lauantai 31. heinäkuuta 2010
Eilen oli minulla mukava ilta :) Jäin työpäiväni päätteksi Helsinkiin ja tapasin ystävän.. Kävelimme paljon, juttelimme, kiertelimme katuja ja puutarhoja ja istahdimme linnunlaulun kauniiseen pihapiiriin jätskille... Ihanaa oli kiireetömyys ja kuulumisien vaihto!! Opin uusia kauniita paikkoja Helsingistä ja päällimmäisenä onkin ajatus että kylläpäs kaikkea kaunista löysimmekin! Ihan silmät avautuivat :) Niin usein tulee lähdettyä Helsinkiin lähinnä kauppoihin pelkästään kiertelemään, mutta suosittelen kiireetöntä aikataulua ja uusiin paikkoihin tutustumista!
Nuo ylimmät olen nappassut talvipuutarhassa  kierrellessämme. Ruusujen runsaus oli ihmeellistä. Pakkohan niitä oli hiukkasen tuoksutellakin :)


Olen saanut viettää harvinaista yksinoloa nyt viikolla ja vielä tänään. Muu perhe lähti viikolla pienelle matkalle kun heillä on vielä lomaa ja minä jäin töiden takia kotiin. Olen kuunnellut mielimusaani, tehnyt keramiikkaa ja siivonnut!! Tunnustan että rauhassa siivoamisesta oikeastaan nautin!! Siivouksen päätteeksi ja sen kunniaksi heitin sohvalle helmalakanan ja keräsin kukkia maljakkoon :) Etualalla vanha tekemäni keramiikkavati, johon olen joskus painanut hiirenvirnan varsia. Tauluihin olen painanut vaahteran oksia.  Kynttilänpidike syntyi joulun alla ja nyt taas syksyn lähestyessä alkaa taas kynttiläkausi käynnistyä enenemissä. Huomenna ollaankin jo elokuulla!!!


Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua teille toivottelen!!! :)

13 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Tuli niin seesteinen olo postauksestasi siitä välittyikin rauha ja kiireettömyys, mistä kerroit.Kauniita nuo savityösi <3

sariw kirjoitti...

Ihana tuo keramiikkavatisi ! Tosi kauniit kuvat...
Mukavaa viikonlopun jatkoa sinullekin !

Kirsikka kirjoitti...

Ihana tunnelma viimeisissä kuvissa ja niinb kaunista keramiikkaa.

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Upeita kuvia! Miten kauniita nuo sinun työsi ovat. Olet taitava en lakkaa muistuttamasta sinua siitä ;)
Ihana että olet saanut vähän omaa aikaa ja ladata akkujasi. Nautinnollista viikonlopun jatkoa <3

-T kirjoitti...

Mammeli: Kiireettömyys olikin perjantai-iltana paikallaan viime päivien hektiseen eloon, siksi sitä täytyi "hehkuttaa" :) Kiitos sanoistasi!

Sariw: Kiitos! Mukavaa viikonlopunjatkoa myös sinulle ja alkaavaa elokuuta!

Kirsikka: Kiitos!! :) Kaunista elokuuta sinulle!

Marie: Kiitos sinulle :) Oma aika on toisinaan kyllä paikallaan ja tekee kyllä ihmeitä.. Ystävän seura oli eilen NIIIN paikallaan minulle!! Olen iloinnutkin eilisestä samalla kun olen siivoillut ja dreijaa tänään pyörittänyt :) Elokuuhunne lämpimiä päiviä!

Jossu kirjoitti...

Tervehdys pitkästä aikaa. Viivyinkin tovin ja luin aiempia postauksiakin.

Kaikkea mukavaa puuhaa teillä onkin ollut ja mahtavia suunnitelmia mökin rakentamiseen!

Ihanaa kun olet saanuat aikaa myös itsellesi ja rauhaa tehdä sitä mitä haluaa omaan tahtiin. Itsekin ihan tykkään siivoamisesta ja kotitöistä kunhan vaan on aikaa, kiireessä ei ole kiva hosua :)

Postausta on tulossa lähipäivinä...vieläkin on vähän pää pyörällä reissusta!

vilukissi kirjoitti...

Mukavaa elokuuta! Kynttilänvalokin alakaa pikkuhiljaa näkyä joltakin. Ihana keramiikkakulho!! Jalallisessa tekemässäsi kulhossa (vaikka ei kukkaruukku olekaan)mulla on 2 kodinonnea ja viihtyvät, on komean näköinen! Jos olet täällä meiilä päin sukuloimassa 7.8.8, niin tulehan 1700-luvun markkinoillemme tutustumaan!

Marina kirjoitti...

Oma aika tuntuu mukavalta, ja itsekin sain viikolla aivan rauhassa siivota ja myös kerron että nautin siitä enemmän kuin pitkään aikaan!

Ihana vati ja kauniita kauniita kuvia!!! :)

Sussi kirjoitti...

Upeita kuvia! Käyn Helsingissä niin usein, että välillä tahtoo unohtua, että sieltäkin löytyy kauniita paikkoja.

-T kirjoitti...

Jossu: Onpas kiva kuulla piiitkästä aikaa sinusta ja kiva jos uutta päivitystä on tulossa. Olenkin käynyt välillä kurkkimassa...Josko olis jotain.. Elokuuhunne lämpöä!!

Vilukissi: Olen huomannut blogissasi ne 1700-luvun markkinat ja todella ne kiehtoisi!!! ...Mutta on varattuna just tuolle päivälle muita suunnitelmia :(
Kiva, jos kodinonnet viihtyvät maljassa :)

Marina: Kiitos! Rauhassa siivoaminen käy välillä terapiasta ;)

Sussi: Niin, huomaan että täytyisikin tutustua helsinkiin useammin ja ajan kanssa...Kannattavaa!

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Kaunis vati, haaveilen itte jos oppisi tuota taitoa hiukan joskus.

-T kirjoitti...

Miia: Kannattaa kokeilla! Noita vateja ei ole vaikea tehdä...Nuokin olen tehnyt muottia apuna käyttäen. Saven pariin touhuamista suosittelen lämpimästi kaikille siitä vähääkään kiinnostuneille!! :)

Marge kirjoitti...

Ihanat, tunnelmalliset kuvat!!! Loistava idea tuo helmalakana myös sohvan päälle! Sitä voisin kokeilla joskus tuolla kesäpaikassa:) Kynttilänjalka ja vati ovat IIIIHANAT!!! Tykkään kovasti!!!