lauantai 12. marraskuuta 2011

Luovaa


Hetki hetkeltä, päivä päivältä mennään kohti talvisempia aikoja. Pientä pakkasta ja lumipeitettä odotellaan alkavaksi vesitihkujen sijaan, ihmeen pitkälle tuntuu ensilumen alku tänä vuonna menevän. 
Arki-illat tuntuvat pimeytensä vuoksi olevan melko lyhyitä. Pimeällä lienee pienentävä vaikutus ja valolla päinvastoin suurentava vaikutus vaikka aikaa olisi saman verran!?! 

Vanhat öljyvärit kaivoin kaapin kätköistä esille kun edullisten maalauspohjien ohi en voinut kirjakaupassa kävellä. Itselleni ja lapselle tuli hankittua omat maalauspohjat. Muutamia töitä olen maalannut joskus valokuvia mallina käyttäen.. Kirkkaat värit vaan muuttuvat murretuiksi sävyiksi maalauspohjallani. Keskeneräinen on vielä oma työni, nappasinpa siitä kuvaa silti tänne;) Pikku hiljaa sitä työstän eteenpäin aina kun siihen liikenee aikaa.. Muutamia suhteita pitänee siinä vielä muuttaa ja varjostuksia tehdä.

Marraskuisen pojan synttäreitä on suunniteltu pikku hiljaa myös. Useana aamuna kuulen kuinka monta yötä enää.. Toiveena hällä olisi kinuskikakku ja keilahallille suuntaaminen kavereiden kera :)
 
Nyt teeveden keittoon, sillä kaupasta tuli ostettua pitkästä aikaa perinteinen pullapitko rusinoilla.


Marrasiltoihin lämpöä <3


-T

11 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Itsellänikin löytyy kaapinkätköistä maalausvälineet. Pitäisi joskussa kaivella ne esiin ja kokeilla mitä saisi aikaiseksi :)
Hurjan pimeää on kyllä. Kello kun tulee 15 tuntuu että ilta on jo liian pitkällä. Vesisateen säestyksellä sää on niin kamala pimeän kera ettei tohtisi edes ulos enää lähteä.

Mukavaa viikkoa sinulle!

Sussi kirjoitti...

Kivat synttäritoiveet pojalla:)

Viime vuonna näihin aikoihin satoi lunta, joka pysyikin sitten useamman kuukauden. Saa nähdä miten tänä vuonna.

Olen käynyt juoksulenkillä iltaisin, ja vaikka on ollut todella pimeää, on ollut ihanan rauhallista ja hiljaista.

Mukavaa viikkoa!

-T kirjoitti...

Mari: Pimeimpiä vuodenaikoja... Silloin voisi olla kiva tehdä jotain luovaa ja kaivaa kaapin kätköistä ne värit ;) Minun värit ovat todella vanhat, mutta toimivat :)

Sussi: Yritämme toteuttaa pojan toiveet. Hohtokeilaukseen aika varauksessa. Ihana juttu tuo sinun rauhaisat iltalenkit :) Houkuttaisi ihan itseänikin jo ajatus.

pioni kirjoitti...

Pimeällä pienentävä vaikutus ja valolla suurentava, juuri niin se taitaa olla, hih:)
Mutta nyt on aikaa vaikka laulaa tyttären kanssa singstaria;)

-T kirjoitti...

Pioni: Jep, nyt vaan kaikki kotiviihde kehiin iltojen iloksi ja yhdessäoloksi ;) Meillä oli tänään yhteinen hetki tv:n talent-shown äärellä lasten kanssa..
Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Sinulla on kiva taulu työn alla. Minullakin odottaa fidalta löytämäni taulupohjat maalaajansa, toivottavasti acryllivärini ovat vielä tuoreet ;)
Sinulla on varmaan myös alkanut joulukiireet. Meillä on aika tiivis kaksiviikkoinen takana ja kohta alkaa jokavuotinen työrupeama. Olisi kiva nähdä vaikka vain pikaisesti :)
Voikaa hyvin <3

-T kirjoitti...

Marie: Voi tämä ikävä kiirus on saanut nyt liian paljon otetta, niinkuin puhelimessa oli puhetta... Odotan joulunalusajan myyjäisrupeaman jälkeistä aikaa, jolloin nautin jouluisten juttujen touhuamisesta. Ihana olisi nähdä, varmasti sitten naisten joulumessujen aikaan?! Mukavaa tulevaa viikonloppua!! Eikös teillä ollut yhteinen vuosipäivä ja meillä E:llä samana päivänä synttärit:) Onnea hurjasti<3

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Oikein muistit, perjantaina vierähtää uusi lukema yhteiseen mittariin :)
Toivon että messujen aikana liikenisi edes se pieni hetki näkemiselle. Aikataulu on tosi tiivis mutta katsotaan tuoko ip-päivän osuminen tiistaille lisäaikaa :)
Ihanaa synttäriä sinne ja E:lle paljon onniteluita täältä <3

vilukissi kirjoitti...

Multa on piirtäminen jäänyt kokonaan...värejäkin löytyisi, kivoja puristeltulta tuubeja, saattavat kyllä olla kuivuneitakin...Mulle tuli nyt sellainen vaihe oikein totaalisesti kuin kiirus, kun pitäisi olla vain syksy. Teen joulupuotiani valmiiksi avattavaksi suurelle yleisölle.

-T kirjoitti...

Marie: Tosiaan eiköhän me nähdä :) Soittelen tai viestittelen vielä keskellä viikkoa :)

Vilukissi: Joulupuotisi kuulostaa mielenkiintoiselle, ihastelen aina käsityöläisten puoteja. Niille sydämeni sykkii :) Toivon sinulle miellyttävää joulunalusaikaa!!!

aino kirjoitti...

Hei! Uusi vierailija täällä blogissasi, jonne löysin Sinisen linnan kirjaston kautta. Ihania kuvia ja kaikkinaista kauneutta löysin ainakin näin ensi kurkistuksella.