lauantai 14. tammikuuta 2012

Nukketalon asukkaita
 
 
 
 

Sylvanian families pupuperhe on asettunut taloksi :) Tälle mukavalle väelle täytyi tietysti tehdä aidot keraamiset kaakaomukit:) Kolmasluokkalaisemme käsissä syntyi keraamiset lautaset. Lisää astioita syntyy pikkuhiljaa pupuperheen tarpeiden mukaan. 
Nukketaloon on ommeltu heille pöytäliinaa, tyynyjä ja sänkyyn peitto. Taikataikinasta tehtyjä karjalanpiiraita ja pieniä ruisleipiä löytyi joulun alla naisten joulumessuilta. Harmi etten näiden pienten piirakoiden tekijän nimeä tiedä. Nuorin koululaisemme halusi tehdä nyt samanlaisia leipomuksia pikkusiskon nukketalon väelle. Vesiväreillä pystyy kivasti maalaamaan taikataikinan tuotoksia. 
Yksi pupuista on asettunut omaan huoneeseen suuret määrät popcornia seuranaan. 
Aitoja retrokalusteita 70-luvulta olen joskus saanut ja niitä löytyy talon toisista huoneista.. Nyt alkaa olla iltasadun aika ja pikkuväki pupuineen laitetaan nukkumaan ;)

Tällaisia lauantai-illan terkkuja,
-T


10 kommenttia:

Hannah kirjoitti...

Voi ihanuutta:)

Mirjami kirjoitti...

Niin suloisia pikku astioita!

Taina kirjoitti...

Hienoja pikkumukeja ja oikein karjalanpiirakoitakin:)

selma kirjoitti...

Voi miten ihanat!

pioni kirjoitti...

Nukketaloja alkaa vilahdella monissa blogeissa. Alkaa ihan tehdä mieli omaa:) Onkohan lapsuuteni talo enää tallessa, pitänee kysyä äidiltä. Toisaalta näin eräässä talossa vanhasta kaapista tehdyn version, tosi kiva sekin, huoneita aika paljon...

tinttarus kirjoitti...

♥♥♥ söpöisiä ihanuuksia♥♥♥
Sunnuntaiaamun lämmin ajatus sinne luoksenne!

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

IIIK mitä ihanuuksia♥.Tosi suloiset kaffekupposet ja nuo piirakat ym. ei oo totta. Ihan sormissa syyhyää. Ajattelinkin tuossa aamusella et olis mahtavaa tehdä jotain savesta, mistähän sitä tähän hätään saisikaan. Se ainutkertainen dreijauskokemushan oli kyllä upea.Kouluaikana kuvisope oli huippu kun opetti meille savitöitä.Sillä pötkötekniikalla tehtiin kippoja ja kupposia.
Tuo taikataikina on kanssa kiva juttu.
Menestyksellistä vuoden jatkoa sinulle.
T:Kaisa

Sussi kirjoitti...

Onpa suloinen pikkumaailma:)

Mari kirjoitti...

Voi söpöisyyttä! Ihania <3

-T kirjoitti...

Yhteinen tervehdys teille kaikille:) Minikoossa kaikki on aina niin hauskan suloista! Mukavaa uutta viikkoa :)

Pioni: Kaapit, laatikot jne käyvät kyllä oikein hyvin nukketaloiksi.Itselläni oli aikanaan puukoreista tehty nukketalo, mielikuvitus vaan kasvaa :)

Pajupirtin Kaisa: Pötkötekniikka oli varmaankin makkaratekniikka toiselta nimeltään. Oikein hyvä ja toimiva tapa!! Sitä käytän myös jos käsin rakennan :) Mukavia ja antoisia askarrushetkiä!!!