perjantai 21. elokuuta 2009

S y k s y ä


Kanervat kukkivat pöydällä ja ensimmäiset "tuvan" lämmitykset tällä viikolla kesän jälkeen taas tehty. Aistittavissa siis syksyn pirtsakat ja koleammat tuulet.

Nautinnollista syksyn aikaa!!!

14 kommenttia:

mammeli kirjoitti...

Minäkin innolla odotan, että voidaan polttaa takassa ekat pesälliset. Vielä on ollut niin lämmintä. että ei ole kannattanut....syksyssä on paljon mukavia juttuja...

Jossu kirjoitti...

Taidanpa tästä kanssa lähteä metsälle kanervia hakemaan :) niin kivoilta ja tosiaankin syksyisiltä ne näyttävät teidän pöydällä. Aamuisin on talo tuntunut aika kylmältä yön jälkeen, lämmitys ei ole vielä päällä. Onneksi puuvarasto on pullollaan puita, Hessu on ollut tosi ahkera taas!

Jonkinlaista syysväsymystä täällä, blogi ei oikein päivity, eikä mitään muutakaan näkyvää ja mainittavaa olla saatu aikaiseksi :(

Mukavaa viikonloppua teille!

TeeKoo kirjoitti...

mammeli: Niin, syksyssä on ihan mukavat omat juttunsa... täällä usein paistan samalla jotain leivinuunissa kun lämmitän takkaa ja tänään piiitkästä aikaa teimme pullaa! Kanelintuoksu tuo mieleen jo melkein joulun ;)

Jossu: Kanervat ovat kivoja ihan vaan kimppuun kerättynä :) Hessu teillä kuulostaa tosiaan olleen ahkera! Puuvarasto on hyvä ollakin tähän aikaan vuodesta pullollaan.. Pitkä lämmitysjakso alkaa!!
Ymmärrän, ei aina tarvitsekaan kaikkea jaksaa. Joskus sitä niin tarttee ihminen huilihetkiä!! Luulen että minullekin sellainen olisi tarpeen..

Sussi kirjoitti...

Voi miten ihanan pehmeitä värisävyjä kuvissa, näyttää niin rauhalliselta.

Kyllä se taitaa olla syksyn alkua, miten nopeasti kesä taas meni...

vilukissi kirjoitti...

Mun pitäisi tehdä kanervakranssi! Tässä ei nyt muu auta kuin lähteä kumpparit jalassa metsäretkelle! Keskieuroopasa on ollut lämmintä +30-38 .. ja me saamme pitää jo lämpimäisvalkeaa. Kynttilöitä on ihana laittaa ulos, kun on pimeää. Eilen varsinkin oli lämmin ilta.

Sanna kirjoitti...

Enpä ole vielä täällä huomannut kanervien kukkivan...täytyy katsastaa mehtässä paremmin. :) Syyspuuhissa on mukavaa, marjastaa ja retkeillä luonnossa. Ihanaa syksyn alkua sinullekin!

TeeKoo kirjoitti...

sussi: Kesä se ei kyllä kauaa viivy meidän pohjoisen kansan luona..ainakin se tuntui siltä että liian nopskaa kesä taas meni! Värisävyt varmaan vaikuttavat punertavilta ja ehkä siksi lämpimiltä sillä nuo kanervat tuovat sellaista lämmintä sävyä ilmeisesti kuviin :) ..Ja villatakkini tuossa tuolilla kenties tuo lämmintä fiilistä ;)

Vilukissi: Kanervakranssia harkitsin myös ja mieleni tekisi kovasti sellainen tehdä, mutta tuota aikaa ei kaikkeen kivaan aina liikene.. Kestääköhän sellainen kranssi muuten miten kauan hyvänä? Niin, kylmä alkaa hiipiä hiljalleen jo sisälle..Olemme selvästi pohjolassa! Keskieurooppa ei ole kaukana täältä ja niin lämmintä voi niin lähellä olla. Tänään oli kyllä lämmin päivä täällä koto-suomessakin :)

Sanna: Kyllä metsässä liikkuminen on mukavaa, vaikkei mitään keräisikään! Just vaikka retkeilyn merkeissä ja kaikkea metsänantimia on kyllä kiva löytää ja tuoda sitten pala metsää kotiin sisällekin :)

vanamo kirjoitti...

Ihania tunnelmakuvia. Lapsokaiseni oli tehnyt koulussa kanervaseppeleen ja toi sen minulle lahjaksi, suloista!

Rosmariini kirjoitti...

Hei! Aavistelen, että olisit käynyt blogissani, joten löysin tien tulla vastavierailulle. Kiva tavata toinen ihminen, joka tykkää käsitöistä ja näpertelyistä. En vain työelämältä ja muilta harrastuksilta tahdo aina ehtiä tehdä käsilläni niin paljon kuin haluaisin. Kaikkea kivaa sinulta löytyy, kauniita kuvia myöten! Hyvää sykyn alkua sinne Suomeen! toivottaa Rosmariini Norjasta.

kati kirjoitti...

Voi minä niin rakastan syksysä. Pitäisköhän tosiaan laittaa hellaan ja takkoihin taas valakiat pitkän kesän jälkeen. Sitä lämpöä ei voita mikään.

Anonyymi kirjoitti...

Heips piitkästä aikaa! Olet taas saanut otettua aivan ihania kuvia. Sydäntäni riipaisee kun voin niin kuvitella miltä tuntuu lähteä töihin pitkän kotiputken jälkeen. Meillä eletään samoissa tunnelmissa, mutta todennäköisesti vasta joulun jälkeen olisi mun tarkoitus lähteä töihin. Katsotaan.. Mutta hyvä että asiaa prosessoi ja käy läpi. Tuntuu siltä, että olet kuitenkin jo ihan hyvillä mielin lähdössä töihin. Voimia näihin tuleviin päiviin ja ihanaa syksyn alkua teille. Syksy on ihanaa ;)
sus

Marge kirjoitti...

Niin kauniin kodikkaita kuvia että!!! Kanervat ovat kyllä kauniita. Minullakin oli tänä kesänä kova haikeus kesän loppumisesta, vaikka yleensä olen jo valmis syksyyn, kun se alkaa, mistäköhän johtunee? Ehkä sitä näin vanhemmiten kaipaisi pikkasen pidempää valon aikaa...;D
Nyt kitenkin nautin jo syksyn tulosta ja kyntilöistä ja hei kevättä kohden mennään...;D

Halaus viikonloppuusi!:)

kisu kirjoitti...

Aina niin kauniita kuviasi poikkesin ihastelemaan. Ihanat kanervat ja pellillinen herkullisen näköisiä korvapuusteja pisti ihan erityisesti silmään...
Oikein mukavaa syksyn jatkoa, syyspuuhien merkeissä!
-kisu-

-T kirjoitti...

Heippanen yhteinen, syksyinen tuulahdus teille :)

Kiitos teille käynnistänne täällä! Viesteistänne päätellen syksyn päivät lienevät ihan tervetulleita itse kunkin luokse :) Ja totta, lopulta ne vievät meitä lähemmäksi kevättä ;)
Nyt on viimoisia "virallisia" kesänpäiviä vietetty ja kohta kalenterin mukaan sitten on se syksy!!!
Kanervat kestävät muuten ihmeen hyvin maljakossa, olivat tuossa pöydällä viikon verran ja olisivat kestäneet kauemminkin, mutta unohdin lisätä niille vettä.

Lämpöisiä päiviä tahoillenne :)