torstai 29. heinäkuuta 2010

Kansia tarjolla


Tällaisia Karhulan ja Riihimäen kansia lähti jokunen kuukausi sitten mukaani osto- ja myyntiliikkestä. Mutta kun kotiin pääsin, huomasin niiden olevankin tarkoitetut isompiin lasipurkkeihin mitä omani ovatkaan. Ajattelin kysäistä josko nämä mahtuisivat nyt teidän jonkun lasipurkkiin/olisiko jollain tarvetta isoille kansille? Mittasin että kannet ovat halkaisijaltaan n 13cm.
 
Tuossa "riihimäen" kannessa on toisella puolella kantta sisällä rusehtava pahvi. Karhulan kansi on ilman pahvia. 
Jos nyt jotakuta sattuu kiinnostamaan, niin ensimmäisille kiinnostuneelle voin postittaa 4eur kplhintaan (sis postikulut) haluamansa kannen. (Tai noutaen ilan postareita 2eur) Ilmoittakoon vaikka kumpainen kansi kiinnostaa, kansia minulla on siis ylimääräisenä nuo ylimmissä kuvissa olevat kaksi kantta, karhula ja riihimäki!


Muutamissa omissa lasipurkeissani on hiukkasen "kuluneempia" kansia, mutta käytössä ihan toimivia :) Nuo osto-ja myyntiliikkeestä löytämäni ovat parempikuntoisia.

Ja huh tätä lämpöä...Hellesäähän jaksamisia!!! 
Voikaahan hyvin!!!

9 kommenttia:

PikkuBertta kirjoitti...

Minäpä voisin ostaa sulta nuo molemmat kannet.Yhdestä purkista puuttuu ja toine on niin huono,et voin ostaa siihen paremman.

-T kirjoitti...

Selevä juttu!! Hyvä kun löytyi noille uusi omistaja :) Ja laitapa mulle s-postiin vielä sun osoitetiedot niin laitan kannet tulemaan :) Varmistan vielä että mittasithan sinun purkkien halkaisijan ettei nuo ole liian isoja kansia?

Teija kirjoitti...

Harmi että myöhästyin! Mies raahasi keväällä jostain just 2 purkkia, mutta ilman kansia. No, hyvä että pääsit eroon kuitenkin :)

vilukissi kirjoitti...

menen heti mittaamaan!

vilukissi kirjoitti...

tuota..luin kommentteja...onko kansia vielä?

vilukissi kirjoitti...

Jos on vielä, niin just 1 13sentin kansi olisi poissa....

niitä ei tosiaankaan tahdo löytyä!

-T kirjoitti...

Teija ja Vilukissi: Harmi, kannet tosiaan on varattu eikä enempää mulla ole...
Tiedän, nuo kannet ovat varmasti haluttuja, eikä niitä ole helppo löytää. Siksi minäkin heti ostin kun näin ne, mutta olikin mulle väärää kokoa. Nytpähän tiedän että jos taas silmiini osuu niitä, niin ostan kun kerran kysyntää on!! :)

Anonyymi kirjoitti...

meillä onneksi helle helpottanut. nopeasti löytyi kansille uusi omistaja :)

-T kirjoitti...

Mi: Helle helpottaa... Jospa yötkin kävisi viileimmiksi niin saisi nukuttua paremmin! Juu, Noilla kansilla on ilmeisesti hyvin kysyntää...
Lämmintä elokuuta!!!