lauantai 15. toukokuuta 2010

Tämän kokoisia koivun lehtiä kasvaa pihakoivussamme! Kohtahan sitä päästään kuulkaas saunavastaa tekemään :)
 Tuollaisen kuvassa näkyvän rautalangasta väännetyn kehikon löysin  näiltä näppäriltä rautalanganvääntäjiltä, joilla oli ständi yhden päivän jutussa Hyvinkäällä. Oikeasti tuo kehikko on ilmeisesti kauhalle tarkoitettu pidike, sellainen "kauhanleputin", mutta kokeilin siihen saippuakuppiani joka käy siihen passelisti myös. Ja ihan vaan matala lautanenkin pieneksi kukkamaljaksi tai kynttilänaluseksi siihen sopii.

Pakko oli nappasta kuvaa kesätamineesta jonka tänään ostosmatkallani löysin. Puuvillapaita vanhan roosan sävyssä, yksi lempiväreistäni. Nyt vaan lisää näitä lempeitä lämpimiä kesäpäiviä voisi tulla!!!

Lauantaiehtoo terkuin, -T

 

4 kommenttia:

sanna kirjoitti...

Hyvä keksintö käyttää kauhatelinettä eri tarkoitukseenkin. Ihanaa kun koivut ovat alkaneet vihertämään. On jo aivan kesä!

Anonyymi kirjoitti...

Suloinen tuo "teline" ja koko saippuakuppi-idea!

Sussi kirjoitti...

Ihanan värinen pusero! ja tuo kauhateline -keksintö on kiva idea.

aurinkoisia päiviä!

-T kirjoitti...

Sanna: Kesä on tullut, sen seura onkin odotettua ja tekee hyvää!!! Koivujen vehreys ihastuttaa :)

Virva: Niin, jospa olisikin niin iso ylellinen pesuhuone, jonne olisi tilaa laittaa tuollainen iso saippuateline-systeemi :) Ovat kyllä näppäriä tyttöjä väsäämään rautalankajutskia nuo naiset!

Sussi: Pusero on itsestäni kivan värinen ja löytö alle kympillä!! Tykkäsin ja nappasin sen heti matkaani :) Aurinkoa sinne myös!