sunnuntai 18. joulukuuta 2011

4.
 
 

Adventti. Tätä päivää kohtaan oli hienoista odotusta ilmassa. Pieniä, lähemmäs joulun tuntua tuovia asioita. Muutamia askareita on viety eteenpäin ja ajatuksiin saatu joulun tuntu. Uusimmasta hankkimastani joulucd:stä olen pitänyt, sen tahdissa askeltaa kohti joulua mieluusti. Lempparikappaleekseni taitaa muovautua tänä vuonna "Heaven in my arms". Sen suomenkielinen käännös on mielestäni myös hyvin onnistunut, sävel myös mahtava.

Lähistömme navettapuodista saa kauniisti pakattuja lähituotannon jauhoja. Pussit on sidottu kauniisti ja niiden kyljet on varustettu yksinkertaisilla resepteillä. Jauhokiloja monia olen kotiin kantanut ja aikomus niitä antaa joulupaketin sijaan tai lisäksi. Takuuvarmasti tarpeellista :)
Lapset ovat meillä koristaneet piparitaloa. Nuorimmainen on kova emäntä touhuamaan lisää koristeita myös kotiimme. Itse olisin ehkä minimalistisemmalla linjalla... Toisaalta on ilo katsella kun pikkuinen touhuaa ja laittaa joulua, hänelle tärkeää :) Lumisadetta on nyt runsaasti ripoteltu tomusokeripurkista piparitalolle ja sen pihamaalle. Toivottavasti oikeaa lunta saadaan myös oikean talon pihamaalle:)
 
 

 Oikein lämminhenkistä joulunaikaa toivottelen sinulle <3
-T

14 kommenttia:

Jolanda kirjoitti...

ihana piparitalo!

pioni kirjoitti...

Aivan ihana kappale, Carolan levyn minäkin tahtoisin. Täytynee vielä käydä kaupan levyosastolla ennen joulua:)

-T kirjoitti...

Jolanda: :) Sen yksi seinistä on aivan sokerikuorrutteen vallassa!!!

Pioni: Carolan levyyn tykästyin kovasti! Suosittelen :) Ihmeen ihana tuo mainitsemani kappale <3 Mieheni oli ostanut minulle tuon levyn ja itse ostin sen myös.. Joku tuttu saanee lahjaksi sitten sen toisen levyn.

Rouva M kirjoitti...

Ihana tunnelma blogissasi. Kurkkaan aina silloin tällöin, mutta harvoin tulee jätettyä terveisiä. Carolan yksi vanhempi joululevy on mun suosikki, täytyy tutustua uudempaankin. ps. jauhopussit ihanat, tuollainen lahja ois ihana saada.

-T kirjoitti...

RouvaM: Mukava kun jätit jäljen käynnistäsi :) Carolalla on kyllä monta hyvää levyä, hänellä on myös hyvä ääni ja taitava äänenkäyttö.
Ihanaa joulun aikaa <3

Lovviisa kirjoitti...

Soma piparimökki...Jäi kyllä minulta tänä vuonna tekemättä,mutta kuusen tein. Taivas sylissäni minunkin suosikki. Varsinkin Arja Korisevan uuvelta levyltä kuultuna :)

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Ihania joulupuuhailuita, olisi kiva olla kärpäsenä katossa ja seurata E.n puuhia <3 Piparkakkutalosta tuli kaunis, eihän sitä raaski syödä!
Carolan uudempi sekä vanhempi levy ovat minun joululempparit. Ollaan suuntauduttu joulun tunnelmiin Carolan ekan joululevyn saattelemana yli kymmenen vuoden verran, joten luulempa että ilman sitä meillä olisi vaisumpi joulu :). Levy on tallennettu kallioluolassa jossa oletetaan Jeesuksen syntyneen. Muutaman kerran olen nähnyt koosteen kuinka levy on syntynyt, tarina on mielenkiintoinen. Lahjakas nainen, joka on ottanut lahjansa käyttöön :)
Siunattua joulunalusviikkoa vihreän talon ihanalle perheelle <3

Sussi kirjoitti...

Herkän kaunis tunnelma!

Hyvää jouluviikkoa!

Tytti kirjoitti...

Ihanaa ja tunnelmallista joulunaikaa <3

Irmastiina kirjoitti...

Kiitos, samoin sinulle!

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Oi kun vielä joskus saisin tehtyä piparimökin. Niin sieviä ne ovat.
Iloista Joulua Sinulle BlogiYstäväin♥
Kaisa

-T kirjoitti...

Lovviisa: Piparikuusi on varmasti ihana :) Tuo laulu saa kyllä herkistymään ja katsomaan joulun sanomaa toisenlaisesta vinkkelistä. Hyvää joulua!

Marie: Kiitos:) Mielenkiintoinen juttu tuo Carolan levynteko. Olisipa jännä nähdä se myös :) Tuo on hieno homma että antaa lahjansa käyttöön. Niin sen kuuluu mennä! Jouluun enää muutama yö. Riisipuuro kiehuu pojille tänä aamuna aamupalaksi hellalla ja muutama ajatus/juttu olisi tehdä ennen aattoa! Oikein ihanaa joulua teille koko perheelle!!! Ja koitetaan toteuttaa se suunniteltu juttu jossain vaiheessa :)

Sussi: Kiitos:) Oikein hyvää joulua sinulle!!

Tytti: Kiitos:) Ihanaa joulunaikaa sinulle <3

Irmastiina: :) Hyvää joulua!!!

Kaisa: Ihanaa joulua sinulle, joulurauhaa <3

vilukissi kirjoitti...

On se Sinullekin annettu
tehtävä
jouluna ja joulun jälkeen:
iloksi Sinutkin
on tarkoitettu
iloa viemään
valoa pimeään
hymyä
hyvää sanaa.
Kukaan ei niin köyhä
ettei jaettavaksi
ystävällisyyden lahjaa
kukaan ei niin rikas
ettei sitä tarvitsisi.
Ilo annettu jaettavaksi
valo vietäväksi eteenpäin.

Hyvää Joulua
ihmiset-
Iloa
Valoa
Rauhaa.

-T kirjoitti...

Vilukissi: Oi sinä ihana raapustit tänne lämminhenkisen runon, kiitos!!! Oikein mukavaa ja rauhaisaa joulua sinulle <3