoitti...

Teija: Eli motto vois olla hitaasti mutta varmasti!!! Ihanan kuuloinen sana tuo "mökkikäsityö", se kuulostaa rennolta sanalta :)

Maaka: Niin, totta että tekijä aina kiinnostaa eikä siihen kulunut aika. Mutta kun meikäläinen on välillä käsitöissä kärsimätön tyttönen... ;) Niin ja eikös ole ihania vuokia. Sanos muuta et malttaakohan niihin leipoa?! Olivat messuilla tarjouksessa niin olihan niitä hamstrattava tuleviin synttäreihin...:)

Pioni: Vielä varmaan ehdit laittaa vappusimat tulemaan.. Sehän on hyvää kevään juomaa myös vapun jälkeenkin :)
Kiva kuulla tuo laukkuvirkkausvinkki! Ihan tässä saatan innostua vastaavanlaisesta, kiitos vinkistä :)

vilukissi kirjoitti...

Olipas niin ihanan keväisen näköistä! Mulla ei ole kuin 2 palaa Pyryn pinnasänkyyn...josko sitten vaikka nuorisosänkyyn...ja sitä rataa... Vai että simaakin jo tulossa... ahkeria siellä ollaan! Mukavaa vapun odotusta!

-T kirjoitti...

Vilukissi: Kiitos ja samoin sinne mukavaa vapun aikaa :) Pari virkkauspalaa on jo sentään hyvä alku!!