maanantai 10. toukokuuta 2010


Innostuin tehtailemaan pienen lapsen pallopaitoja :) Yksi kaava ja kolme erilaista paitaa. Kaava on suurikäsityölehdestä (nro 6-7/2008 "helppokaava"). Vain yksinkertaistin kaavaa (alkuperäisessä paidassa resori) ja leikkasin paidat eri kankaista kunkin eripituiseksi. Yhden lyhyemmän ja kaksi pidempää tunikamallista. Näissä paidoissa hauska kangas itsessään näyttelee pääosaa.
Viime viikolla kun kangaskauppaan toistamiseen poikkesin hakemaan lisää näitä pallokankaita, kerroin myyjälle etten yleensä kovin paljoa edes ompele, että nyt on varmaan joku ompeluskärpänen puraissut meikäläistä... Niin ystävällinen kangaskaupan myyjä käski tartuttamaan sitä kärpästä muihinkin ;)


Ompelusterkuin ja lämpimiä päiviä toivotellen, -T

ps.Kangasjämistä suunnittelin että voisi ommella vaikka pikku nukelle vaatteita. Vaikka samaan tyyliin pikku tunikat :)
9 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Oikein kivat pallopaidat teit! :)

Saa nähdä tarttuiko ompelusinto. ;) Tavallaan joo, olis kyllä kiva ommella jotain pitkästä aikaa, mutta meillä on pennut kodinhoitohuoneessa, jossa myös ompelunurkkaukseni sijaitsee, joten varmaan jää vielä ompelukset tauolle edelleen... ;)

Pajupirttin Kaisa kirjoitti...

Ompahan raikkaat! Näillä kelpaa kesää odotella.

sanna kirjoitti...

Ihanan pirteitä paitoja! Mukava lukea että ompelukärpänen on puraissut... Lapset saavat sitten iloita kättesi töistä. Iloisia ompeluhetkiä toivotellen Sanna

Saara kirjoitti...

Suloisia ovat, ja ihanan pirteitä värejä. :)

pioni kirjoitti...

Ihanat pallopaidat:)

Maaka kirjoitti...

Pirteitä pallopaitoja ja kaunis tilkkutäkkikin tuolla edellä! Mulla olis kans kankaita ja suunnitelmia vaikka kuinka tehtävänäö, mutta into ei nyt vaan tartu :( Kevätväsymystkö ilmassa?

Tosi kauniita tekemäsi mukit <3

Terhi kirjoitti...

Palloja palloja! Ihania kerrassaan!

vilukissi kirjoitti...

Osaat tehdä vaikka mitä! Noin saat koko kesäksi muksuillesi ja itsellesikin aina uuden paidan!

-T kirjoitti...

Heissulivei yhteisesti!
Pallokankaat jotenkin säväyttää meikäläisen silmässä, ja varsinkin lasten vaatteissa! Olivat iisejä tehdä ja kuulema kotimaista tuo kangas.
Heleää helatorstaita!!