keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Ulkoilutin tänään hentoisia taimiani ja joitain kukkasiani sillä ilmassa oli tänään niin kesäfiilistä! Olen hyödyntänyt kananmunakennoja taimikasvatuksessa. Siitä sitten irrotan ne repimällä kun on istutuksen aika. Samettikukan taimeni ovat siinä tosin vielä aika pienellä alulla. Aitoelämänlanka köynnökseni sai pienet tuennat rautalangasta ja idea on kopsattu suoraan täältä ihanasta kukkaisblogista, joka on täynnä kaunista katseltavaa ja ideoita. Hiukan vain erilaisemmin taivuttelin tuota rautalankaa.

Koivut jo hentoisesti vihertää!! Lehtien kasvua tulee erikoisesti seurattua ja ihmeteltyä näinä päivinä. Ja nurmikon leikkuuta suunnitella sitten jo seuraavaksi... 
Heleää helatorstaita!!!

11 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Ihanan keväisiä tunnelmia näissä kuvissa! Kyllä se kesä tulee kohisten sinne Suomeen ja minä jo tässä kuulin, että tänään on ollut ihan shortsikeli!

LENNU kirjoitti...

Ihanaa helatorstaita myös sinulle ja viikonloppua! Ihanaa - on luvattu niin lämmintä jo.

Laura kirjoitti...

Mullakin oli eilen tomaatit ulkona päivän ja kun illalla luin tämän postauksesi tuli kiire, nimittöin muistin että siellä ne tomaatit edelleen on! Eli kiitos sinulle, pelastit tomaattini! :D

Minullakin tomaatit ja kesäkurpitsat pääsivät elämän alkuun munakennoissa, oli ekologisuuden lisäksi aika kauniita, niinkuin sinunkin kuvissasi! :)

Mukavaa helatorstaita!

Anonyymi kirjoitti...

Suloista kevättä!
Ja ihania pallopaitoja alla,ah!
Oikein ihanaa helatorstaita sinulle!

Sussi kirjoitti...

Ihanan keväistä:)

Hyvää helatorstaita!

sariw kirjoitti...

Nuo pikkutaimet ovat aina niin suloisen ihania : ) Minä siirsin pikkutaimet parvekkeelle viime viikolla ja näyttävät kivasti terhakoituneen...
Mukavaa helatorstaita !

pioni kirjoitti...

Kiva idea käyttää kananmunakennoa kylvöpuuhissa, ekologistakin.

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Niin kauniit ja kesäiset kuvat! Tosiaan koivut jo vihertää ja tänään huomasin sireenin lehtien puhjenneen.
Sekä taloyhtiömme silmäterä hevoskastanja on pienessä lehdessä :)
Voi varmaan jo todeta kesän alkaneeksi oltiin J kanssa espan nurmikolla syömässä kesän ekoja pehmiksiä.

Mukavaa viikonloppua sinne !

-T kirjoitti...

Heipparallaa yhteisesti teille jokaiselle!!

Kevät keikkuen tulevi...Kesähän se suorastaan tuli kuin yllättäin, ja ihana yllätys tämä lämmin vieras onkin!!! Yhtäkkiä on jo puissa lehdet, ja niihin loppuihin joissa ei vielä ole, niin ens viikolla varmasti jo on :)

Ihana naisten porukka oli mulla tänä iltana vieraisilla ja kasvohoitoja itsellemme teimme. Kokeilimme kasvonaanaamiot ja saimme vinkkejä meikkaukseen ja värien käyttöön. Meikäläiselle kuulema sopisi rusehtavat luomivärit ja lila väri voisi olla passeli myös meikätytön luomille :)...Saas nähdä,tuleeko hankittua, rohkeaa sanoisin minä!!! Tehokkaina naisina hoidimme myös jalat ja kyllä pehmoisiksi tulikin nuo kantapäät :) ..Nyt kun on alkanutkin tämä sandaali-aika!

Kaunista ja lämmintä viikonloppua!!!

Mari kirjoitti...

Ihania taimeja! Minäkin nostelin taimet ulkoilemaan kun on näinkin mahtavat kelit :)

-T kirjoitti...

Mari: Kiitos :) Kelit ovat tosissaan ihmeen mahtavat!!! Tänään kun nostin taimet jälleen ulos, niin melkein liiaksi saivat paahdetta, niin porottavaa tuo aurinko on!
Mukavaa viikonlopun jatkoa!