torstai 15. joulukuuta 2011

Makeaa
 
 

Viikonlopun kyynyksellä makeaa :) Keittelin kinuskia, lisäsin tumman suklaan ja pähkinäsekoituksen joukkoon ja leivinpaperikääreiksi jähmettymään. Omppuja, kotimaisia loboja, kuorruttelimme mieleisillä kuorrutteilla. Muutaman omenan enemmän on juniorimme jo syönyt illan aikana kuin yleensä syö ;) Piparitalon kasaus ja koristelu odottelee myös.
Lumihiutaleita paperista kun ei niitä oikeita tahdo sadella...Makein fiiliksin -T

7 kommenttia:

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Makeat on mielessä neljännen adventin lähestyessä. Hieman ollaan täälläkin valmisteltu ja jemma nimiseen paikkaan saatu kätkettyä :)
Toivottavasti saadaan hieman lunta sitä ehti niin tottumaan valkeisiin jouluihin. Kävin tänään Tuomaan markkinoilla kaatosateessa, ilma oli verottanut kävijöitä selvästi. Kokeilevat senaatintorin toimivuutta tänä vuonna, nyt oli väljää ;)
Kauniiden ja mukavien hetkien toivon jatkuvan siellä <3

Sussi kirjoitti...

Herkulliseltä näyttää!

Juuri tuossa söin suklaata aamupalan päälle. Vähän vaarallista tämä joulunaika:)

pioni kirjoitti...

Ehkäpä niitä lumihiutaleita joutuu tosiaan itse tekemään, kun luontoäiti ei niitä meille suo.

Irmastiina kirjoitti...

Herkullista...saisinpa maistiaisen näin blogin välityksellä...☺

Sanna-Pauliina kirjoitti...

Oikun kaunista :)Sinulla on aina ihanat kuvat. Mulla alkaa jouluherkkujen vääntäminen ensi viikolla, muuten söisin ne ennen joulua :) Suklaata ja kaikkea pikku kivaa on kyllä mennyt jo ihan kiitettävästi :D

tinttarus kirjoitti...

Täällä istuskelen masu täynnänsä makoisia herkkuja minäkin:) Töissä oli perinteinen joulukahvittelu. Joukossamme on yksi sydämellinen ihanainen ,joka loihti kauniin kahvittelukattauksen kera piiraiden, suklaakakun ja muiden herkkujen. Voi, ähkyläinen!!
Kotosalla olen luvannut pikkuväen kanssa puuhata piparikirkon. Ehkä se joutuu odottelemaan todistuspäivän iltaan. Kiirettä, huisketta, salaisuuskuisketta...niinhän siinä laulussakin laulellaan:)
Pienin meillä oli lohduttoman oloinen, kun saapunut valkeus hilajlleen suli sateen sylissä. TAidamme saada vihreän joulun. Mutta annetaan joulun ihmeen valon loistaa ja tuikuttaa iloa sydämissämme!!
Ihaninta joulun odottelun ja herkkujen laiton aikaa sinne teille♥
Kuviesi kauneudessa lepäsin...

-T kirjoitti...

Marie: Kiitos:) Jemmaan olisi minunkin pitänyt sujauttaa nuo kinuskiset suklaat kun illalla ne melkein loppuivat kun kahden me aikuiset niillä herkuttelimme :) Uusi satsi tehtävä vielä ennen joulua! Ihana oli kuulla ääntäsi puhelimessa.. Pohdintaan pistetään ajatuksia!! Hiljaa hyvä tulee :) Kaunista neljättä adventtia!!

Sussi: Niinpä, saisi tehdä herkuttelujen päälle juoksulenkkejä. Tosin teiden liukkaus saa jäämään kotiin.. Mukavaa viikonloppua!! :)

Pioni: Vielä olisi viikon verran aikaa saada valkea maa.. Toivotaan!!! Ikkunalla hiutaleet ilahduttaa myös :)

Irmastiina: :)

Sanna-Pauliina: Sama täällä, herkuteltu jo on. Oma tekoisissa leipomuksissa on se hyvä puoli että turhia lisäaineita ei niissä ole :)

Tinttarus: Piparikirkko kuulostaa komealta!! Näin Turussa ollessamme kun kävimme syömässä Rossossa, niin valtavan piparilinnan. Paljon siihen saa taikinaa kaulita, lopputulos sitten ilahduttaa niin lapsia kuin aikuisiakin :)
Toivotaan että valkeaksi saadaan maa viikon sisällä!! Pakkasaamu oli tänään täällä, lupaava alku! Kaunista neljättä adventtia sekä riemullista joulunaikaa <3