sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Loman jälkeen

 Hiihtolomaviikko takana. Koko viikkoa en saanut vapaaksi, mutta sen minkä sain oli hyvää aikaa viettää lasten kanssa ulkoillen ja lomaillen :) Loppu viikon vietinkin sitten aivan yksin töissä käyden.
Noissa hetkissä yksin kotona pieni haikeus oli seuranani iltaisin. Yksin olossa on hyviä puolia, mutta tuttua menoa ja ääniä huomasin ikävöiväni. Noissa hetkissä nappasin kuvat. Musiikin kuuntelemisella on usein yksin ollessa iso rooli. Ajatukseni erikoisesti pysäytti artistien erikoisen persoonalliset äänet, hyvin oivalletut sanoitukset ja melodiat. Jokainen on tehnyt ne omia lahjojaan, kykyjään käyttäen. Persoonallisuus ja omaleimaisuus nostaa päätään, se saa näkyä ja se on hienoa!

Uuteen viikkoon astellessa porukka on täällä taas tutussa kokoonpanossa ja kotioloissa tuttuine äänineen :) Lasten kovaääninen meno, nauru ja kiukku kuulostaa jälleen siltä tutulta menolta;)

Mukavaa alkavaa viikkoa!5 kommenttia:

selma kirjoitti...

Mukavaa viikkoa myös sinulle! Sitä välillä kaipaa yksinoloa, mutta sitten tuleekin ikävä:)

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Yksinolo on jännä tunne: se on toisaalta jopa jonkinlaista arjen luksusta, mutta niitä oman perheen ääniä, elämän ääniä, kuitenkin kaipaa niin. Minäkin kuuntelen mielelläni musiikkia silloin, kun olen yksin.

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle ja koko perheellesi!

-k- kirjoitti...

Hyvää alkavaa työviikkoa! Meillä tuo hiihtoloma on vasta aluillaan. Onneksi saadaan viettää lasten kanssa yhdessä.
Tuo yksinolo on aika hassu juttu, sitä useinkin kaipaa edes pientä yksinolon hetkeä ja sitten kun porukat lähtee jonnekin, niin iskee kauhea kaipuu ja kotona on ihan liian hiljaista.
-k-

Sussi kirjoitti...

Minulla yksinolo tietää sitä, että saa rauhassa siivota.

Mukavaa viikkoa!

Mie ite kirjoitti...

Hei,

minä vietän parhaillaan yksinoloviikkoa. Muu perhe on appivanhempien kanssa Lapissa hiihtolomalla. Itselläni ei nyt ollut mahdollisuutta pitää viikon lomaa. Toisaalta olin kyllä tätä itsekseen oloa odottanutkin.

Lauantaina kun lähtivät aamusta, oli tosi haikea olo koko päivän. Kuitenkin myös nautin hiljaisuudesta ja siitä, että aikataulut ovat täysin omiani :)...

Musiikkia minäkin kuuntelin lauantaina sukantekeleen kanssa, siihen keskittyy hiljaisessa talossa paremmin kuin tavallisesti.