maanantai 26. joulukuuta 2011

Tapani


Tapaninpäivän iltaan tervehdys muutaman kuvan kera <3
Joulunpyhissä on ollut odotettua lepoa, pitkään nukuttuja aamuja ja vain olemista.. Tosin viime yön myrskyisä tuuli ja sää herätteli muutamaan otteeseen. Suuremmilta sähkökatkoksilta kuitenkin tähän mennessä vältytty. 
Monihaarainen kynttilä on löytö Turun joulumyyjäisistä. Näissä (Ahvenanmaalta peräisin olevissa) käsintehdyissä kynttilöissä oli valittavana myös kolmihaarainen kynttilä. Viisihaarainen kynttilä oli lasten valinta joulupöytäämme.. Muistuttaa kuulema haarukkaa :) 
Jouluiseksi jälkkärikakuksi suklaa-kinuskipiiraan ohjeen löysin täältä.
Joulun ja uuden vuoden välipäivät edessä. Huomenna itselläni alkaa arki ja aamuherätys on aikainen. Mutta päivän pidentyminen on lähtenyt käyntiin sillä talvipäivän seisaushan on jo ohitettu, jes!!

Jouluterkuin, -T12 kommenttia:

PunainenTupa kirjoitti...

Hieno kirjoitus ja tuo kynttilä on kiva.

Oikein rohkaiseva tuo, että päivät pitenee. Itsekin odotan kovasti sitä, kun työelämässäkin huomaa taas, että aamulla on valoisaa ja illalla valoisaa. Lomaa on 9.1. asti ja sitten ollaan jo lähempänä pidempiä päiviä.

Katja kirjoitti...

Vau mikä kynttilä. Luulin ettei niitä tehdä enää missään sillä olen törmännyt niihin vain entisajoista kertovissa kirjoissa. Ostaisin heti meillekin jos jossain niitä olisi. Turkuseen on vähän pitkä matka kuitenkin :)

MaMMeli kirjoitti...

Hyvää tapaninpäivän iltaa sinulle <3

Sussi kirjoitti...

Olinkin ihan unohtanut nuo vanhan ajan kynttilät, taisivat olla nimeltään säätyläiskynttilä.

Mukavia välipäiviä!

-T kirjoitti...

Punainen Tupa: Päivän pidentymistä oli kolmosluokkalaisellemme opettaja kuvannut että se pitenee päivässä aina kukon askeleen verran. Ei paljoa, mutta lupaavaa sekin!! :)

Katja: Turun joulumarkkinat ovat jo takana, mutta pahvipaketissa oli teksti "husö nedergård" jos tämä auttaa vaikka ensi joulun alla löytämään kynttilöitä :) 5-haarainen oli 20e, kolmihaarainen 15eur.

MaMMeli: Kiitos! Olin eilen vastaamassa tänne ja just silloin katkesi sähköt! Oltiin siis kynttilöiden varassa. Nyt on sähköt taas palanneet :)

Sussi: Kiitos tiedosta!! Mukavia joulukuun lopun päiviä ja uutta vuotta :)

kisu kirjoitti...

Upea kynttilä! Nyt kynttilät ovatkin olleet tarpeen, tänään on meillä myrskynnyt ja sähköt ovat pätkineet pitkin päivää, mutta onneksi vain vähän aikaa on ollut katkoksia. Ja aivan ihana on tuo neuletyyny, sellainen on minulla vielä to do listalla.

Mukavia joulukuun ja vuoden viimeisiä päiviä.
-kisu-

pioni kirjoitti...

Meillä kans meidän vanhempien arki lähti käyntiin, lapset toki saavat vielä lomailla.
Aika kivannäköinen tuo viisihaarainen kynttilä:)

Marge kirjoitti...

Joulunrauhaa kuitenkin vielä toivotan näihin välipäiviin, vaikka sinulla jo arki on alkanut! ♥

Todella kauniita kuvia tänne ilmestynyt!:))

Kohta koittaa uusi vuosi, joten siunauttua vuotta 2012 toivotan sinulle ja läheisillesi!♥

Taina kirjoitti...

Täällä on kyllä aina ihania tunnelmia:) Kesää kohti mennään!

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Hyvä kun olette selvinneet kovista myrskyistä! Kiva kun löysit oman kynttilän, minä kaivoin J tekemät kolmihaaraiset esiin. Saksalaisen koulun perinne, joten jokaiselta vuodelta löytyy omansa ;)
Hyvää alkavaa vuotta sinne!

Liisi kirjoitti...

Have a wonderful new year! :)

-T kirjoitti...

Kisu:Kiitos! Just niin, sopivasti oli kynttiläaika kun myrskysi:) Hyvää uutta vuotta!

Pioni: Alkaneeseen arkeesi hyviä hetkiä, onnellista alkanutta vuotta!!

Marge: Kiitos <3 Joulun aikaa eletään vielä ja kaiken keskellä joulun sanoma saakoon aina elää!!! Hyvää uutta alkanutta vuotta sinulle :)

Taina: :) Kyllä, paremmalla puolella ollaan ;) Kevättä kohden suunta!!! Onnea vuodelle 2012:)

Marie: Tuota olenkin miettinyt että mitenköhän itse osaisi tuollaisia haarakynttilöitä valaa.. Solmii kai vaan sydänlankaa ja siitä sitten... Vuosi 2012 alkoi. Mielenkiinnolla ja arkanakin sitä askeltaa kohti uusia tämän vuoden päiviä. Oikein hyvää ja antoisaa alkanutta uutta vuotta teille!! :) Ja Kiitos sinulle kaikesta ystävyydestäsi:)

Liisi: Thank you! And I wish you a happy new year :)