sunnuntai 15. tammikuuta 2012


Luminen viikonloppu takana. Luistimet tuli kaivettua esiin ja on saatu ensikosketus jäälle. Pulkkamäkikin on takapihalle syntynyt pulkkailemalla ja lumikolalla. Ihana talven tuntu, vihdoin!


Vastuun kantaminen on ollut viime aikoina ajatuksissa. Vastuu perheestä, lapsista luonnollisesti. Moni asia on vastuun alla. Sanat ja tekemiset. Vastuun ottaminen suhteessa unelmiin ja haaveisiinkin. Kannattaako kurkottaa unelmiaan kohti jos vastuun alue on niissä vielä tuntematonta... Suuret asiat on myös esillä ajankohtaisina menossa tässä yhteiskunnassa edustajan vaihtuessa. Tässä on aikomus ottaa omalta osalta vastuu ja suunnata vaaliuurnalle.. ehkäpä sen teenkin ennakkoon tulevan viikon alussa:)

Ylinnä kuvasin jugurttihetkeä. Auringonkukan siemenillä, paahdettuna tai ilman, sekä kurpitsansiemienillä lähes aina höystän mysliä. Viimeaikaisin mukava löytöni oli valmiiksi rouhitut&paahdetut pellavan siemenet ja seassa kuivattuja mustikoita. Lähikauppamme hyllyltä sellaisen pussukan bongasin. Keramiikkamuki on valkosavea, aluslautanen punasavesta.

Reippaita talvipäiviä! 


-T


5 kommenttia:

Sussi kirjoitti...

Kiintoisaa pohdintaa. Vastuu tuntuu nykyisin olevan vähän sellaista "Joku Muu" saa hoitaa tai tehdä. Yksilöllinen vastuu unohtuu.

En ole ollut vuosiin luistelemassa, miltähän se tuntuisi...

Irmastiina kirjoitti...

Empä ole minäkään vuosiin luistellut...pitäisi varmasti kokeilla vieläkö pysyy pystyssä...☺

Minä jo viimeviikolla annoin ääneni.

-T kirjoitti...

Sussi: Vastuun realismi on niin monessa mutkassa ja monessa muodossa tullut viikon sisällä vastaan niin että sen merkitystä miettii. Vastuu ulottuu niin moniin asioihin ja hetkiin; Vierelläkulkijan roolissa, perheessä, töissä...jne.. Vastuuntunto nousee joka tapauksessa arvoonsa!
Luistelu oli piiitkästä aikaa ihan kivaakin :) Suosittelen ;)

Irmastiina: Hiljaa jäällä harjottelin luistimilla eilen minäkin ;) Pikkuisemme (kohta 5v)takapuolessa tosin taitaa olla luistelun seurauksena toistakymmentä mustelmaa ;) No, harjoittelu tekee mestarin. Ja huomenna sitten täällä ääni antamaan :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Minä taas en ole luistellut koskaan

-T kirjoitti...

enkulin käsityöt: Olet varmaan enemmän keskittynyt sitten käsitöihin ;) Mukavaa viikon jatkoa!