tiistai 13. joulukuuta 2011

Pilkahduksia


Kolmannen adventin yli ollaan jo tultu. Sää on kurjaa, mutta aikaa olisi vielä saada valkea joulu... Toivotaan niin! Valon pilkahdusta oli tänään sillä taivas oli päivällä kirkas. Ihan ihmeeltä tuntui! Pimeyden keskelle tervetullut ilmiö. Aivan sai ajatuksen liittämään joulun tuomaan sanomaan kun valoa tuodaan pimeyden keskelle. 

Lapset laskevat öitä ja heidän odotustaan ja jännitystään on hauska seurata. Tosin se jännitys on purkautunut meillä nuorimmaisella keskellä yötäkin ja joulukalenteriluukun yllätys on yönseutuun jo tutkittu... myös sisarustenkin yllätysluukut! Lasten jännitys on melkeinpä käsinkosketeltavaa :)

Turun vanhan suurtorin ympäristöstä nappasin viikonloppuna muutamia kuvia. Joulutorin myyjät saivat pukea paljon lämmintä ylle tuiskuun ja tuuleen. Muutamaan otteeseen sain kaadella omistakin kupeista sataneen veden pois. Välillä nuorisomme ilokseni jeesasi äitiään, olivat auttamassa antaen minulle lämmittelytauon, tuuraamassa kojullani :)
Nyt onkin sitten vuoro laitella kotia joulukuntoon, leivonnaisten ja ruokien tekoa.. Hiljalleen sitä teen ja useaan otteeseen olisi tarkoitus vielä saada piparin tuoksua tähän tupaseen :)

Valonpilkahduksia hetkiisi!
-T


5 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Muistan itsekin, kuinka lapsuudessa joulukalenterin luukut olivat kovin kiinnostavia ja tuli aina vähän kurkittua:)

Hyviä jouluvalmisteluita!

pioni kirjoitti...

Minullakin on suunnitelmissa saada jotain jouluista herkkua tehtyä tämän lomaviikkoni aikana.

Irmastiina kirjoitti...

Mukavia jopulunalus päiviä sinulle!

Maaka kirjoitti...

Kyllä meilläkin aamulla virkeänä tai unisena noustaan ja ekana joulukalenterille suunnataan :D

-T kirjoitti...

Sussi: Kurkkiminen kuulunee asiaan. Jännitys on niin suuri :)

Pioni: Lomaviikkoosi piparintuoksua ja rentoa oloa :)

Irmastiina: Kiitos!! SAmoin sinulle:)

Maaka: Joulukalenterit on joulukuun aamuina se tärkein tarkastettava. Siitä ilosta saa itselleenkin ilon hippusia, vai mitä?!